txcellas Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Συγγενικο μου προσωπο μου ψαχνει για αγορα μιας φτηνης καμερας για ψαροντουφεκο. Εγω προσωπικα εχω την gopro αλλα το ποσο που θελει να δωσει ειναι στα 40-50 ευρω. Απο ξενο site θα κοιταξω να παρω. (gearbest-ebay-ali κλπ) Εχετε κατι να προτεινετε; Νομιζω οτι επειδη θα ειναι αποκλειστικα για θαλασσα δεν χρειαζονται 4k απλα τα fps να ειναι καμια 60ρια.
bromiaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν έχετε να προτείνεται και κάποια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή…
aspirini Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπερα , Εχω βρει σε καποια κινεζικα μαγαζια (φυσικα καταστηματα ελλαδας εννοω) μια καμερουλα action αδιαβροχη στα 35 την βρηκα εγω προσωπικα . με τα παρακατω χαρακτηριστικα. Την εχει παρει κανεις ?
hitman 21 original Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_411149.html?wid=3 Εχει καλες κριτικες....
SeNNinhA Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Το βασικο ειναι να εχει πολυ φωτεινο φακό και ο αισθητηρας να μπορει να ανταποκρινεται καλα σε low light. Εκει κατω εχει πολυ λιγο φως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα