Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή τα μαγαζιά χρησιμοποιούν κουλούς τίτλους και δεν περιλαμβάνουν χαραχτηριστικά, δυσκολεύομαι να βρω ένα καλώδιο και ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς που να κοιτάξω

- στη μια άκρη: α) ένα βύσμα usb 2.0

- στην άλλη άκρη: β) ένα καλώδιο/βύσμα usb μόνο power και γ) ένα δεύτερο καλώδιο/βύσμα usb μόνο data

μπορώ να βρω στην ελλάδα;

ευχαριστώ

Δημοσ.

όχι, αυτό που λες, παίρνει data+power από το ένα καλώδιο και παίρνει power από το άλλο, σωστά δεν τα λέω;

εγώ ψάχνω αυτό που παίρνει data από το ένα καλώδιο και power από το άλλο, ξεχωριστά, κατάλαβες;

όχι, δεν είναι για δίσκο και δεν ψάχνουμε σε καμμία περίπτωση extra power

ευχαριστώ

Δημοσ.

όχι, αυτό που λες, παίρνει data+power από το ένα καλώδιο και παίρνει power από το άλλο, σωστά δεν τα λέω;

εγώ ψάχνω αυτό που παίρνει data από το ένα καλώδιο και power από το άλλο, ξεχωριστά, κατάλαβες;

όχι, δεν είναι για δίσκο και δεν ψάχνουμε σε καμμία περίπτωση extra power

ευχαριστώ

Δεν υπαρχει αυτο που λες, μόνο data σε usb, μην ψάχνεις άδικα, άλλωστε δεν εχει και νόημα, στην τελική μάτισε το καλώδιο και κοψε το power

• Like 1
Δημοσ.

όχι καλέ, πως δεν υπάρχει, είχα στο εξωτερικό και λογικά θα υπάρχει και στην ελλάδα, απλά είναι δύσκολο να το βρεις με search

απλά τώρα δεν υπάρχουν κεντρικοί προμηθευτές στην ελλάδα και δεν έχω τη δυνατότητα να πάω σε ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία για να ψάξω, για αυτό ρώτησα εδώ μήπως κανένας παλιότερος από στουρνάρη/αθηνάς μπορεί να μας διαφωτίσει

έχει νόημα γιατί αφαιρεί τις παρεμβολές της τροφοδοσίας που προέρχεται από τον υπολογιστή χωρίς να αφαιρεί την τροφοδοσία, είναι γνωστό θέμα

Δημοσ.

όχι καλέ, πως δεν υπάρχει, είχα στο εξωτερικό και λογικά θα υπάρχει και στην ελλάδα, απλά είναι δύσκολο να το βρεις με search

απλά τώρα δεν υπάρχουν κεντρικοί προμηθευτές στην ελλάδα και δεν έχω τη δυνατότητα να πάω σε ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία για να ψάξω, για αυτό ρώτησα εδώ μήπως κανένας παλιότερος από στουρνάρη/αθηνάς μπορεί να μας διαφωτίσει

έχει νόημα γιατί αφαιρεί τις παρεμβολές της τροφοδοσίας που προέρχεται από τον υπολογιστή χωρίς να αφαιρεί την τροφοδοσία, είναι γνωστό θέμα

γ κανε μια βολτα sto Μg manager και στο cosmodata !!

• Like 1
Δημοσ.

καλά εννοούσα καταστήματα με ηλεκτρονικό/ηλεκτρολογικό υλικό περισσότερο

αυτά που έγραψες έχουν και ιστοσελίδες που τις ψάχνω ήδη, δεν χρειάζεται να πάω από εκεί αλλά ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...