A7X. Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Lumia 640 Xl το οποίο μπορώ να πω ότι με έχει καλύψει αρκετά καλά σε γενικό πλαίσιο αλλά λόγω δουλειάς (δημοσιογράφος και Content creator) θέλω να πάρω ένα καινούριο smartphone που να είναι σε Android, με έμφαση κυρίως στις κάμερες και τα social media γιατί τώρα πρέπει να κουβαλάω πάντα μαζί μου την κάμερα και δεν είναι βολικό και εύκολο. το Budget είναι 250-300 άντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει και θα ήθελα να μην έχει δυνατό SAR για να μην το έχω άγχος. Έχω σκεφτεί το Nexus 5X που έχει ένας φίλος και οι φωτογραφίες του είναι πολύ ανώτερες από το Lumia (προφανώς) ή το Motorola G4 Plus αλλά έχει υψηλό SAR. Επίσης έχω τσεκάρει το Honor 6X κ το Xiaomi Redmi Pro Καμία πρόταση; 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ~ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social media και φωτογραφίες. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλάχιστον 5.5 αλλά αν αξίζει στην κάμερα άντε και 5.2 ξέρω εγώ. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πάνω από όλα ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι αλλά δεν μπορώ έτσι και αλλιώς σε όλα τα την βάλω από το play store? 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Δεν ξέρω τι είναι αυτό Συνδρομητής Vodafone είμαι πάντως. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο.
vchristod84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Οριακά στο μπάτζετ σου, galaxy A5 2017. Νομίζω ότι πληρεί όλες τις απαιτήσεις σου
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τίποτα για xiaomi note 3 pro τι λες; Και περισσεύουν και €€€ Αξιόπιστο και δοκιμασμένο από πολύ κοσμο
A7X. Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Οριακά στο μπάτζετ σου, galaxy A5 2017. Νομίζω ότι πληρεί όλες τις απαιτήσεις σου To 5.2 με χαλάει για κάτι που είναι οριακά στο μπάτζετ μου . Η κάμερα τι λέει; Τίποτα για xiaomi note 3 pro τι λες; Και περισσεύουν και €€€ Αξιόπιστο και δοκιμασμένο από πολύ κοσμο Στο Σκρούτζ το αρνητικό που βλέπω να λένε όσοι λένε, είναι η φωτογραφία
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχει ένα θεματακι δεν βγάζει τόσο καθαρές Σε όλα τα άλλα θέματα πάντως είναι το 100% vfm κινητό.
vchristod84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αφού το παιδί θέλει κυρίως κάμερα ρε παιδιά, τι xiaomi λέμε... Αν δεν κάνω λάθος, ή κάμερα του α5 είναι ίδια με το s7/s7 edge
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλυ καμερα στα Xiaomi εχει το mi5s Αν τωρα θες να το συγκρίνεις και με το galaxy A5 2017 δες εδω http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7260&idPhone2=8494 Και εδω η τιμη του https://www.skroutz.gr/s/10728737/Xiaomi-Mi-5s-32GB.html Επεξ/σία 4 Απριλίου 2017 από saruman123 1
TheAccountant Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 To SAR σε ενα κινητο ειναι αδιαφορο. Απο την στιγμη που κυκλοφορει στην αγορά, πληρει τις προδιαγραφες. Κοιτα τι τρως και τι αναπνεεις. Ουσιαστικοτερα πραγματα με αμεση επιδραση και οχι στην σφαιρα του φανταστικου. Εμφαση στα σοσιαλ μιντια? Δικο σου θεμα... κινητο ειναι οτι θες βαζεις απο εφαρμογες. Με 300 ευρώ δεν κυνηγας φωτογραφικες επιδόσεις... πολλω δε μάλλον οταν υπάρχει περιορισμός για αγορά μονο απο Ελλάδα. Το καλυτερο που βλεπω στο Skroutz ειναι Xiaomi Mi5S. Καλοριζικο. 1
vchristod84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλυ καμερα στα Xiaomi εχει το mi5s Αν τωρα θες να το συγκρίνεις και με το galaxy A5 2017 δες εδω http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7260&idPhone2=8494 Και εδω η τιμη του http://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html Έχεις βάλει το απλό Mi5
A7X. Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αν το Sar δεν είναι σοβαρό θέμα, τα Moto G4 Plus και Moto G5 Plus (που λογικά θα έρθει σύντομα Ελλάδα) φαίνεται να είναι μέσα στο μπάτζετ μου και για τα λεφτά τους διαβάζω ότι έχουν καλές φωτογραφικές. Από την άλλη σκέφτομαι μην πάω προς Samsung S6 λίγο αργότερα όταν μαζέψω τα λεφτά.
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχεις βάλει το απλό Mi5Έχεις δίκιο..... Τώρα είμαστε οκ
angmar Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το 5Χ από θέμα κάμερας δε συγκρίνεται με κανένα xiaomi και μάλλον είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία τιμής του.
ougxar Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 MI5S,NEXUS 6P,Nexus 5x αλλιως σε μεταχειρισμενο καποιο s7,οτι και να παρεις απο αυτα θα σε ευχαριστησει.
A7X. Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στο Nexus τριγυρίζει και εμένα το μυαλό μου αν και ανέβηκε σε τιμή από ότι το θυμάμαι πριν κάτι μήνες. Αλλά διαβάζω συνέχεια ότι οι περισσότεροι κάτοχοι εμφανίζουν το Bootloop πρόβλημα και ότι είναι πολύ σοβαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα