ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αφού το παιδί θέλει κυρίως κάμερα ρε παιδιά, τι xiaomi λέμε... Αν δεν κάνω λάθος, ή κάμερα του α5 είναι ίδια με το s7/s7 edge καμία σχέση
A7X. Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 To Honor 6x το έχει κανείς να μου πει την γνώμη του; για 240 ευρώ διαβάζω ότι έχει καλή κάμερα και γενικά είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Έχει κανείς hands on εμπειρία;
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το χα γω είναι πολύ καλή συσκευή με αρκετά αξιόλογη κάμερα και μπαταρία 1
A7X. Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το χα γω είναι πολύ καλή συσκευή με αρκετά αξιόλογη κάμερα και μπαταρία Με το EMUI που διαβάζω πολλά παράπονα;
A7X. Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Χτες είδα ότι και το Honor 8 έχει εκεί στα 300 ευρώ
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Όταν διαβάζω για Samsung s6 πραγματικά απορώ, το έχει φίλος αυτό το τηλέφωνο ψάχνει να το πουλήσει να γλιτώσει και δεν βρίσκει, τι να την κάνεις την κάμερα και τα δυνατά spec όταν η μπαταρία θέλει 2-3 φορές την μέρα φορτιση πραγματικά απαράδεκτη συσκευή.
ziaba Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Όταν διαβάζω για Samsung s6 πραγματικά απορώ, το έχει φίλος αυτό το τηλέφωνο ψάχνει να το πουλήσει να γλιτώσει και δεν βρίσκει, τι να την κάνεις την κάμερα και τα δυνατά spec όταν η μπαταρία θέλει 2-3 φορές την μέρα φορτιση πραγματικά απαράδεκτη συσκευή. ανάλογά την χρήση ... κάποιος μπορεί να βγάζει 10 φωτογραφίες, να στέλνει 5 μηνύματά και μπαίνει για ένα τέταρτο στο ίντερνετ του φτάνει άνετα η μπαταρία του s6 μέχρι το βράδυ
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Συμφωνώ σε αυτό που λες για κάποιον που το θέλει για σοβαρή δουλεια δεν κάνει εγώ θέλω το τηλέφωνο να την βγάζει την μέρα με πολύ άνεση και με φουλ χρήση και γιαυτό αγοράζω ανάλογο τηλέφωνο.
A7X. Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά τελικά αποφάσισα να βρω τα υπόλοιπα χρήματα και να πάρω το Oneplus 3T. Ξέρω ότι με βάση αυτό που είπα για την κάμερα ίσως ήταν καλύτερα το S7 που είναι στα ίδια λεφτά, αλλά έχω διαβάσει τόσο καλά reviews από χρήστες για το πόσο αξιόπιστο κινητό είναι και πόσο καλά λειτουργούν όλα και επειδή θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια, το προτιμώ από το S7, είχα φίλους που είχαν S κινητό και ήδη στο 6μηνο είχαν θεματάκια και ένας άλλος είχε το s7 και του έσπασε το τζάμι με ένα πέσιμο λίγων εκατοστών και από ότι διάβασα είναι εύθραυστες οι οθόνες τους. Ευχαριστώ για την βοήθεια
kotlousko Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εχει σιγουρα καλη καμερα το 3Τ; Νομιζω το S7δεν παιζεται απο ποιοτητα. Αλλα σε χαμηλο φωτισμο εχει πολυ θορυβο το βιντεο. Αν δεν χαλαω το θεμα, ενα που να εχει καλη ποιοτητα σε 4κ video; Σε συνδυασμο με stabilizer OSMO
A7X. Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εχει σιγουρα καλη καμερα το 3Τ; Νομιζω το S7δεν παιζεται απο ποιοτητα. Αλλα σε χαμηλο φωτισμο εχει πολυ θορυβο το βιντεο. Αν δεν χαλαω το θεμα, ενα που να εχει καλη ποιοτητα σε 4κ video; Σε συνδυασμο με stabilizer OSMO Το έχω το 3Τ εδώ και 4 μέρες και είναι κινητάρα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το S7 αλλά γενικότερα διαβάζω ότι έχει καλύτερη κάμερα από το 3t και δεν είναι περίεργο γτ πολλοί λένε ότι έχει την καλύτερη κάμερα... Αυτό δεν σημαίνει ότι το 3Τ έχει κακή κάμερα. Εμένα, ως φωτογράφο που ήθελα το κινητό ώστε να μην κουβαλάω την κάμερα μαζί μου παντού μου κάνει μια χαρά και με το παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα γυρίσεις και θες το κινητό να το συνδυάσεις με το OSMO αλλά δεν νομίζω να βρεις κάποιο που να μην έχει θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό. Ίσως το iphone να είναι το καλύτερο για βίντεο, Κάποιος άλλος ίσως ξέρει καλύτερα αλλά εμένα η διαφορά που είδα με τις ναυαρχίες και το 3Τ δεν μου λείπει τώρα που πήρα το τελευταίο. 2
ougxar Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 το 3τ εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια στις φωτος και το s7 βγαζει καλυτερες βραδυνες,τα εχω δουλεψει και τα 2. Συνολικα σαν κινητο 3τ for the win
stelios18120 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Και για την οθοναρα,φοβερή κάμερα,και εγγύηση το s7 δεν έχει αντίπαλο (εκτός το 3t που όμως χάνει σε εγγύηση) Αν πέσει και άλλο η τιμή του θα είναι 100% vfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα