Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε ξανά πει η uw δεν είναι για όλους

Η επιλογή της γίνεται ανάλογα τι παίζει ο καθένας και τι ακριβώς βλέπει από ταινίες, το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών ταινίες εννοεί και ταινίες και σειρές, αν βλέπει παραπάνω σειρές η uw πιθανός να μην του κάνει γιατί θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε παραμόρφωση είτε μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω να πάω σε UW αλλά thanx :P

Έχουμε ξανά πει η uw δεν είναι για όλους

Η επιλογή της γίνεται ανάλογα τι παίζει ο καθένας και τι ακριβώς βλέπει από ταινίες, το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών ταινίες εννοεί και ταινίες και σειρές, αν βλέπει παραπάνω σειρές η uw πιθανός να μην του κάνει γιατί θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε παραμόρφωση είτε μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά

Με νιώθεις απόλυτα. Εγώ πχ βλέπω FULL σειρές. 

Δημοσ.

και στις 16:9 οθονες εχεις μαυρες μπαρες πανω και κατω στις ταινιες αλλα δεν βλεπω ποτε να παρεμβαινει κανενας. Τσπ καλες αγορες

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

και στις 16:9 οθονες εχεις μαυρες μπαρες πανω και κατω στις ταινιες αλλα δεν βλεπω ποτε να παρεμβαινει κανενας. Τσπ καλες αγορες

Εγώ μίλησα για σειρές, που είναι αν όχι όλες το 99,99% είναι σε 16:9

Ναι υπάρχουν στις ταινίες πάνω κάτω μαύρες μπάρες δεν είπα όχι, το θέμα είναι ότι τι 21:9 δεν είναι για όλους (και στο λέω εγώ που έχω 34 uw)

Ο αδερφός μου πχ για cs go και lol δεν τον βολεύει καθόλου η uw

Οπως ειπα ο καθένας βλέπει τι παιχνίδια παίζει και τι παρακολουθεί παραπάνω αν βλέπει 10 ταινίες και 1 σειρά τη βδομάδα τότε ναι ίσως αξίζει η uw (εξαρτάτε πάντα και τι κατεβάζει από ταινίες, δεν είναι όλες σε 21:9)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ μίλησα για σειρές, που είναι αν όχι όλες το 99,99% είναι σε 16:9

Ναι υπάρχουν στις ταινίες πάνω κάτω μαύρες μπάρες δεν είπα όχι, το θέμα είναι ότι τι 21:9 δεν είναι για όλους (και στο λέω εγώ που έχω 34 uw)

Ο αδερφός μου πχ για cs go και lol δεν τον βολεύει καθόλου η uw

Οπως ειπα ο καθένας βλέπει τι παιχνίδια παίζει και τι παρακολουθεί παραπάνω αν βλέπει 10 ταινίες και 1 σειρά τη βδομάδα τότε ναι ίσως αξίζει η uw (εξαρτάτε πάντα και τι κατεβάζει από ταινίες, δεν είναι όλες σε 21:9)

Εγώ παίζω κανα lineage πχ, κανα gta και τέτοια πράγματα. 

Τώρα έχω αυτή εδώ απ το 2009. https://www.amazon.com/Samsung-2233BW-22-Inch-LCD-Monitor/dp/B001GFBKUC 

Δημοσ.

Ούτε με αυτή την τιμή δεν θα πήγαινες στην samsung;

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LS27F350-LS27F350FHUXEN.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20170403-Monday-Upgrade-Samsung-Monitor&cm_mmc=Plaisio%20Newsletter-_-Newsletter-20170403-Monday-Upgrade-Samsung-Monitor-_-Body-_-Samsung-Monitor-27&ref_a=9928224&ref_b=367137

Θεωρητικά είναι προσφορά από Πλαίσιο...αν και δεν την βλέπω ιδιαίτερη προσφορά...

Δημοσ.

Ούτε με αυτή την τιμή δεν θα πήγαινες στην samsung;

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LS27F350-LS27F350FHUXEN.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20170403-Monday-Upgrade-Samsung-Monitor&cm_mmc=Plaisio%20Newsletter-_-Newsletter-20170403-Monday-Upgrade-Samsung-Monitor-_-Body-_-Samsung-Monitor-27&ref_a=9928224&ref_b=367137

Θεωρητικά είναι προσφορά από Πλαίσιο...αν και δεν την βλέπω ιδιαίτερη προσφορά...

Ε τώρα για 10 ευρώ δεν θα το έκανα θέμα. 

Αν αξίζει η dell περισσότερο απ αυτή, σαφώς και θα πάω στην dell. (Samsung έχω btw εδώ και χρόνια, δεν την σνομπάρω) :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα φτιαξεις και καινουριο συστημα απο οτι θυμαμαι και καλο ειναι να κοιταξεις και σε καλυτερες.

Αν βλεπεις πολλες ταινιες και παιζεις παιχνιδια που επωφελουνται απο 21:9 προτιμησε 29'' UW απο 27'' 1080p.Ναι θα βλεπεις τις σειρες σε 16:9 αλλα θα εχεις κερδος στα αλλα.Μεχρι να δεις τι θα αγορασεις μπορεις να δοκιμασεις και καποιες απο κοντα.

Δημοσ.

Θα φτιαξεις και καινουριο συστημα απο οτι θυμαμαι και καλο ειναι να κοιταξεις και σε καλυτερες.

Αν βλεπεις πολλες ταινιες και παιζεις παιχνιδια που επωφελουνται απο 21:9 προτιμησε 29'' UW απο 27'' 1080p.Ναι θα βλεπεις τις σειρες σε 16:9 αλλα θα εχεις κερδος στα αλλα.Μεχρι να δεις τι θα αγορασεις μπορεις να δοκιμασεις και καποιες απο κοντα.

Ναι, περιμένω μετά τις 11 του μήνα να πάρω τα γνωστά ! 

Δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει η uw γαμώτο. Και εδώ που μένω τώρα δυσκολάκι να πάω κάπου για να τις δω από κοντά. (γαμώ την επαρχία) 

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...