BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βρε παλίκαρε μαζί σου, δεν διαφωνώ με το seasonic...το άλλο το thermaltake όχι από μένα γιατί δεν το γνωρίζω όχι γιατί το θεωρώ κακό...το πρόβλημά μου δεν ήταν αυτό όμως αλλά το ότι θεωρώ ότι τον φτάσατε στα 60 ευρώ για τροφοδοτικό από τα 130 σχεδόν που ήταν αυτός...ούτε το ένα είναι ισορροπημένο, ούτε το άλλο...μια χαρά επιλογές έδωσες τώρα, ας διαλέξει και ας πάρει...όχι όμως τα δύο πρώτα που βάλατε σε σύστημα 1300 ευρώ...αυτή ήταν η ένστασή μου. 1. Το Thermaltake είναι αξιόλογο και ίσως το πιο vfm στην τιμή του μιας και συνδυάζει gold+modular. 2. Προσωπικά πιο πάνω είπα όχι στα στα 750W που δεν πρόκειται να τα χρειαστεί και μπορεί να γλιτρώσει ένα 40ρι. Δηλ. να πάρει ένα στα 100. 3.Είσαι λάθος. Δηλ. με 60 δεν παίρνεις καλό τροφοδοτικό? Τότε για ποιο λόγο τα βγάζουν? Ε αν είναι έτσι να σταματήσουν να τα παράγουν. Υπάρχουν αξιοπορεπέστατα τροφοδοτικά σε προσιτή τιμή για τον λόγο ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν άλματα και παουσιάζουν πλέον αξιόπιστα τροφοδοτικά σε προσιτή τιμή.
dimoskoutr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 1. Το Thermaltake είναι αξιόλογο και ίσως το πιο vfm στην τιμή του μιας και συνδυάζει gold+modular. 2. Προσωπικά πιο πάνω είπα όχι στα στα 750W που δεν πρόκειται να τα χρειαστεί και μπορεί να γλιτρώσει ένα 40ρι. Δηλ. να πάρει ένα στα 100. 3.Είσαι λάθος. Δηλ. με 60 δεν παίρνεις καλό τροφοδοτικό? Τότε για ποιο λόγο τα βγάζουν? Ε αν είναι έτσι να σταματήσουν να τα παράγουν. Υπάρχουν αξιοπορεπέστατα τροφοδοτικά σε προσιτή τιμή για τον λόγο ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν άλματα και παουσιάζουν πλέον αξιόπιστα τροφοδοτικά σε προσιτή τιμή. 1. Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο, δέχομαι την γνώμη σου ως σωστή... 2. Συμφωνώ για το overkill των 750W...θεωρώ ότι ένα 15-20 άρι κάτω από τα 100 είναι τα πιο λογικά χρήματα που θα έδινα εγώ για 1300 ευρώ σύστημα, έστω στα 100. 3. Δες τι λέω στο 2., δεν λέω ότι δεν είναι καλά τροφοδοτικά, φυσικά έχουν λόγο ύπαρξης για πιο budget συστήματα...δεν είπα πουθενά να σταματήσουν να τα παράγουν. Γενικά η γνώμη μου είναι όταν χτίζεις σύστημα να κατανείμεις το budget όσο πιο ισορροπημένα γίνεται. Όπως γράφω στο 2. Τέλος όπως σε όλα τα πράγματα μπορεί να δώσεις διπλά λεφτά, να πάρεις κάτι θεωρητικά καλύτερο και τελικά το psu των 50-60 ευρώ να βγει καλύτερο από αυτό των 100...είναι και λίγο τζόγος...έστω σε μικρό ποσοστό...δώσε και μια γνώμη για αυτό που πήρα εγώ https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650X.html...να τονίσω με πιστωτικό 60 ευρώ ε... Ο TS που πήγε ρε παιδιά; Τελικά τι πήρε; Χάθηκε...χαχα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε τι να πω για το corsair? Πολύ καλό και με μπόλικα χρόνια εγγύηση.