KenzoKenzo Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπερα σαςΕχω το samsung s7 και εδω και μερες προσπαθω να εγκαταστησω το blackmart γιατι θελω καποιες εφαρμογες και παιχνιδια τα οποια δεν ψηνω να δωσω λεφτα για να αγορασω.Δεν μου το εγκαθιστα ομως,η καλυτερα δεν μου το ανοιγει αφου εχω κανει εγκαταστασηΟποτε η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζετε καποιο σαιτ με cracked apk
Neg Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπερα σας Εχω το samsung s7 και εδω και μερες προσπαθω να εγκαταστησω το blackmart γιατι θελω καποιες εφαρμογες και παιχνιδια τα οποια δεν ψηνω να δωσω λεφτα για να αγορασω. Δεν μου το εγκαθιστα ομως,η καλυτερα δεν μου το ανοιγει αφου εχω κανει εγκατασταση Οποτε η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζετε καποιο σαιτ με cracked apk Υπάρχει μία ακόμα ευκολότερη λύση. 1) Διάβασε τους όρους χρήσης του Insomnia 2) Βάλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε 1-2 ευρώ για τον προγραμματιστή που ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να έχεις εσύ την εφαρμογή που θες να κατεβάσεις και σπασμένη. Παράγραφος 12 Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις