cabocla Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows σε έναν υπολογιστή, αλλά έχει σταθεί αδύνατον. Πάντα μου βγάζει αυτό το μήνυμα… Τα Windows δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τα απαραίτητα αρχεία. Το αρχείο μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη, και ξεκινήστε πάλι την εγκατάσταση. Κωδικός σφάλματος: 0x80070570. Αν γνωρίζετε το πρόβλημα, και έχετε λύσεις ,παρακαλώ θέλω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δες μνήμη, μέσο εγκατάστασης (DVD, USB flash) και δίσκο. 1
cabocla Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τι εννοείτε να δω μνήμη; Όσο για μέσο εγκατάστασης (DVD, USB flash)
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Memtest κατέβασε και δες αν είναι εντάξει οι μνήμες από το. Pc. Δοκίμασε να φτιάξεις άλλο μέσο εγκατάστασης , π.χ, DVD, ή USB flash και κάνε έναν έλεγχο με το διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου σου.
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows σε έναν υπολογιστή, αλλά έχει σταθεί αδύνατον. Πάντα μου βγάζει αυτό το μήνυμα… Τα Windows δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τα απαραίτητα αρχεία. Το αρχείο μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη, και ξεκινήστε πάλι την εγκατάσταση. Κωδικός σφάλματος: 0x80070570. Αν γνωρίζετε το πρόβλημα, και έχετε λύσεις ,παρακαλώ θέλω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/error-code-0x80070570-when-installing-windows-7/fb064d9a-b254-4fd7-b48e-0da5f96ba000?auth=1
cabocla Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ενημερωτικά δεν υπάρχει λειτουργικό στον υπολογιστή’ Πως θα κάνω αυτούς τους ελέγχους; Συνέχεια φτιάχνω άλλο μέσο εγκατάστασης
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το cd εγκατάστασης φταίει, φτιαξε ενα αλλο
cabocla Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό το σενάριο δεν παίζει. Έχω πάρει τον σκληρό ,τον έβαλα σε αλλον υπολογιστή Και με τα dvd που έχω η εγκατάσταση των windows έγινε κανονικότατα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2017 από cabocla
eliasjuve Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε τότε πολύ πιθανόν να φταίει η μνήμη. Κάνε ένα τεστ με το memtest. Μου έχει κοπεί εγκατάσταση λόγω Ram παλιότερα.
cabocla Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω. Αλαξα RAM και ειναι ενταξη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα