Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Γιατί υπάρχει το geekbench που για κάποιο λόγο πολλοί θεωρούν ότι βγάζει κάποιο σοβαρό και αξιόπιστο αποτέλεσμα ενώ βγάζει αρλουμπες που δε σημαίνουν τίποτα Πιστεύω ότι όλο το optimization και το rnd της apple αφορά κατά 90% τουλάχιστον να βγάλει καλά νούμερα στο geekbench για να λένε τα χιστεροσαιτ πόσο φοβερούς επεξεργαστές έχει στα φορητά της και ότι μπορούν να συναγωνίζονται επεξεργαστές pc Μη δίνεις σημασία... Μέχρι να βγει πρώτο κανα Samsung σε single core performance. Μετά θα πίνεις νερό στο όνομά του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Γιατί υπάρχει το geekbench που για κάποιο λόγο πολλοί θεωρούν ότι βγάζει κάποιο σοβαρό και αξιόπιστο αποτέλεσμα ενώ βγάζει αρλουμπες που δε σημαίνουν τίποτα Πιστεύω ότι όλο το optimization και το rnd της apple αφορά κατά 90% τουλάχιστον να βγάλει καλά νούμερα στο geekbench για να λένε τα χιστεροσαιτ πόσο φοβερούς επεξεργαστές έχει στα φορητά της και ότι μπορούν να συναγωνίζονται επεξεργαστές pc Μη δίνεις σημασία... χμμ οκ! http://www.androidauthority.com/apple-a10-fusion-chip-performance-723918/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χμμ οκ! http://www.androidauthority.com/apple-a10-fusion-chip-performance-723918/ Μα αφού η Apple είναι μόνο φρουφρου και μεταξωτές κορδέλες.. μα αφού.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χμμ οκ! http://www.androidauthority.com/apple-a10-fusion-chip-performance-723918/ το ότι είναι πιο γρήγοροι από τον λοιπό mobile ανταγωνισμό (και συγκεκριμένα αυτά που έχουν οι android συσκευές) στα περισσότερα πράγματα δε το αμφισβητώ, είναι και είναι γνωστό γιατί είναι οι συγκρίσεις με cpu κανονικού υπολογιστή είναι που μου ξινίζουν. αναγνωρίζω βέβαια ότι αυτά που η intel πουλάει ως i5/i7 στα λάπτοπ είναι κατά κανόνα σαπάκια σε σχέση με τις desktop εκδόσεις (και λογικό αφού μιλάμε για φορητούς) και πάλι όμως οι δυνατότητες είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με ένα arm ας κάνει λοιπόν πρώτα η apple το λειτουργικό των macbook να τρέχει σε arm, ας βγουν οι εφαρμογές του osx σε εκδόσεις που να τρέχουν σε arm και μετά ας μιλήσουμε και για απεξάρτηση από την intel και κυρίως για σύγκριση με επεξεργαστές pc τώρα το ότι συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια βασιζόμενοι σε ένα benchmark που βγάζει βλακείες (ακόμα και μεταξύ desktop cpu ) εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι, άλλοι βέβαια βασίζουν όλο το μάρκετινγκ τους γύρω από αυτό.. όπως έχει πάντως αυτή τη στιγμή το θέμα, για πρακτικούς και αυτονόητους λόγους θα προτιμούσα το osx laptop μου να έχει ακόμα και έναν βασικό σάπιο i3 από το να έχει τον υποτιθέμενα πιο γρήγορο arm του όποιου ipad ή iphone γιατί πολύ απλά δε γίνεται διαφορετικά ΑΝ γίνει διαφορετικά να έρθουμε να ξανασυζητήσουμε, αλλά μέχρι τότε το "είναι καλύτερος ο Ακάτι γιατί.. geekbench" μου ακούγεται αστείο. σαν τους άλλους που συγκρίνουν κάρτες γραφικών με flops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Matrox Millenium. για να μας τα πρηζει ο Τσουρινακης ποσο αχρειαστο ειναι το 3D. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να διαβάζω σε γραπτό του ΑΠΤ πως οι κάρτες της Matrox είχαν σαφώς υψηλότερη ποιότητα εικόνας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 το ότι είναι πιο γρήγοροι από τον λοιπό mobile ανταγωνισμό (και συγκεκριμένα αυτά που έχουν οι android συσκευές) στα περισσότερα πράγματα δε το αμφισβητώ, είναι και είναι γνωστό γιατί είναι οι συγκρίσεις με cpu κανονικού υπολογιστή είναι που μου ξινίζουν. αναγνωρίζω βέβαια ότι αυτά που η intel πουλάει ως i5/i7 στα λάπτοπ είναι κατά κανόνα σαπάκια σε σχέση με τις desktop εκδόσεις (και λογικό αφού μιλάμε για φορητούς) και πάλι όμως οι δυνατότητες είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με ένα arm ας κάνει λοιπόν πρώτα η apple το λειτουργικό των macbook να τρέχει σε arm, ας βγουν οι εφαρμογές του osx σε εκδόσεις που να τρέχουν σε arm και μετά ας μιλήσουμε και για απεξάρτηση από την intel και κυρίως για σύγκριση με επεξεργαστές pc τώρα το ότι συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια βασιζόμενοι σε ένα benchmark που βγάζει βλακείες (ακόμα και μεταξύ desktop cpu ) εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι, άλλοι βέβαια βασίζουν όλο το μάρκετινγκ τους γύρω από αυτό.. όπως έχει πάντως αυτή τη στιγμή το θέμα, για πρακτικούς και αυτονόητους λόγους θα προτιμούσα το osx laptop μου να έχει ακόμα και έναν βασικό σάπιο i3 από το να έχει τον υποτιθέμενα πιο γρήγορο arm του όποιου ipad ή iphone γιατί πολύ απλά δε γίνεται διαφορετικά ΑΝ γίνει διαφορετικά να έρθουμε να ξανασυζητήσουμε, αλλά μέχρι τότε το "είναι καλύτερος ο Ακάτι γιατί.. geekbench" μου ακούγεται αστείο. σαν τους άλλους που συγκρίνουν κάρτες γραφικών με flops Επειδη ξερω που αναφερεσαι η συγκριση εγινε μεταξυ επεξεργαστες tablet που τυγχανει να ειναι και λαπτοπ cpu's. Σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω desktop i3/i5/i7 ουτε τους συγκρινω με mobile cpu's. Ο ιδιος λες οτι οι επεξεργαστες λαπτοπ δεν συγκρινονται με desktop ειδικα οι ενεργειακης αποδοσης-σειρα U. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 εγώ απλά αναφέρομαι στη λανθασμένη άποψη που προσπαθείται να δημιουργηθεί, ότι δηλαδή γενικά οι επεξεργαστές της apple συγκρίνονται με επεξεργαστές υπολογιστών (γενικά και αόριστα) από και και πέρα ναι και αυτό έχει την ανάλυσή του την οποία όμως δεν πιστεύω ότι κάνει αρκετός κόσμος επίσης συνεχίζω και έχω θέμα με το geekbench σαν benchmark γενικά, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα που δίνει δεν σημαίνει και πολλά γιατί πολύ συχνά διαπιστώνω αρλούμπες παρόλα αυτά χρησιμοποιείται κατά κόρον ως μέτρο σύγκρισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα