Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαν τα καθίκια και βγάλανε ddr5 που θα τρέχει 2 φορές ταχύτερα απ την 4 και μου ανεβάσανε την τιμή στην ddr2 που τρέχει το P4 λάπτοπ μου απ το 2005. Άσε που έχει ξεθωριάσει και το palmrest και φαίνεται απο κάτω η μελαμίνη...και δεν βρίσκω replacemet....ΚΑΘΙΚΙΑ....

(fucklogic x facepalm)^4 

Δημοσ.

Γιατί κάποιοι εκπλήσσεστε ? Το 2012 βγήκαν οι DDR4 και το 2019-2020 (δηλ. μια 7ετια-8ετία) θα βγουν οι DDR5. Που είναι το περίεργο και ξεκινάτε κάποιοι την γκρίνια για αύξηση τιμών,πάλι αναβάθμιση κτλ ?

• Like 1
Δημοσ.

Ουάου, δεν περίμενα ποτέ πως από DDR3 θα πήγαινα μετά στην 5, με τον  ρυθμό που πάνε έτσι το κόβω.

Eγω πάλι θα περιμένω απο DDR2 που είμαι τώρα να βγουν οι DDR6 για να αναβαθμησω!

Δημοσ.

Ο KnightRider και κάθε άλλος, καλά κάνει και κρίνει πότε θα αναβαθμίσει. Ας κάτσει και με SDR-66, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Προφανώς όμως η γκρίνια τύπου "βγαίνουν οι καινούριες άρα θα ακριβύνουν οι παλιές" είναι (το λιγότερο) ανούσια.

Τι θέλετε δηλαδή, να μη προχωρήσει η τεχνολογία επειδή εσείς βολεύεστε με τα σαπάκια σας για 25 χρόνια; Εννοείται ότι θα βγουν νέα προϊόντα, όπως και εννοείται ότι θα ακριβύνουν τα παλιά αφού πλέον δεν είναι στο mass-market κομμάτι.

Το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε ότι θέλετε και για όσο χρόνο θέλετε συνεπάγεται και αποδοχή των όποιων επιπτώσεων φέρνει αυτή η απόφαση. Σ' αυτή την περίπτωση, οι επιπτώσεις είναι οι αυξημένες τιμές για legacy parts, η ασυμβατότητα με οτιδήποτε σύγχρονο και οι μειωμένες επιδόσεις και αξιοπιστία. Your call.

Γιατί μπορούσε να πάρει εδώ και χρόνια όταν ήταν φτηνή, τι περίμενε τόσο καιρό, να σιτέψει?

Δε φαντάζεσαι μέχρι που ακούστηκε το γέλιο μου όταν το διάβασα αυτό.  :lol:

• Like 13
Δημοσ.

@Handol

Ναι αλλά σκέψου όμως ότι τότε (~2008) πληρώναμε πολλά λεφτά για μητρική-επεξεργαστή 775-κάρτα γραφικων-RAM οπότε δικαιούμαστε οι τιμές των DDR2 RAM να είναι λίγο φθηνές ή τουλάχιστον να είναι ίδιες με τις καινουργιες DDR !!

Δεν είναι λογικό εφόσον και με DDR2 τρέχουν μια χαρα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές.

Τι άλλο θέλουν ποια δηλ ?? Δεν τους φτάνουν που τότε πληρώναμε τα μαλλιοκεφαλα μας ??

• Like 1
Δημοσ.

@Handol

Ναι αλλά σκέψου όμως ότι τότε (~2008) πληρώναμε πολλά λεφτά για μητρική-επεξεργαστή 775-κάρτα γραφικων-RAM οπότε δικαιούμαστε οι τιμές των DDR2 RAM να είναι λίγο φθηνές ή τουλάχιστον να είναι ίδιες με τις καινουργιες DDR !! Δεν είναι λογικό εφόσον και με DDR2 τρέχουν μια χαρα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές.