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κοιτα παντως με την λογικη οτι εχεις 4 ιδια CM στο σπιτι τοτε κι εγω εχω χρησιμοποιησει το Αμβουργο 530 απο Thermaltake πανω απο 5 φορες και δεν εχει κανει κιχ πουθενα και κανενα εδω και ποσο καιρο.... Και ομως επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το se κι εχουν ολοι καλες εντυπωσεις, προτεινα αυτο... Δηλαδη θες να μου πεις οτι εχουν υπογραψει συμβολαιο τα τροφοδοτικα οτι δεν θα παθουν τιποτα επειδη τα αγορασες εσυ ενω το Thermatake se κτλ... θα παθει? Οχι τιποτε αλλο, το ειπες και μονος σου πιο πανω οτι στην τελικη δεν ξερεις αν ειναι καλο γιατι δεν το εχεις παρει.... Δηλαδη τα CM που πηρες, πως εμαθες οτι ειναι καλα? Απλα τα πηρες και δεν σου εβγαλαν προβλημα! Μπορει να κρτατησει 10 χρονια αυτο, και το corsair με τα 100+ στα 4-5 χρονια να τραγουσησει αποψε κανεις μπαμ! Δεν λεει τιποτα! Δηλαδη με λιγα λογια, απλα παιρνεις κατι που να εχει μια καποια ποιοτητα και απο κει και περα θελει να εισαι και τυχερος..Οπως ειπα και πιο πανω, μεχρι 70-80 ευρω μεγιστο... για΄μενα δεν εχει νοημα παρα πανω... Μην συζητησουμε και το οτι πλεον οι απαιτησεις σε ρευμα πεφτουν οποτε θα ειναι ολο και πιο ξεκουραστα τα τροφοδοτικα... Ενα καλο μηχανηματακι αυτη την στιγμη με την καρτουλα του για gaming κτλ και με ryzen κτλ κτλ κτλ πανω απο 350 watt στο φουλ δεν προκειται να καψει με τιποτα... Αρα ουτε ζορια ουτε τιποτα... 3
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 θα σου πω πως. Στην αρχή έλεγα να πάρω αυτήν την οθόνη http://www.skroutz.gr/s/10010941/LG-27UD58.html#reviews αλλα μετά ένας φίλος μου πήρε την 32inc και μου άρεσε πολύ. Και σαν μέγεθος αλλα και ότι δεν με ενόχλησε ας ηταν μεγάλη αλλα και για τα games και ταινιες ήταν ωραία και χόρταινε το μάτι σου και δεν είχε και κάποιο θέμα ούτε με κούραζε. Και έτσι λοιπόν ειπα να βάλω αυτήν που είναι και φθηνότερη αλλα και μεγαλύτερη αλλα με οχι τοσο τρομετα stats. Αν εχεις να προτείνεις κάποια αλλη δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ως 400-450 euro διαθέτω για οθόνη έτσι και αλλιώς είναι κάτι που θα μου μεινει και κάτι που θα έχω όλη μέρα μπροστά μου. Ηδη έχω αποφασίσει με την βοήθεια τον παιδίων παραπάνω να αλλάξω μητρική σε x370 Taichi που φαίνεται πολύ τέρας και ειναι και πανεμορφη και σε τροφοδοτικό πιο φθηνό αλλα αξιόπιστο δεν θα με πείραζε και κάποια αλλη αλλαγή. Τοτε κοιτα αυτην https://iiyama.com/gl_en/products/prolite-xub2792qsu-b1/ http://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-Prolite-XUB2792QSU-B1.html 27'' QHD IPS με πολυ καλα color preset,γρηγορη για gaming για IPS,75hz και εχει και freesync Πολυ καλη για τα χρηματα. Οσον αφορα το τροφοδοτικο σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον dimoskoutr.Κοιτα τη χρηματικη/ποιοτικη ισορροπια μεταξυ των part οσο μπορεις και για τι συστημα τα προοριζεις.Καλο ειναι να μη φτασεις απο ενα ακρο σε ενα αλλο αν και ετσι οπως ειναι πλεον τα πραγματα με το hardware και τα psu τα περισσοτερα ποιοτικα/γνωστα μια χαρα σου κανουν.
dimoskoutr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κοιτα παντως με την λογικη οτι εχεις 4 ιδια CM στο σπιτι τοτε κι εγω εχω χρησιμοποιησει το Αμβουργο 530 απο Thermaltake πανω απο 5 φορες και δεν εχει κανει κιχ πουθενα και κανενα εδω και ποσο καιρο.... Και ομως επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το se κι εχουν ολοι καλες εντυπωσεις, προτεινα αυτο... Δηλαδη θες να μου πεις οτι εχουν υπογραψει συμβολαιο τα τροφοδοτικα οτι δεν θα παθουν τιποτα επειδη τα αγορασες εσυ ενω το Thermatake se κτλ... θα παθει? Οχι τιποτε αλλο, το ειπες και μονος σου πιο πανω οτι στην τελικη δεν ξερεις αν ειναι καλο γιατι δεν το εχεις παρει.... Δηλαδη τα CM που πηρες, πως εμαθες οτι ειναι καλα? Απλα τα πηρες και δεν σου εβγαλαν προβλημα! Μπορει να κρτατησει 10 χρονια αυτο, και το corsair με τα 100+ στα 4-5 χρονια να τραγουσησει αποψε κανεις μπαμ! Δεν λεει τιποτα! Δηλαδη με λιγα λογια, απλα παιρνεις κατι που να εχει μια καποια ποιοτητα και απο κει και περα θελει να εισαι και τυχερος..Οπως ειπα και πιο πανω, μεχρι 70-80 ευρω μεγιστο... για΄μενα δεν εχει νοημα παρα πανω... Μην συζητησουμε και το οτι πλεον οι απαιτησεις σε ρευμα πεφτουν οποτε θα ειναι ολο και πιο ξεκουραστα τα τροφοδοτικα... Ενα καλο μηχανηματακι αυτη την στιγμη με την καρτουλα του για gaming κτλ και με ryzen κτλ κτλ κτλ πανω απο 350 watt στο φουλ δεν προκειται να καψει με τιποτα... Αρα ουτε ζορια ουτε τιποτα... ZELOMOTH φίλτατε το ήξερα ότι είσαι ένας μικρός θεούλης απλά με επιβεβαίωσες...βρε συ δεν μιλούσαμε για τα τροφοδοτικά σε εκείνο το post αλλά για το πολύπριζο ασφαλείας...διάβασε όλη την απάντησή μου εκεί και θα καταλάβεις...αφού λέω ότι έχω ένα στο ψυγείο...λες να σύνδεσα τροφοδοτικό με το ψυγείο; Τρελή μόντα!!! Για τα υπόλοιπα που είπες και εγώ συμφωνώ και το είπα κιόλας ότι είναι τζόγος...ρε συ έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δεν με προσέχεις...δεν με προσέχεις σου λέω... εδώ και που πέτυχες ότι μίλησα ότι δεν ξέρω για το thermaltake εγώ μιλούσα για το Παρίσι όχι για το Αμβούργο...χαχα...θεούλη!
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ZELOMOTH φίλτατε το ήξερα ότι είσαι ένας μικρός θεούλης απλά με επιβεβαίωσες...βρε συ δεν μιλούσαμε για τα τροφοδοτικά σε εκείνο το post αλλά για το πολύπριζο ασφαλείας...διάβασε όλη την απάντησή μου εκεί και θα καταλάβεις...αφού λέω ότι έχω ένα στο ψυγείο...λες να σύνδεσα τροφοδοτικό με το ψυγείο; Τρελή μόντα!!! Για τα υπόλοιπα που είπες και εγώ συμφωνώ και το είπα κιόλας ότι είναι τζόγος...ρε συ έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δεν με προσέχεις...δεν με προσέχεις σου λέω... εδώ και που πέτυχες ότι μίλησα ότι δεν ξέρω για το thermaltake εγώ μιλούσα για το Παρίσι όχι για το Αμβούργο...χαχα...θεούλη! Ενταξει φιλε μου μην με παρεξηγεις... Γραψε λαθος απλα επειδη ειχαμε απ την αρχη την κουβεντα με τα τροφοδοτικα, ξεγελαστηκα... Αλλα γενικα το νοημα νομιζω οτι το επιασες...
asdfaster Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδιά ευχάριστο ολους σας για της απάντησης σας και την βοηθεια σας. Σίγουρα θα κάνω ολες της αλλαγές που μου προτείνατε σε μητρική σε psu και σε οθόνη και λογικα και σε ψύκτρα αμα βγαλει η be quite. Προς το παρόν όμως θα περιμένω λίγο να πέσουν οι τιμές και να δω γενικός πως θα τα πανε οι Ryzen. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να μην ανοίξω άλλο thread. Σκέφτομαι να αλλάξω το modem της Hol από βδομάδα και είμαι ανάμεσα σε 2 modems τα οποια θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει κάποιο από τα 2 έτσι όπως τα βλέπετε για αγορά. Το πρώτο μου αρέσει καλύτερα αλλα δεν έχει 5Ghz συχνότητα. Δεν θα ήθελα πάνω από 50-60 euro έτσι και αλλιώς έχω καλή ταχύτητα χωρίς θέματα απλά βαρέθηκα το modem της hol το εχω πολλα χρονια και σκεφτηκα να παρω κατι καλυτερο. 1) http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w9977-n300-wireless-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-p-PER.612838 2) http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-d20-ac750-wireless-dual-band-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612791
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αν δεν εχεις προβληματα μην αλλαζεις router...Αν ησουν πιο "μπασμενος" και ηθελες να κανεις τιποτε αλλο οσον αφορα στην ασφαλεια κτλ τοτε οκ αλλα τωρα δεν νομιζω να χρειαζεται... Με τα λεφτα του παιρνεις αντι για 1600Χ 1700... Η μεγαλυτερο ssd η΄ αλλον ενα δισκο hdd η΄ καλυτερη μητρικη η΄ καλυτερες μνημες. η΄ τροφοδοτικαρα.. Αποψη μου βεβαιως βεβαιως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα