Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παλιο νοβα on demand, με εκανε να θελω και εγω powerline.

Ποιο να παρω ; Γιατι πατε σε 500 αρια και 1000 αρια; Υποστηριζει τετοιες ταχυτητες ο δεκτης;

2)αν φυγω και παω οτεtv παλι θελω poweline ή παιρνουν wireless?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/4/2017 στις 4:39 ΜΜ, Thanasis159 είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Αποφάσισα να προχωρήσω με το Devolo και ας είναι 500άρι, λόγω καλύτερης ποιοτικά υλοποίησης (όπως διαβάζω και all around). Θα κάνω τα tests μου μέχρι το ΣΚ και θα αναφέρω.

τι έγινε εν τέλει ?ικανοποιημένος από την αγορά? τα τεστ τι έδειξαν ?Εχω ακριβώς το ίδιο δίλλημα ανάμεσα ακριβώς στις δυο μάρκες αλλά με devolo το εξής 

Devolo 8117 - dLAN 1000 duo+ Starter Kit Powerline 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pas2 είπε

τι έγινε εν τέλει ?ικανοποιημένος από την αγορά? τα τεστ τι έδειξαν ?Εχω ακριβώς το ίδιο δίλλημα ανάμεσα ακριβώς στις δυο μάρκες αλλά με devolo το εξής 

Devolo 8117 - dLAN 1000 duo+ Starter Kit Powerline 

Πολύ ευχαριστημένος! Δεν κολλάει πουθενά το streaming, σε όσο μεγάλο αρχείο και αν του έχω βάλει πάνω (μέχρι 20gb έχω δοκιμάσει). Αυτό που παραθέτεις φαίνεται ίδιο kit με πιο υψηλές ταχύτητες και σε πολύ καλή τιμή. Αν έχει κάποιος κάτι αρνητικό να πει, γιατί εγώ το βλέπω πολύ καλή πρόταση.

• Thanks 1
Δημοσ.

TL-PA7020P KIT V2

Το προγραμμα της TP-LINK μου γραφει 450 Mbps και γενικα σε χρηση ειμαι ευχαριστημενος (μολις τα εβαλα και εκανα δοκιμη σε gaming και 4κ)
διαβαζα για τα καλωδια και τις κατηγοριες τους οποτε μου γεννηθηκε το ερωτημα αν με καλωδια cat6 ανεβει η αποδοση.
Και αν ναι πρεπει να τα αλλαξω ολα δηλαδη και απο το ρουτερ (ZXHN H108N V2.5) προς τα plc.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να τρέξεις ένα σκριπτάκι όλη τη μέρα να δεις αν χάνεται η σύνδεση με το router και ένα ping προς το router να δεις το roundtrip.

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, TMantzas said:

TL-PA7020P KIT V2

Το προγραμμα της TP-LINK μου γραφει 450 Mbps και γενικα σε χρηση ειμαι ευχαριστημενος (μολις τα εβαλα και εκανα δοκιμη σε gaming και 4κ)
διαβαζα για τα καλωδια και τις κατηγοριες τους οποτε μου γεννηθηκε το ερωτημα αν με καλωδια cat6 ανεβει η αποδοση.
Και αν ναι πρεπει να τα αλλαξω ολα δηλαδη και απο το ρουτερ (ZXHN H108N V2.5) προς τα plc.

δεν θα δεις διαφορα με cat6 γενικοτερα αφου το cat5e μια χαρα ειναι για 100mbits/sec αλλα και για τα 1000mbits/sec. το zte ειναι με 100αρες ethernet ετσι και αλλιως.firmware update κανε ενα εχουν και το Power saving εγω το κλεινω συνηθως.επισης καντα secure μεσα απο το Utility

On 15/4/2018 at 10:17 ΠΜ, pas2 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση, εν τέλει επέλεξα το devolo  8117 και είδωμεν!

δες και εσυ για Firmware update

On 8/5/2017 at 6:38 ΜΜ, Zerg13 said:

Tι powerline προτεινετε για νοβα; Γιατι χτυπατε 500αρια και 1000αρια για καβατζα;

η Forthnet Δινει τα 4010p kit .αυτα εχω και εγω και ολα μια χαρα.Passthrough ειναι κιολας.

On 3/4/2017 at 11:50 ΠΜ, makfil said:

Αγόρασα προχθές για φίλο το 7020 για να συνδέσω το router του ΟΤΕ (vdsl 50) με το δέκτη που είναι σε άλλο δωμάτιο με δυσκολίες πέτρινου ενδιάμεσου τοίχου που δεν γινόταν να περάσει καλώδιο ethernet. Προτίμησα αυτό επειδή είναι στα 1000 ενώ το Devolo στα 500.

Παρά το ότι μου έλεγαν ότι σε τριφασικό δεν κάνει το TP-Link αλλά μόνο το Devolo, δούλεψε άψογα και ο φίλος μου βλέπει τις ταινίες On Demand χωρίς πρόβλημα.

Εξυπακούεται ότι τα Devolo είναι κορυφή από πλευράς ποιότητας.

Q: Can TP-LINK powerline adapters work in different phases of three-phase circuit?

A: Yes, but its rate will be affected when crossing the phases. For three-phase four-line circuit, we suggest you use the topology below to get good performance.

image001_1487897192812x.jpg

μια χαρα κανουν.

On 24/4/2017 at 2:47 ΠΜ, HERTHAN said:

Μια απορία πάνω στο θέμα......θα μπορούσε να γίνει συνδυασμός devolo και tp-link σε περίπτωση κάποιος που ήθελε να πάρει ένα ζευγάρι από το ένα κι ένα από το αλλο?

υποτιθεται οτι τα protocols ειναι ιδια οποτε θα πρεπει να παιξουν αρκει να γινουν Pair.

On 24/4/2017 at 12:38 ΜΜ, skiabox said:

poylinos : Μιας και έχεις τόση εμπειρία στα δίκτυα είπα να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις κάποιον τρόπο να μετρήσω transfer speed από το macbook pro στο modem (χρησιμοποιώ powerline).

Εχω ψάξει αρκετά να βρω κάποιο τρόπο αλλά δε βρήκα κάτι μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ.

για macintosh θα σε γελασω και επισης δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να κανεις το router σου να το κανει αυτο.:(.

On 29/4/2017 at 2:56 ΜΜ, stefanidisg said:

επειδη εδω κατι παιζει με τα powerline και ειπα να το αναφερω εδω καθως ψαχνομαι και εγω ,προτιμισα τα tplink 1000 απο τα devolo 500 λογω ταχυτητας η διαφορα ηταν μονο 5 € ,καλα εκανα ? λογω της ταχυτητας μου που ειναι 50 Mbps vdsl.

εντωμεταξύ τα βρηκα απο amazon γερμανικο στα 20€ 

TP-LINK PA7020P V2.0 AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit

αυτα ειναι . και ειχε και δωρεαν μεταφορικα .

και τα 2 θα παιξουν μια χαρα αν και το δικτυο ρευματος στο σπιτι σου ειναι μια χαρα.αλλωστε πολλα Powerline λενε 500 και 1000 και βλεπεις πανω ethernet 100ares αρα πανω απο τα 100 δεν θα πας.αλλωστε και η vdsl σου ειναι 50.θεμα θα εχεις με vdsl παραπανω απο 100.

On 5/5/2017 at 11:05 ΠΜ, Inferno_lb13 said:

Χρησιμοποιώ ένα turbo-x wifi adapter δανεικό με μία κεραία 5dBi, η ταχύτητα δεν είναι σταθερή, έχει σκαμπανεβάσματα μεταξύ 5-17 mbps, ενώ η ταχύτητα που συγχρονίζει το ρουτερ είναι 20mbps.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα η σταθερότητα της σύνδεσης, να πάω σε ακριβό Wifi adapter με διπλή κεραία , ή σε Powerline?

powerline αρκει να παιξουν και να μην εχεις καποιο θεμα.και πιο καλο Wifi να πας αν υπαρχουν εμποδια κτλ δεν θα παιξει τοσο καλα οσο θες.επισης και εσυ turbo x wifi adapter δοκιμασες??αν εχεις και κανα Router zte 108 σιγουρα δεν θα παιξει το wifi.αλλα γενικα ναι καλυτερα με powerlines αμα γινεται να παιξουν.αν βρεις ενα ζευγαρι για δοκιμη οτι καλυτερο.

On 7/5/2017 at 3:56 ΜΜ, skiabox said:

Powerline εγγύηση μιλάμε.

Δεν χάνεις ούτε ένα πακέτο ενώ ασύρματα όλο και κάποιο πακέτο θα χάσεις στο δρόμο.

καλα μπορει να χασεις πακετα.δεν ειναι  οτι και αυτα δεν εχουν τα παραξενα τους απο παρεμβολες απο αλλες συσκευες ή σε μεγαλα σπιτια με πολλες πριζες και διαφορα εξτρα πραγματακια στους ηλεκτρολογικους πινακες που κανουν θεματα.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...