Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μητρική μου δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών σε καμία από τις δυο υποδοχές λες και δεν έχω βάλει κάρτα πάνω!τον ανοίγω λειτουργούν όλα τα fan εκτός της γραφικών που ξεκινάει και σταματάει!δοκίμασα την κάρτα σε άλλον υπολογιστή και δουλεύει κανονικά..η μητρική μου είναι gigabyte ga-ex58 extreme (rev. 1.0) μετά από πολλά restart μερικές φορές την πιάνει και ανοίγει κανονικά,όσο είναι ανοιχτός δεν υπάρχει πρόβλημα το θέμα είναι να ανοίξει όμως! επίσης έχω τρέξει το everest σε όλα(cpu,gpu,ram κτλπ) 100% και πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε..στην τελευταία δοκιμή που είχα κάνει να τον ανοίξω εκτός από την κάρτα γραφικών έκανα συνεχόμενα μικρόσυρτα μπιπ  δέκα και πάνω σίγουρα αλλά δεν το είχε ξανακάνει αυτό.

Επεξ/σία από Valeyard
Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών? Λογικά κάποια πολύ νέα AMD. Μερικές καινούριες έχουν ασυμβατότητες με παλιές μητρικές.

Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών? Λογικά κάποια πολύ νέα AMD. Μερικές καινούριες έχουν ασυμβατότητες με παλιές μητρικές.

gigabyte gt 730 gb

αλλά δούλευε για καμία βδομάδα πριν αρχίσει αυτά τα κόλπα

Δημοσ.

Τότε δεν είναι ασυμβατότητα. Με άλλη κάρτα γραφικών το pc δουλεύει? Μάλλον σε αφήνει η μητρική.

Όχι δοκίμασα και μία παλιά που έχω αλλά πάλι το ίδιο.η μητρική αυτή πλέον δεν κυκλοφορεί και όσες κυκλοφορούν μεταχειρισμένες βέβαια έχουν πολύ τσιμπημένες τιμές.

Δημοσ.

Ναι, δεν αξίζει να βρεις ανταλλακτικό. Έχει κάποιες το ebay με ~80 ευρώ αλλά είναι το bare minimum.

και τώρα έχω έναν cpu i7 με socket 1366 και μία μητρική που δεν ξέρω ούτε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά της ούτε αν είναι επισκεύασιμο χωρίς ανταλακτικά,πάντως καμμένο πυκνωτή δεν φαίνεται να έχει.

Δημοσ.

μα αμα ηταν το τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε το pc kai dn θα δουλευε η μιτρικη μια ερωτηση εχεις κανει το teleyteo update βιος ths μητρικησ ?

Δημοσ.

αλλο τροφοδοτικο δοκιμασες?

δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό 8πινο για την συγκεκριμένη μητρική.

μα αμα ηταν το τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε το pc kai dn θα δουλευε η μιτρικη μια ερωτηση εχεις κανει το teleyteo update βιος ths μητρικησ ?

νομίζω πως ναι όταν είχα καταφέρει να τον ανοίξω.

Δημοσ.

δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό 8πινο για την συγκεκριμένη μητρική.

νομίζω πως ναι όταν είχα καταφέρει να τον ανοίξω.

Και με 4πινο ανοίγει πάντως.

Δημοσ.

Και με 4πινο ανοίγει πάντως.

αυτό δεν το ήξερα! έχω ένα 550w 4πινο.

ααα στην τελευταία δοκιμή που είχα κάνει να τον ανοίξω εκτός από την κάρτα γραφικών έκανα συνεχόμενα μικρόσυρτα μπιπ πάνω από δέκα σίγουρα αλλά δεν το είχε ξανακάνει αυτό.

Δημοσ.

οι κωδικοί του award bios πάντως είναι αυτοί:

BEEP CODE MEANING POSSIBLE CAUSE
1 Long, 2 Short Video adapter failure Bad video adapter
Repeating (Endless loop) Memory error Bad memory or bad connection
1 Long, 3 Short Video adapter failure Bad video adapter or memory
High freq. beeps (while running) CPU is overheating CPU fan failure
Repeating High, Low beeps CPU failure Bad processor

Δέν έχει κάτι ίδιο με αυτό που περιγράφεις,μάλλον σε αφήνει η μητρική.

Δημοσ.

δοκιμασε με αυτο το τροφοδοτικο που εχεις, με το 4πινο 

το δοκίμασα άνοιξε κανονικά έφτασε μέχρι τα windows αλλά έσβησα μάλλον λόγο τροφοδοσίας και άλλες δύο φορές που άνοιξε άνοιξε κανονικά χωρίς το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών αλλά δεν έφτανε στα windows έσβηνε και τα λαμπάκια του επεξεργαστή (πράσινο,κόκκινο) στην αρχή ήταν αναμμένο μόνο το πράσινο μετά άναβε και το κόκκινο!αλλά αυτό έκανε και με το άλλο τροφοδοτικό  μαζί με το θέμα που δεν έβρισκε την γραφικών,παλιότερα δεν ήταν αναμμένα από όσο θυμάμαι.

οι κωδικοί του award bios πάντως είναι αυτοί:

BEEP CODE MEANING POSSIBLE CAUSE

1 Long, 2 Short Video adapter failure Bad video adapter

Repeating (Endless loop) Memory error Bad memory or bad connection

1 Long, 3 Short Video adapter failure Bad video adapter or memory

High freq. beeps (while running) CPU is overheating CPU fan failure

Repeating High, Low beeps CPU failure Bad processor

Δέν έχει κάτι ίδιο με αυτό που περιγράφεις,μάλλον σε αφήνει η μητρική.

έτσι όπως τα θυμάμαι μοιάζει με το Repeating (Endless loop) Memory error Bad memory or bad connection

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...