monoxromos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σας εχω ανεβασει την τελευταια εκδοση του wp. Εχω το template dailynews .Εχω δημιουργησει κατηγοριες και υποκατηγοριες αλλά στο κεντρικο μενου στην κορυφη της σελιδας δεν φαινονται οι υποκατηγοριες . Κάτι δεν πηγε καλά. Σας ευχαριστω για την βοήθεια σας.
dominotrix Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δοκιμασε να επεξεργαστεις το μενου, απο το Εμφανιση -> Μενου στο διαχειριστικο. Εκει μπορεις να κανεις drag n drop οτι στοιχεια θελεις.
monoxromos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ζόρικο αλλα το κατάφερα,θελει χειροκινητα κλπ. Πες τωρα αν μπορεις σε καθε ενοτητα πχ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εχει απο κατασκευής θέση για 4 άρθρα.εγω θελω να βάλω ας πουμε 10,το ιδιο και σε μια άλλη ενοτητα-κατηγορια ΕΙΔΗΣΕΙΣ εχει πάλι 4 εγω θελω να βάλω 10 άρθρα και εδώ,από πού ρυθμιζεται ο αριθμος των άρθων ανα κατηγορια; Ευχαριστω
dominotrix Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αυτο ρυθμιζεται ειτε μεσα απο την ιδια τη σελιδα αν υπαρχει καποιο shortcode που "καλει" τα αθρα να εμφνανιστουν, οποτε το αλλαζεις απο 4 σε10, ειτε υπαρχουν ρυθμισεις στο theme στο οποιο θα λεει να εμφανιζει γενικα στις κατηγοριες 4 αρθρα οποτε το αλλαζεις παλι σε 10. Δυστηχως καθε theme λειτουργει διαφορετικα, ετσι δε μπορω να σου πω με σιγουρια τι ακριβως πρεπει να κανεις. Θα χρειαστει να το σκαλισεις και λιγο μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα