Προς το περιεχόμενο

samsung smart switch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει χρησιμοποιησει την υπηρεσια είναι απλο το να κανεις backup τα αρχεια σου απ το παλίο στο νέο κινητο?εκεινο που με απασχολει περισσοτερο είναι ότι για να λειτουργησει το samsung smart switch το κινητο πρεπει να είναι ανοιχτο και η καρτα microsim μεσα...το άλλο όμως που θα δεχθεί τα αρχεια(το καινουριο κινητο) δεν πρεπει και αυτό να ναι ανοιχτο με τη microsim σου μεσα?αρα πως γινεται?θες 2 microsim??

Δημοσ.

Αφού δεν θα χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τα 2 κινητά.Πρώτα θα κάνεις back up απο το 1 κινητό και μετά θα συνδέσεις το καινούριο στο οποίο θα περάσεις τα αρχεία.

Εννοείται οτι πρέπει να είναι ανοιχτή η συσκευή.Εβαλες το κινητό χωρίς sim και το Smart Switch δεν το «βλέπει»;

Δημοσ.

νομιζω δεν εγινα αντιληπτος..εχω τωρα το s6...και εχω εγκατεστημενο το

νομιζω δεν εγινα αντιληπτος..εχω τωρα το s6...και εχω εγκατεστημενο το smartswitch..εχω παραγγειλει το s8 οπου θελω όταν ερθει να περασω τα αρχεια μου εκει...εστω λοιπον ότι εχω ανοιχτο το s6 με το Smart switch...φυσικα για να γινει αυτό πρεπει το κιν να είναι ενεργο με την καρτα sim μεσα...για να κανω ασυρματη μεταφορα πρεπει να ναι και το s8 ανοιχτο με το Smart switch...πως όμως θα ναι ανοιχτο και ενεργο αφου η sim καρτα μου θα ναι μεσα στο s6??αυτό λεω...

Δημοσ.

Αν δεις την εφαρμογή στο google play, έχει ξεκάθαρη εξήγηση οτι το transfer γίνεται με usb-to-usb σύνδεση ή μέσω wifi - κάνεις το ένα τηλέφωνο access point και κανεις log in με το άλλο.

Με τον δεύτερο τρόπο έχω περάσει χωρίς πρόβλημα απο S4-2014 σε Α3-2015 και αργότερα από το Α3 σε J5-2015. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην μεταφέρεις apps αν αλλάζει η έκδοση android, και επίσης αν χρησιμοποιείς exchange server (δεν έπαιξε η αυτόματη εγκατάσταση στο νέο προφανώς για λόγους certificates ή κάτι άλλο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...