panoslol34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σας,εχω μια ερωτηση σχετικα με την οθονη μου και την καρτα που μολις αγορασα.Η οθονη μου εχει καλωδιο VGA ενω η καρτα μου (rx 480)εχει θυρα μονο για DVI-I.Ετσι αγορασα εναν ανταπτορα αυτον εδω http://www.skroutz.gr/s/7124562/Powertech-DVI-I-male-VGA-female-ADA-D001.html ωστε να βαλω τον ανταπτορα πανω στην καρτα και απο πισω να συνδεσω το καλωδιο μου VGA που παει στην οθονη...Δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα;; Ευχαριστω
panoslol34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 DVI-I σε RX480? Ποιά 480 έχεις? DVI-D.Λαθος μου
petran91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 DVI-D.Λαθος μου Ο αντάπτορας που πήρες δεν θα μπαίνει τότε. Το DVI-I έχει αν δεις, 4 επιπλέον συρματάκια, για τα οποία δεν έχει υποδοχή το DVI-D της κάρτας γραφικών . Δες την φώτο.
panoslol34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ο αντάπτορας που πήρες δεν θα μπαίνει τότε. Το DVI-I έχει αν δεις, 4 επιπλέον συρματάκια, για τα οποία δεν έχει υποδοχή το DVI-D της κάρτας γραφικών . Δες την φώτο. Φιλε μου σημερα με το που παω να τον παραλαβω αμεσως για καλο μου ξανακοιταξα την θυρα και ειδα προφανως οτι ειναι DVI-D και ετσι το ακυρωσα για καλη μου τυχη.Τωρα αυτον που θα παραγγειλω ειναι αυτος http://www.skroutz.gr/products/show/26191928 .Περα απο αυτο πιστευεις θα εχω θεματα στην αναλυση και γενικα επηρεαση στο gaming η στο κοματι της Επεξεργασιας εικονας και μονταζ?? Ευχαριστω πολυ
petran91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Διαβάζοντας την περιγραφή, το ότι δηλαδή είναι active πιστεύω δεν θα έχεις θέμα.Πάντως είναι αμαρτία να δουλεύεις με αναλογικό σήμα, ειδικά με τέτοια κάρτα γραφικών, καλύτερα να προγραμματίσεις για αγορά και κάποια οθόνη με ψηφιακές εισόδους. 1
panoslol34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Διαβάζοντας την περιγραφή, το ότι δηλαδή είναι active πιστεύω δεν θα έχεις θέμα. Πάντως είναι αμαρτία να δουλεύεις με αναλογικό σήμα, ειδικά με τέτοια κάρτα γραφικών, καλύτερα να προγραμματίσεις για αγορά και κάποια οθόνη με ψηφιακές εισόδους. Δηλαδη γιατι λες αμαρτια επειδη δεν θα εχει τοσο καλη αναλυση και χρωματα?? Και αν ειναι αυτο δεν υπαρχει αλλος τροπος περα απο το να αγορασω αλλο μονιτορ?
petran91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δηλαδη γιατι λες αμαρτια επειδη δεν θα εχει τοσο καλη αναλυση και χρωματα?? Και αν ειναι αυτο δεν υπαρχει αλλος τροπος περα απο το να αγορασω αλλο μονιτορ? Περίπου αυτό λέω ναι. Το ψηφιακό σήμα είναι ανώτερο από το αναλογικό και αυτό φαίνεται και στο μάτι. Από όσο γνωρίζω όχι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεχτεί η οθόνη σου ψηφιακό σήμα εφόσον δεν έχει ψηφιακή είσοδο. 1
panoslol34 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Περίπου αυτό λέω ναι. Το ψηφιακό σήμα είναι ανώτερο από το αναλογικό και αυτό φαίνεται και στο μάτι. Από όσο γνωρίζω όχι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεχτεί η οθόνη σου ψηφιακό σήμα εφόσον δεν έχει ψηφιακή είσοδο. Πφφφ καλα μεγαλε σε ευχαριστω για τον χρονο σου ετσι κ αλλιως δεν εχω αλλο τροπο οποτε θα το πιω αυτο το ποτηρι...Καλο σου βραδυ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα