Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες εδωσα 784 ευρω μετρητα στο χερι για να μ χαλασει μετα απο 1,5 χρονο και να ειμαι στο περιμενε 3μηνες και κατι μερες μεχρι σημερα... κ ολα αυτα για να μ κανουν αντικατασταση τελικα (ευτυχως απο την μια) με refurbished λογικα ... τραγικο αλλα θα ξανα παρω φουλ εγγυηση πισω το μονο καλο ... ευχομαι να κανουν καμια μαλακια κ να μ δωσουν αλλο μοντελο για να μπορεσω να ζητησω τα λεφτα μ πισω.... κ εχω μεινει να παιζω με την gtx 590 τοσα χρονια σκυλι αυτη η καρτα αχαχαχαχα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια εταιρεια ειναι αυτη η 590;  κριμα παντως γιατι της ειχα για καλες τις gigabyte ομως το πιθανοτερο σεναριο ειναι να σε εδωσα απο την αρχη refurbished  εισαι σιγουρος οτι ηταν τελειως κλειστει;   ειχε το κιτρινο το χαρτακι οταν την ξεκολησες;

Δημοσ.

msi ειναι 590 φιλε μου και παιζει ακομα τοσο καιρο... να μην την ματιασω!! ναι ετσι νομιζα κ εγω για την gigabyte οτι ειναι καλη αλλα κατι δεν μαρεσε οταν πηρα την 980 ti G1 gaming edition  γτ μετα απο λιγο βγαλανε αλλα μοντελα τς ιδιας καρτας κ μ φανηκε παραξενο ολο αυτο .... τωρα αυτο π λες για το κιτρινο χαρτακι φιλε μ αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειχε..........

Δημοσ.

καθαρά μεταχειρισμένη τότε  αν δεν έχει χαρτάκι  τέτοιο ή και αν πάλι  έχει ζηλοτειπ ή το χαρτάκι ειναι σκισμένο έστω και για να την δει κάποιος άλλος την κάρτα τι σχέδιο είναι πχ αν χωράει στο κουτί του, είναι παραβιασμένη και σε αυτό δυστυχώς δεν φταίει η gigabyte

Δημοσ.

αρα σε αυτο φιλε μου παει καθαρα το καταστημα σωστα? το χαρτακι που λες πρεπει να το εχει στην ζελατινα π ειναι η καρτα ετσι?

Δημοσ.

το κλασικο κιτρινο αυτοκολητο χαρτακι που γραφει κυνδινος για στατικο ηλεκτρισμο, αν αυτο ειναι σκισμενο ή εχει φυγει η κολα του, ή αντι γι αυτο εχει ενα ζιλοτειπ τοτε ειναι παραβιασμενος το εξαρτημα οτιδηποτε και να ειναι αυτο

Δημοσ.

Εαν δεν ερχονται ειναι σιγουρα ψημενες και το καταλαβα αυτο καιρο μετα, οταν δεν ηξερα τι πραγματικα γινοταν, γιατι επαιρνα την καρτα γραφικων και 3 μημες χαλουσε και αντε παλι απο την αρχη, αντε πιστωτικα αντε να δωσω 10 20Ε  παραπανω να παρω την λιγο καλυτερη, δεν κερδιζει ετσι το καταστημα;

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και καινούργιες πολλές το μόνο αυτοκόλλητο που έχουν είναι ένα απλό εξωτερικά, ούτε ζελατίνα σε όλο το κουτί, ούτε αυτοκόλλητα στη αντιστατικη ζελατίνα,

• Like 1
Δημοσ.

Να εχεις δωσει 800€  και να μενεις  3 μιση μηνες χωρις καρτα ειναι τραγικο.

Εντάξει μην το τραγικοποιούμε,συμβαίνουν αυτά.Εδώ αυτοκίνητο πχ αγοράζεις που μπορεί να έχει 15-20 χιλιάρικα και να τύχει βλαβη στην εγγύηση που θα σου μείνει "μέσα" κανα μήνα. Είναι να μην σου τύχει,η εγγύηση γι αυτό υπάρχει.Ο χρόνος που θα πάρει είναι λίγο "λόττο" και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες ακομα δεν εχω παρει την καρτα μου απο το καταστημα κ θα εχω νεοτερα μετα το πασχα!! αχαχαχαχα κλαιω απλα!!

Δημοσ.

Μαγκες ακομα δεν εχω παρει την καρτα μου απο το καταστημα κ θα εχω νεοτερα μετα το πασχα!! αχαχαχαχα κλαιω απλα!!

πάρε το αυτόματο  και ξεκινά, τι άλλο μπορείς να τους κάνεις;  Εγώ πάντως δεν θα είχα τα λεφτά να τους κάνω μηνύσεις, γιατί είναι 1000% οτι θα έβγαινες νικητής αυτοί φταίνε

Δημοσ.

Άλλος ένας έξυπνος που τον έκανε μάγκα ένα σκρουτζομάγαζο...Και να πεις ότι το έκανε με απόλυτο κριτήριο την οικονομία - δεν τον λες και ότι πεινάει με 700 ευρώ για κάρτα. Δεν πειράζει - κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο Έλληνας ότι δεν είναι ο εξυπνότερος από όλους...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλος ένας έξυπνος που τον έκανε μάγκα ένα σκρουτζομάγαζο...Και να πεις ότι το έκανε με απόλυτο κριτήριο την οικονομία - δεν τον λες και ότι πεινάει με 700 ευρώ για κάρτα. Δεν πειράζει - κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο Έλληνας ότι δεν είναι ο εξυπνότερος από όλους...

πήρα  πολύφωτο 15E από σκρουτζομάγαζο φίλε μου, όταν το μαγαζάκι της γειτονιάς  το είχε 20Ε  όποτε ναι είμαστε Έλληνες γιατί στην περίοδο κρίσης κυνηγάμε τις προσφορές  με τα υπόλοιπα θα πιω έναν καφέ κερδισμένος δεν βγαίνω; 

Επεξ/σία από panos0100
  • Like 1
Δημοσ.

φιλε μου εσυ που λες οτι ειμαι και πλουσιος με 784 ευρω καρτα δεν ειμαι... ειμαι φτωχος!!! δουλεψα ομως μαζεψα τα λεφτα και την πηρα στην καλυτερη προσφορα και ναι εκανα το λαθος και εμαθα να μην ξανα αγορασω απο μικρα μαγαζια τ skroutz!! παντως την καρτα μου την πηρα χθες μου την επισκευασαν τελικα!! απλα το μαγαζι ειναι οτι χειροτερο εκανε πανω απο 3μιση μηνες να μου την φερει!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...