Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε πεσει πανω στο κακομοιρο KnightRider και τον σκισατε!

Εγω στηριζω ψυχολογικα KnightRider.

Και προτεινω ερανο στο φορουμ, να του κανουμε μια δωρεα. Ενα καινουριο πισι που τοσο καιρο ονειρευεται.

eab9d67c6ece4ad285215c16afcc8501_cute-ey

Δημοσ.

Αν νομίζετε ότι δεν θα υπάρξουν άτομα που θα χτίσουν pc με z3++ η και νεότερο και ddr5 στα 5200 με i7 8700 και gpu gtx 3080 μόνο και μόνο για να παίζουν moba είστε πολύ γελασμενοι....

Προσωπικά είμαι με ένα σύστημα i3 3220 mobo foxconn (turbox) 16gb ddr3@1333 + gtx750ti +ssd+wd1,5tb και moba παίζω και photoshop τρέχει άψογα και δεν με βλέπω να αλλάζω μέχρι το release των ddr 6.Προτιμω να φάω τα λεφτά μου που δεν έχω στον πριαμο με το υδρομασαζ και την γκόμενα παρά σε κάτι που μου είναι άχρηστο.Αντε να βάλω κάναν ssd ακόμα γιατί αυτός που έχω έχει 1gb space και οι εφαρμογές μου το χρειάζονται.Ουτε καν για storage....

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαγκες,οσοι λετε για ddr2 οτι παει τελεια το pc κτλπ,δεν εννοειται gaming ετσι? Battlefield 1-Witcher 3 ,ddr2 στα high(μπορει και στα medium) δεν παιζει ποτε,αμα το θες για δουλεια,σιγουρα θα συμφερει να πατε σε ddr3 ,δεν ειναι και τοσο ακριβα.

ελα να δεις το δευτερο pc μου να παιζει με quad zeon ULTRA ολα αυτα που αναφερεις και οχι μονο 1080π αλλα 1440 και ακομα και 4κ (ενταξει στα 4κ στον πανικο θα πεσει το frame αλλα αυτο εχει να κανει με την gpu 

σε σχεση με τον ι7 h kai ton i5 που ειχα καμια απολυτως διαφορα στην πραξη// το ιδιο ομαλα παιζουν ολα και νομιζω καλυτερα με τον ζηον απο τον ι5 λογω κασε ισως .. 

Δημοσ.

Μια χαρά οι ddr5 η τεχνολογία εξελίσσεται αλλά γιατί τέτοια άνοδος τιμών τι γίνεται?

Screenshot_20170404-181634.png

Screenshot_20170404-181628.png

Και στους ssd η ίδια δουλειά. Αντε να κάνεις αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ναλεω και εγώ που έχω ακόμα ddr1 και την είχα αγοράσει και μια περιουσία τότε . Αυτές οι εταιρίες δεν σέβονται τα λεφτά μας .

• Like 2
Δημοσ.

Παρατηρώ ότι είτε αλλάζουν οι επιδόσεις με αλματώδης ρυθμούς από γενιά σε γενιά (ddr4-ddr5), είτε με το σταγονόμετρο (CPU's), πάλι παράπονα κάνουμε.

Δημοσ.

περιεγραψες με γλαφυρο τροπο αυτο που λενε "καταναλωση = αναπτυξη & προοδος" ;)

Παραγωγή = ανάπτυξη & πρόοδος. Η κατανάλωση έπεται της παραγωγής για τον προφανή λόγο ότι για να αγοράσεις πρέπει πρώτα να παράξεις & αποταμιεύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες συγγνώμη για να καταλάβω, γκρινιάζετε που σε 3-4 χρόνια θα γίνουν πιο ακριβές οι DDR2, επειδή θα γίνουν mainstream οι DDR5? 

Ειλικρινά δεν το ζω αυτό... 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες συγγνώμη για να καταλάβω, γκρινιάζετε που σε 3-4 χρόνια θα γίνουν πιο ακριβές οι DDR2, επειδή θα γίνουν mainstream οι DDR5? 

Ειλικρινά δεν το ζω αυτό... 

Ο μόνος λόγος που διαβάζω σχόλια είναι η συνεχής, αδιάλειπτη, αστείρευτη εμμονή στην γκρίνια και μιζέρια - τρελό γέλιο :D

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά τον φάγαμε τον άνθρωπο. Που να έλεγε και καμιά μ@λ@κι@ θα τον κρεμάγαμε στο Σύνταγμα.

Το σχόλιο του στο κάτω κάτω είναι αυτό ακριβώς που σκεφτήκαμε όλοι που χρησιμοποιούμε ακόμα μηχανήματα σε 775.

Ναι οκ καλά όλα αυτά που λέτε άλλα το 775  έχει και δυνατές υλοποιήσεις που για αρκετές χρήσεις κρατάνε και κοντράρουν στα ίσα αρκετά νεότερα μηχανήματα.

Πείτε οτι θέλετε αλλά αν το σκεφτείτε θα δείτε οτι οι περισσότεροι φίλοι σας που δεν είναι και τρελαμένοι με την τεχνολογία η να παίζουν τρελό gaming θα έχουν σύνθεση 775. Επίσης πολύ πιθανό να έχουν και 2GB εως 4GB.

Οταν θα έρθει λοιπόν αυτός ο φίλος (που τον καλύπτει το PCακι του και  θα θέλει να του δώσει μια ανάσα για να μην του κολλάει)  Φωνάχτε και την Λουκα για support και αρχίστε ΟΥΥΥΥ 775 ΟΥΥΥ 775 απεταξαμην ddr2 απεταξαμην ddr2....

Στο κάτω κάτω για να κρατάνε τόσο καιρό η τιμές και με προδιάθεση για άνοδο κάτι σημαίνει....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στις κάρτες γραφικών υπάρχει όμως χρόνια η ddr5....

GDDR5, με το σταγονόμετρο στα GB και σημαντικά ακριβότερη...

Δημοσ.

Γιατί κάποιοι εκπλήσσεστε ? Το 2012 βγήκαν οι DDR4 και το 2019-2020 (δηλ. μια 7ετια-8ετία) θα βγουν οι DDR5. Που είναι το περίεργο και ξεκινάτε κάποιοι την γκρίνια για αύξηση τιμών,πάλι αναβάθμιση κτλ ?

Φίλε το 2015 βγήκαν οι ddr4. Εσύ τις είχες από το 2012?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...