katkikgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει στο εξής Αφορά το τάμπλετ και όχι κινητό... Ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi μου κανονικά όποια σελίδα και να πατήσω μου βγάζει η συσκευή σας είναι εκτός σύνδεσης... όλες οι άλλες συσκευές μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα ουτε το κινητό ουτε το άλλο τάμπλετ... δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται και πως μπορώ να το διορθώσω...ευχαριστώ εκ των προτέρων
xrhstosiak Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 τι λειτουργικο εχει το tablet σου; και με ποιο browser το εχεις αυτο; αρκετοι browsers εχουν επιλογη για offiline mode δες μηπως το εχεις επιλεξει κατα λαθος επισης οι υπολοιπες εφαρμογες βλεπουν δικτυο πχ ενας messenger - mail κτλ κτλ το tablet επισης σε αλλο wifi το δοκιμασες; τελος κοιτα και τις ρυθμισεις δικτυου αν περνει σωστα τις διευθυνσεις ip οπως οι αλλες σου συσκευες
makis269 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 αλλαξε μέσα στο μοντεμ και βαλε το κανάλι auto ,αν ειναι auto δικιμασε απο το 11 εως το 13 , αυτες τις ρυθμίσεις θα τις βρεις εκει που ειναι το ασυρματο πεδιο στο μοντεμ σου. και βαλε επίσεις στο Wireless Mode b,g και n . και ισως να πρεπει να παίξεις με το Channel Width στα 20 ή 40 Hz. ελπιζω να ξερεις πως να μπεις στο μοντεμ και να μην σου φαινονται κινεζικα αυτα που γράφω. *ειναι δυο λεπτα υπόθεση και οι τρεις λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα