pngts1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας! εχω διπλωμα α1 για μηχανη δλδ ειναι μεχρι 125 κυβικα.. δεν εχω εμπειρια στο δρομο με μηχανη οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα μηχανακια τα οποια θα ειναι βολικα στην οδηγηση ως πρωταρης! ! εαν μπορειτε να μου πειτε και την γνωμη σας για το sym wolf 125! για λεφτα θα ελεγα μεχρι 1500 μεταχειρισμενα και καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Πάρε ενα honda, ενα yamaha, ενα suzuki, τι sym και μλκιες, sorry κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 αραξε την γνωμη σου θελω ετσι κ αλλιως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 το wolf 125 δεν λεει κ πολλα, το 250 ηταν αλλη ιστορια αλλα ειναι εκτος θεματος.... στα λεφτα που δινεις παιζουν: yamaha ybr 125 (τρομερα οικονομικο το ειχα κ ημουν πολυ ευχαριστημενος) honda cbf 125 yamaha xt 125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 εγινε σ ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Gilera Runner 125 VX. Υδρόψυκτο, πολυ δυνατο μοτερ για 125(15 αλογα) και σποτ στησιμο για μεσα στην πολη. Για σκουτερ οτι καλυτερο οσον αφορα την διασκεδαστικη οδηγηση και αρκετα ποιοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 για τα gilera εχω ακουσει οτι καινε αρκετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εμ, χωρις καυσιμο δεν ερχονται τα αλογα. Πολυ εκαιγαν τα 2χρονα, τα VX ειναι 4χρονα και καινε αρκετα λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα