stefancosmos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γειά σας έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την οθόνη, κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή βλέπω έτσι τα Windows (παρακάτω εικόνα) και κάθε φορά κάνω δεξί κλικ ρυθμίσεις οθόνης και βάζω την ανάλυση που θέλω! Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα γιατί έχω βαρεθεί καθημερινά να κάνω την ρύθμιση; Ευχαριστώ πολύ
FasTaker Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σχεδον ολεσ οι οθόνες εχουν auto adjust button. Ειναι η πιο ευκολη λυση
stefancosmos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σχεδον ολεσ οι οθόνες εχουν auto adjust button. Ειναι η πιο ευκολη λυση ΠΟΥ μπορώ να το βρω αυτό;
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Υπο φυσιολογικές συνθηκες και αν η καρτα γραφικών σου εχει αναγνωριστει και λειτουργούν απρόσκοπτα οι οδηγοί της (για οποιαδηποτε καρτα γραφικων), η ρυθμιση της αναλυσης, αν δεν γινει αυτόματα μετά την εγκατασταση των οδηγων καρτας γραφικων, γινεται χειροκινητα 1 φορά και τελος. Η συμπεριφορα που περιγράφεις δεν ειναι φυσιολογική. Υπάρχει τρόπος μέσω του registry να ''καρφώσεις'' μια ανάλυση μόνιμα ακόμα και αν αυτή δεν υπάρχει καν στις επιλογές της ρυθμισης αναλυσης αλλα αυτος δεν ειναι ο ενδεδειγμενος τρόπος. Εισαι σιγουρος οτι εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι σωστά, οτι η καρτα γραφικων παταει σωστά ή αν ειναι ξεχωριστη καρτα pci express δεν εχει επιλεγει απο bios χρηση onboard γραφικων? Επισης αλλη μια πιθανοτητα καποιο προβλημα στη μητρικη να κανει σε καθε επανεκιννηση defaults και χρηση onboard γραφικων οποτε εκει οφειλεται οτι πρεπει ξανα να αλλαξεις αναλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα