Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 γιατι απεργουν τωρα αυτοι; http://www.naftemporiki.gr/story/1221275/apergoun-oi-taxudromoi-tis-attikis μεχρι ποτε θα ειναι; Seriously? Ακριβώς από πάνω σου το γράφω...
mylo Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μόνο Αττική αφορά η απεργία; να ελπίζω εγώ από Θεσσαλονίκη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Για να λέει "της Αττικής" μόνο το άρθρο...
parlapipas25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα
skiabox Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα Αφού έχει να παράξει 2000 χρόνια η Ελλάδα κάτι καινοτόμο που να περιέχει υπεραξία τι να κάνουμε;
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα Ναι χαλάμε πολλα χρήματα σε παραγγελίες απ έξω. Εγώ πχ με 14 παραγγελίες αξίας όλες μαζί 45€ έχω κάτι κρυμμένες ράβδους χρυσού. Λεφτά υπάρχουν. Α ρε παρλαπιπα.... 2
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 http://www.naftemporiki.gr/story/1221275/apergoun-oi-taxudromoi-tis-attikis Seriously? Ακριβώς από πάνω σου το γράφω... Εχουνε και ενα δικαιο εδω που τα λεμε, καποτε τα ΕΛΤΑ ηταν η πρωτη εταιρεια που εμπιστευομασταν, αλλα εκλεβαν πολλα πραγματα γι αυτοι ειχαν ανεβοι οι ιδιοτικες (ACS SPEEDEX UPS) αλλα εκει πληρωνεις χοντρα ομως
randomcat Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα Και ό,τι ψωνίζω από Ελλάδα το κάνω αναγκαστικά επειδή κάποια πράγματα όπως το φαγητό δεν έχει νόημα να τα ψωνίσω από το εξωτερικό. Πρώτα εγώ, μετά η Ελλάδα και η κάθε χώρα. Με 24% ΦΠΑ δύσκολα βλέπουν τα χρήματά μου τα ελληνικά καταστήματα. Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει το ποιος φταίει για τις τιμές. Είπαμε, πρώτα εγώ και η τσέπη μου. Νόμοι της αγοράς; 2
parlapipas25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Επισης οι νομοι της οικονομιας λενε οτι ολα αυτα γυριζουν πουμερανγκ αλλα ειναι ψιλα γραμματα μαλλον..
coffeex Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα Έχω πετύχει Έλληνα πωλητή στο ebay που τα ίδια ακριβώς πράγματα με τον Κινέζο τα πούλαγε x5 φορές παραπάνω.. + μεταφορικά. 1
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ολοι απ εξω ψωνιζετε απ οτι βλεπω.Μετα μην κλαιγεστε οτι η Ελλαδα δεν εχει λεφτα οχι θα πληρώσουμε τετραπλάσια + τα ιδια πραγματα στους εμπορακους της ελλαδας που θελουν να κερδιζουν 300% 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα