redykt Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 microsoft keyboard 8 χρονια τωρα και ποντικι turbox 5 χρονια. καθημερινη χρηση pc. ποσο πιο pathetic... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οταν διαβαζω μερικους εδω μεσα που θαβουν τη ραζερ αναρωτιεμαι αν εχουν αγορασει ποτε κατι δικο της Ορισμενοι εχουμε γραψει και τις προσωπικες μας εμπειριες απο την εν λογω εταιρεια αλλα συνεχιζουμε να διαβαζουμε σχολια οπως το παραπανω. Επισης 2 παρατηρησεις 1)οι χαρακτηρισμοι δεν τιμανε κανενα και καλο ειναι να αποφευγονται. 2)Στην υπογραφη επιτρεπονται μεχρι 5 σειρες Στα των πληκτρολογιων δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξακολουθει να χρεωνει τοσο ακριβα το blackwidow. Οκ το αρχικο blackwidow chroma που τοτε δεν ηταν τοσο της μοδας και δεν βγαινανε και πολλα μηχανικα με τετοιο φωτισμο να καταλαβω την υψηλη τιμη του. Πλεον εν ετη 2017 γιατι ρε razer 160-170ευρω?Τουλαχιστον παλι καλα που πλεον βαζουν wrist rest στα πληκτρολογια πλεον. Το ornata η ευχαριστη εκπληξη ειναι σε καλυτερη μοιρα και αργοτερα σε μια μειωση τιμης στα 75-80ευρω θα ηταν μια τιμια προταση(για δεδομενα razer) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση για το Razer BlackWidow Chroma V2. Τα πλήκτρα M1 εως Μ5, μπορούν να προγραμματιστούν για: - Γρήγορη εντολή Αντιγραφή ένα και για Επικόλληση, άλλο πλήκτρο και - Αύξηση και μείωση έντασης στα Windows; (μιλάω για Windows 10 πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galilaiosgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση για το Razer BlackWidow Chroma V2. Τα πλήκτρα M1 εως Μ5, μπορούν να προγραμματιστούν για: - Γρήγορη εντολή Αντιγραφή ένα και για Επικόλληση, άλλο πλήκτρο και - Αύξηση και μείωση έντασης στα Windows; (μιλάω για Windows 10 πάντα) Ναι μπορείς Ανοίγεις το Razer Synapse και πας στο customize του πληκτρολογίου και ορίζεις ότι εντολή θες σε όλα τα πλήκτρα, όχι μόνο στα M keys. Αυτό που θες να κάνεις το έχω βάλει στο Razer Naga εγώ, στα m keys έχω βάλει profiles για διαφορετικά profiles με macro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johanio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Εγω προσωπικά έχω το Blackwidow Chroma και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρτε και απο δω μια γευση https://www.youtube.com/watch?v=_f-P34FyUwg&t=5s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα