Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τη διευκρινηση φιλε Νικο.

Ακομα βεβαια στριφογυριζει στο μυαλο μου αυτο που ανεφερε ο φιλος heros παραπανω, δλδ το οτι αν υπηρχε θεμα καλωδιωσης, το προβλημα θα ηταν μονιμο. Εδω μου κανει πιο πολυ για καποια παρεμβολη.

Και αν υπαρχει οντως παρεμβολη ειτε εντος διαμερισματος ειτε εντος πολυκατοικιας, η νεα καλωδιαση θα λυσει το προβλημα?

Πως να το ελεγξω αυτο πιο διεξοδικα? Γιατι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να τραβηξω νεα καλωδιωση απο το ισογειο στον 4ο..

Δημοσ.

Επειδη ειχα παρομοιο προβλημα προσφατα,ξεκινα με το καλωδιο και μετα βλεπεις το οτιδηποτε αλλο.

Εν τελει σε μενα ειχε οντως προβλημα το καφαο του οτε και κανανε εργα και το διορθωσανε και ειχε ερθει τεχνικος και μου λεγε οτι εφταιγε η καλωδιωση.

Δημοσ.

Είναι όντως περίεργο το πρόβλημα αυτό...

Αν μπορείς επένδυσε σε ένα FTP καλώδιο που είναι και θωρακισμένο ώστε να αποκλείσεις τυχόν παρεμβολές. Πρόσεχε επίσης όσο μπορείς να μην βρίσκεται το καλώδιο κοντά σε κουτιά που περνούν καλώδια ρεύματος - ΔΕΗ.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι κοστος εχει πανω κατω να τραβηξω καλωδιωση απο τον κατανεμητη στο 4ο;

Απο το τεχνικο τμημα του οτε μου ειπαν οτι ο οτε προσφερει υπηρεσια για αλλαγη/τοποθετηση καλωδιωσης

Δημοσ.

ΑΠΟ οτι θυμαμαι η isdn  γραμμη όταν υπάρχει βάζει παρασιτα σε γειτονικές pstn.... δες λοιπόν τις συνδέσεις και την πορεία των καλωδίων στα κουτια σου και σίγουρα απο την στιγμη που έριξες καλώδιο ενα  shielded ftp cat5/6  έπρεπε να είχες διαλέξει...νομίζω ότι αν δεν βγάλεις άκρη το να περασεις ένα νέο καλύτερο καλώδιο θα πρέπει να είναι εύκολο..  συναγερμο έχεις στο σπίτι? συνδέεται με κέντρο διαχειρησης?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...