Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το γείτονα στο χωριό θέλουμε να μοιραζόμαστε τη σύνδεση του Internet χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει πιό δυνατό σε εμβέλεια router για να μπορώ να τον φτάνω με το iphone κ το laptop κλπ. Yπάρχει τρόπος να μαγαλώσω την εμβέλεια λήψης της κεραίας του iphone ή του laptop μου χωρίς να τον βάζω σε καμία επιπλέον χρέωση τον άνθρωπο;

Δημοσ.

Και θέλεις να μοιράζεσαι το ίντερνετ και δεν θέλεις να πληρώσεις;; αν δεν μπει σωστό εξωτερικό ρουτερ να σου στείλει το ίντερνετ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις δουλειά. Σε τι απόσταση είναι τα σπίτια;;

Δημοσ.

Δεν θέλω να αυξήσω την εμβέλεια του router του γείτονα αλλα την ακτίνα λήψης του iPhone κ του laptop. Αυτο περισσότερο ήθελα να κάνω.

Δημοσ.

Όσο και να μπορεί να αυξήσει την λήψη αν το ρουτερ είναι μακριά δεν πρόκειται να πιάσει. Δεν μας είπες τι απόσταση είναι το ρουτερ.

Μαγικά γίνονται πρέπει να ρωτήσουμε τον David Copperfield κάτι θα ξέρει.

Πέρα από την πλάκα και εγώ με τον γείτονα την ίδια δουλειά έχω κάνει, μου δίνει ίντερνετ και του δίνω ένα ποσό από το πάγιο έβαλα τα μηχανήματα μου εννοείται τα πλήρωσα εγώ και έχω μια χαρά καμπάνα Internet σε όλο το σπίτι.

Δημοσ.

Δεν θέλω να αυξήσω την εμβέλεια του router του γείτονα αλλα την ακτίνα λήψης του iPhone κ του laptop. Αυτο περισσότερο ήθελα να κάνω.

Κοίτα, τα σήματα δεν συναντιούνται στην μέση, κάνουν ανταλλαγή ομήρων και παίρνει το καθένα τον δρόμο του. Πρέπει ένα 20αρικο έστω να το δώσεις, όμως πριν σου προτείνουμε το θα κάνεις πρέπει

πρέπει να μας πεις κάποια

κάποια βασικά πράγματα όπως η απόσταση. Ανάλογα την περίπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσεις και κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα αν έχεις στο σαλόνι καλό σήμα αλλά αλλά στο δωμάτιο δεν έχεις θα χρειαστείς ένα extender και θα κάνεις την δουλειά σου. Για τσάμπα βάλε ένα κουτάκι coca cola γύρω από την κεραία του γείτονα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μια υποτυπωδη λήψη απο το μπαλκόνι με τηλέφωνο η λάπτοπ;

Για την Αθήνα είναι τεραστια όντως η απόσταση

Όχι όμως για τον καθαρό αέρα του χωριου

Επεξ/σία από tsaptsap
Δημοσ.

300 μέτρα με omni-directional κεραία που έχουν τα μοντεμ/ρουτερ των παρόχων δύσκολα να φτάσει το σήμα και οπτική επαφή να υπάρχει. Θα χρειαστεί σίγουρα κατευθυντική κεραία στο ρούτερ του( με αμφίβολα αποτελέσματα). Ιδανικά για άψογη σύνδεση ακολουθείς αυτο

Δημοσ.

Υπάρχει λήψη απο το μπαλκόνι με τηλέφωνο η λάπτοπ;

300 μετρα ειναι παρα πολλα για τους home router, οπως λεει και ο καθηγητής:) απο πάνω θέλεις κεραίες κλπ, οτι λεει το θέμα που σε παρέπεμψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...