Τι άλλο θέλουν ποια δηλ ?? Δεν τους φτάνουν που τότε πληρώναμε τα μαλλιοκεφαλα μας ??

Η σχέση σου με την εταιρεία έληξε με το που έληξε και η εγγύηση της μνήμης σου. Από 'κει και έπειτα δε μπορείς να αξιώσεις το οτιδήποτε, ούτε "δικαιούσαι" κάτι: μπορούν άμα θέλουν να μην ξαναπαράξουν καν DDR2, όχι απλά να τις πουλάνε ακριβά. Προφανώς και ΔΕΝ δικαιούσαι το οτιδήποτε επειδή κάπου, κάποτε πλήρωσες ακριβά κάτι, δε πα να 'δωσες και 300άρα για ένα module...

Από 'που κι ως που καταλαβαίνεις ότι έχει κάποια ηθική υποχρέωση μία εταιρεία να φροντίσει την τσέπη σου επειδή κάποτε αγόρασες από αυτή, δε το καταλαβαίνω.

• Like 9
Δημοσ.

τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων!

ξερω ατομο που παιδευεται με ενα λαπτοπ με P3 (ναι καλα διαβασατε!)

και προτιμα να χαλαει τα χρηματα του σε ταξιδια, τσιγαρα, ποτα, κλπ

Κοίτα να δεις.

Εγώ ξέρω έναν ολόκληρο λαό έτσι!

• Like 8
Δημοσ.

lol, "δικαίωμα"..

Σιγά μην περαστεί και σε ψήφισμα στον Ο.Η.Ε. η τιμή των DDR2 μέσα στα πανανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων.. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

DDR3 --> DDR4, μηδαμινες διαφορές. Τώρα αφού μας έφαγαν τα λεφτά για άχρηστες αναβαθμίσεις αλλάζουν πρότυπο για να αναγκάζεσαι να πάρεις νέα μητρική. Μας κοροιδεύουν κανονικά, μπορούσαν να 'χαν πάει κατευθείαν στο DDR5. Εγώ θα μείνω με DDR3 και βλέπουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Θα γινει ζημια παλι. Ακομα δε προλαβε η amd να πατησει στο ddr4 και την "trollaroun" με ddr5.

Αφηστε λιγο χρονο στα παιδια να μπουν στο κλιμα.

Στανταρ θα σκασουν πρωτα ιντελ συστηματα συμβατα και θα εχουμε τα ιδια παλι που η amd θα παρει 4-5 χρονια να ανεβει.

Αδυστακτη η τεχνολογια.

Για εμας που ειμαστε με ddr2/ddr3 ας περιμενουμε το ddr6 ετσι οπως παει το πραγμα να νιωσουμε διαφορα.

Μη το λες, απο οτι φαίνεται ενας controller για ddr5 μνημη θα ευνοούσε παραπάνω την amd παρα την intel, ισα ισα χαρά θα κανουν στην amd, ειναι τέτοια η αρχιτεκτονική των ryzen που θέλουν ταχύτητα στις μνήμες για να βγαλουν την δυναμη τους απο την άλλη για την intel η μεταφορά απο ddr3 σε 4 δεν προσέφερε τίποτα σχεδόν με το ζόρι 2-3% παραπάνω επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες οι DDR5 και σε συνδυασμό με την τελευταία ανακάλυψη της Intel στα μέσα αποθήκευσης θα μιλάμε για πραγματική γενικότερη αύξηση των επιδόσεων στο μέλλον. Το μόνο πρόβλημα για τον μέσο χρήστη θα είναι οι τιμές.

Δημοσ.

Ρε μαγκες,οσοι λετε για ddr2 οτι παει τελεια το pc κτλπ,δεν εννοειται gaming ετσι? Battlefield 1-Witcher 3 ,ddr2 στα high(μπορει και στα medium) δεν παιζει ποτε,αμα το θες για δουλεια,σιγουρα θα συμφερει να πατε σε ddr3 ,δεν ειναι και τοσο ακριβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...