Thodis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς την διαφορά μεταξύ των 2 ΚΙΤ της olympus Mark II kit-ez-m-14-42mm-ez ez-m-14-42mm-iir Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ριξε μια ματια εδω: http://cameradecision.com/lenses/compare/Olympus-M.Zuiko-Digital-14-42mm-f3.5-5.6-II-R-vs-Olympus-M.Zuiko-Digital-ED-14-42mm-F3.5-5.6-EZ Ο ΕΖ ειναι power zoom, δηλαδή μαζεύει οταν ειναι κλειστός και επεκτείνεται οταν τον δουλευεις. Ειναι δηλαδή πιο portable και compact στην μεταφορα. Εχει εαν δεις το μισό μήκος απο τον iiR. Ειναι βεβαια και πιο αργος οταν zoomαρεις ηλεκτρονικά (βολευει ομως σε βιντεο) και δεν παιρνει hood. Ειναι και πιο αθορυβο το AF του. O iiR απο την αλλη ειναι πιο κλασικός με πλεονεκτημα οτι δουλευει το manual focus πιο αμεσα. Το διαφραγμα με τις 7 λεπιδες αντι τις 5 του ΕΖ δινει καπως καλύτερο bokeh. Οπτικα δεν εχουν στην πραξη διαφορες σε IQ. Αρκει να πετυχεις καλή κοπια του EZ γιατι η ποιοτητα παραγωγής δεν ειναι και πολύ σταθερη. Υπαρχουν και καλές κόπιες αλλα και αρκετά μέτριες κόπιες που το IQ τους υστερει. Ειναι θεμα προτιμησεων χειρισμου του zoom κυριως καθως και μεγεθους. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2017 από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thodis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thodis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τελικά πήρα το κιτ με τον φακό IRR. Παρατήρησα ότι μετά από 15 λεπτά χρήσης ζεσταίνεται πάνω δεξιά στην οθόνη και πάνω από το κουμπί menu. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος? Ευχαριστώ... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από Thodis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν ειναι περιεργο. Υπολογισε οτι οι επεξεργαστες εγιναν δυνατότεροι και περισσοτεροι, οτι σε τοσο μικρα σωματα ολα ειναι συμπυκνωμενα σε πολυ μικρο χωρο και οτι ειδικα στην συγκεκριμενη με το wheather sealed ο αερισμος ειναι σχεδον μηδενικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα