txcellas Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Συγγενικο μου προσωπο μου ψαχνει για αγορα μιας φτηνης καμερας για ψαροντουφεκο. Εγω προσωπικα εχω την gopro αλλα το ποσο που θελει να δωσει ειναι στα 40-50 ευρω. Απο ξενο site θα κοιταξω να παρω. (gearbest-ebay-ali κλπ) Εχετε κατι να προτεινετε; Νομιζω οτι επειδη θα ειναι αποκλειστικα για θαλασσα δεν χρειαζονται 4k απλα τα fps να ειναι καμια 60ρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν έχετε να προτείνεται και κάποια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirini Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπερα , Εχω βρει σε καποια κινεζικα μαγαζια (φυσικα καταστηματα ελλαδας εννοω) μια καμερουλα action αδιαβροχη στα 35 την βρηκα εγω προσωπικα . με τα παρακατω χαρακτηριστικα. Την εχει παρει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_411149.html?wid=3 Εχει καλες κριτικες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Το βασικο ειναι να εχει πολυ φωτεινο φακό και ο αισθητηρας να μπορει να ανταποκρινεται καλα σε low light. Εκει κατω εχει πολυ λιγο φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα