Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη εχω ενα προβλημα-διαφωνια με την vodafone σχετικα με το αν ζητησα ανανεωση συμβολαιου θα θελα αν καποιος ξερει να μου πει τα εξης

1)Εστω οτι καποιος ζηταει να του ανανεωσουν το συμβολαιο,η εταιρεια οφειλει(και αν ναι τι?) να κραταει καποιο αποδεικτικο?

2)Εχει καποιος 24 μηνες συμβολαιο και μετα απο 12 μηνες ζηταει ανανεωση,η συνολικη του δεσμευση με την εταιρια ειναι για 3 η για 4 χρονια?

Δημοσ.

Τι ανανέωση σε 12 μηνες αφού έχεις συμβόλαιο για 24, μήπως εννοεις νεο συμβόλαιο με άλλες υπηρεσίες;

Συμφωνα με οσα ισχυριζεται η εταιρια τους πηρα τηλ στους 12 μηνες και τους ζητησα να μου το ανανεωσουν με το ιδιο προγραμμα που ειχα!

1. κραταει ναι, ειτε την τηλεφωνικη συνομιλια είτε αντιγραφο του συμβολαιου που υπεγραψες.

Τους τα ζητησα και μου ειπαν οτι την συνομιλια δεν την εχουν γιατι κρατανε αρχεια μονο για ενα χρονο και για το συμβολαιο μου ειπαν οτι επισης δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου στειλουν να υπογραψω!

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη εχω ενα προβλημα-διαφωνια με την vodafone σχετικα με το αν ζητησα ανανεωση συμβολαιου θα θελα αν καποιος ξερει να μου πει τα εξης

1)Εστω οτι καποιος ζηταει να του ανανεωσουν το συμβολαιο,η εταιρεια οφειλει(και αν ναι τι?) να κραταει καποιο αποδεικτικο?

2)Εχει καποιος 24 μηνες συμβολαιο και μετα απο 12 μηνες ζηταει ανανεωση,η συνολικη του δεσμευση με την εταιρια ειναι για 3 η για 4 χρονια?

α) Οφείλει ναι, και αν γίνει τηλεφωνικά η ανανέωση (που συνήθως έτσι γίνονται) οφείλει σαν υπέυθυνος επεξεργασίας ο πάροχος να κρατάει το αντίγραφο της συνομιλίας.

β) Αν κατάλαβα καλά.. έχεις 24μηνο συμβόλαιο και πάνω στο 12μηνο (στον 12ο μήνα πχ) κάνεις ανανέωση. Αν η ανανέωση είναι 24μηνη τότε το 24μηνο ξαναξεκινάει από την στιγμή που γίνεται η ανανέωση αυτή.

Τους τα ζητησα και μου ειπαν οτι την συνομιλια δεν την εχουν γιατι κρατανε αρχεια μονο για ενα χρονο και για το συμβολαιο μου ειπαν οτι επισης δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου στειλουν να υπογραψω!

Ότι να ναι.. έχουν υποχρεώση για διατήρηση της επεξεργασίας 2 χρόνια. Και όχι ένα. Κάνε καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ.

Σε κάθε περίπτωση, σε τέτοιες περιπτώσεις, την ευθύνη και το βάρος της απόδειξης πέφτει στον πάροχο. Κάνε καταγγελία.

Δημοσ.

Συμφωνα με οσα ισχυριζεται η εταιρια τους πηρα τηλ στους 12 μηνες και τους ζητησα να μου το ανανεωσουν με το ιδιο προγραμμα που ειχα!

Τους τα ζητησα και μου ειπαν οτι την συνομιλια δεν την εχουν γιατι κρατανε αρχεια μονο για ενα χρονο και για το συμβολαιο μου ειπαν οτι επισης δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου στειλουν να υπογραψω

πες τους να στα δωσουν και γραπτα αυτα για καθε νομιμη χρηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...