alkis1971 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γειά σας. Απ όσο ξέρω όταν βλέπεις ένα τραγούδι ( Video clip ) στο YouTube δεν υπάρχει τρόπος για να "βγει " εκείνη τη στιγμή κάποια εφαρμογή για επεξεργασία ήχου ( π.χ equalizer για να φτιάχνεις τον ήχο -μπάσα, πρίμα κλπ ).Αν κατεβάσεις όμως τραγούδια με τον άλλο τρόπο (app εκτός Playstore /Ρυθμίσεις -άγνωστες πηγές κλπ )υπάρχει αυτή η δυνατότητα? ?Αφού τα έχεις στη μνήμη της συσκευής υποτίθεται ότι μπορείς να τα επεξεργαστείς κιόλας όπως θες εσύ. Ξέρετε αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και αν έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή γι αυτό. Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Γειά σας.
KnightRider Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Άμα είσαι με chrome βάλε αυτό το plugin https://chrome.google.com/webstore/detail/audio-eq/lfafdlnjaliaghpjdajmlcnnblkgcefh δουλεύει στο Youtube σίγουρα Για κινητό κατέβασε το ViPER4Android
alkis1971 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γειά σου φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωραία, κάτι σαν το Audio έψαχνα. Αυτό που φαίνεται το equalizer στην εικόνα εννοώ. Σαν τα κουτιά που είχαν παλιά για μίξη ήχου. Ξέρεις τι γίνεται? ? ?Ο ήχος στο YouTube είναι σκέτος "ξερός "και είναι λίγο βαρετό αυτό. Άμα δε κάνεις τον ήχο όπως θες εσύ. . .δε λέει και πολλά. Το βαριέσαι σε κάποια φάση. Εγώ προσωπικά θέλω λίγα μπάσα παραπάνω απ τα κανονικά. Λοιπόν my friend και πάλι ευχαριστώ. Χαιρετώ γειά χαρά. 1
KnightRider Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Να ξες οτι στο Youtube ο ηχος ειναι αθλιος γιατι και οι χρηστες που κανουν upload τα ανεβαζουν απο mp3 64kbps ή 128kbps + που μετα το Youtube το μετατρεπει σε AAC 128kbps οποτε γινεται ξανα συμπιεση του ηχου οποτε το αποτελεσμα ειναι λιγο χειροτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα