Federacion Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αυτό το πρόγραμμα δεν ανοίγει το jazz radio καθόλου
Knight of Mercy Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βλέπει τα πάντα, αρκεί να κάνεις add station με το αντίστοιχο stream.Γράφω jazzradio αυτή τη στιγμή. 1
Federacion Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Συγγνώμη αλλά αυτό το add station δεν το βλέπω. Ωπα μάλλον εννοείς τον μεγάλο σταυρό κάτω και δίπλα να βάλω το stream https του σταθμού; 1
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Πολύ ωραία και σας ευχαριστώ. Όμως ψάχνω κάτι που θα γραφεί ότι παίζει εκείνη την ώρα στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα από ίντερνετικο ραδιό στο οποίο έχω πληρώσει συνδρομή και λογικά δεν υποστηρίζεται σ αυτό το πρόγραμμα. update: Το δοκίμασα το streamwriter και δεν είναι αυτό που ψάχνω. Κάποια άλλη πρόταση; Μάλλον δεν το δοκίμασες σωστά. Διάβασα όλο το thread και δοκίμασα και το streamwriter και στο station ripper και δουλεύουν μια χαρά. Είπες ότι είσαι Premium, οπότε μπορείς να κατεβάσεις τα pls ή με m3u και να το βάλεις στα προγράμματα αυτά και να γράψεις πολλαπλά (αν θέλεις) streams. Με το ίδιο σκεπτικό που δουλεύει το station δουλεύει και το writer, απλά μάλλον δεν έκανες επικόλληση το stream url και δεν πάτησες το + για να ξεκινήσει να γράφει. 1
Federacion Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αγαπητέ micos έκανα ακριβώς αυτό που λες στο τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λες. Είμαι Premium στο jazz radio, οχι στα προγράμματα. Για να το διευκρινήσω ούτε το streamripper ούτε το streamwritter δεν γράφουν τίποτε από το Stream του jazzradio. Δες και μόνος σου:
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δε θα βάλεις το url του jazzradio στο streamwriter (το άλλο δεν το έχω δουλέψει και δεν ξέρω πως πάει) αλλά θα κατεβάσεις το playlist σε μορφή m3u ή pls το οποίο θα ανοίξεις με το σημειωματάριο και θα αντιγράψεις από εκεί το λινκ για να το δώσεις στα προγράμματα αυτά. Τα playlist πρέπει να στα δίνει κάπως από εκεί που παίζει στον browser. Δες πάνω δεξιά στο κανάλι που ακούς τα εικονίδια. Για παράδειγμα δες ένα leeched premium stream url του jazzradio (λειτουργεί μια εβδομάδα) από το guiter jazz. http://hot.friezy.ru/?radio=jr&station=guitarjazz&bitrate=256 Βάλτο αυτό και θα γράψεις κανονικά. 3
Federacion Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 To παλεύω.... όταν ανοίγω το playlist σε notepad μου βγάζει αυτό: [playlist] NumberOfEntries=3 File1=http://prem2.jazzradio.com:80/gypsyjazz?c3966cafa24e09e89c2cd537 Title1=JAZZRADIO.com - Gypsy Jazz Length1=-1 File2=http://prem1.jazzradio.com:80/gypsyjazz?c3966cafa24e09e89c2cd537 Title2=JAZZRADIO.com - Gypsy Jazz Length2=-1 File3=http://prem4.jazzradio.com:80/gypsyjazz?c3966cafa24e09e89c2cd537 Title3=JAZZRADIO.com - Gypsy Jazz Length3=-1 Version=2 Το βάζω αλλά δεν δουλεύει.
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δες το screen παρακάτω (στο 1 κάνεις επικόλληση ένα url και το 3 προστίθεται αυτόματα μόλις πατήσεις το + στο 2) 2
Federacion Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέγας είσαι micos000! Αυτό είναι! Δουλεύει! Ευχαριστώ πολύ!
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δε μου ανήκουν τα εύσημα. Το πρόγραμμα το πρότεινε ο parsifal στο 2ο post και ο Knight of mercy πρότεινε το stationripper που φαντάζομαι κάνει την ίδια δουλειά. Απλά δεν ήξερες πως να περάσεις το stream url και έβαζες το url του jazzradio που φυσικά δεν περιείχε κάποιο stream μουσικής. 1
Federacion Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ok έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Vagos-11- Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι το audials ειναι αυτο ακριβως που θες, ειδικα αν στελνει κ τιτλους το ραδιο στα ηχογραφει, στα κοβει κ τα αποθηκευει 1
solution1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρυσό φτυάρι 2022 😁 Καλά να είναι ο Γούγλης Λοιπόν, καλό το StreamWriter, αλλά δε μού χωρίζει τα τραγούδια Γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις να βάλω ώστε να το κάνει πιο ευαίσθητο στις αλλαγές τραγουδιών; Νομίζω ότι έχω βάλει max settings (Volume lower than 1 lasting 20ms) Η 1η ρύθμιση τι ακριβώς κάνει; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από solution1
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το stream που θέλεις να καταγράψεις παίζει ξεχωριστά τα τραγούδια; Δηλαδή έχει κενό από τραγούδι σε τραγούδι; Αν έχει τότε καλά είναι η ρύθμιση. Αν όμως παίζουν συνεχόμενα με μίξη τότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα τραγούδια με silence detection. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από micos000
solution1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 🙂 Η αλήθεια είναι ότι παίζουν συνεχόμενα, αλλά δεν κάνει μίξη. Δηλαδή κάθε στιγμή παίζει ένα τραγούδι. Δεν ξεκινάει το επόμενο τραγούδι πριν τελειώσει αυτό που παίζει (αν το κάνει, δεν το πιάνει το αυτί μου) Η 1η ρύθμιση τι ακριβώς κάνει; ( Search for silence before saving tracks) Πάει από 1sec έως 30sec. Ποια ρύθμιση "θα αναγνωρίσει" περισσότερα τραγουδια; Το 1 ή τα 30sec; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από solution1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα