Προς το περιεχόμενο

ping,latency κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum.Ειναι το πρωτο μου ποστ .Λοιπον,εχω το εξης προβλημα εδω και 2 μηνες περιπου.Δεν εχω σταθερω ping σε ενα παιχνιδι που παιζω(σερβερ στην γερμανια).το ping Μου απο κει που ητανε 45 τωρα χτυπαει 55-90.το πιο χαμηλο Ping το ειχα, με  μπριζακι με βιδες το οποιο σταθεροποιει καπως την κατασταση(παντα οταν σφιγγω τις βιδες ελλατωνεται )αλλα κατα περιεργο λογω πολυ συχνα ανεβαινει  το ping.AN τωρα βαλω μπριζα καινουργιο τυπου το ping μενει παντα ανεβασμενο.80-90,ουτε λογος για ποιο κατω.το μονο που βολευει ειναι αυτο με τις βιδες.Στην forthnet που πηρα μου λενε συνεχως οτι απο αυτους ειναι ολα καλα και οτι φταει ο server του παιχνιδιου.Η γραμμη μου ειναι fast path,7mbps download,80 upload.router καινουριο tp-link td-w8960n.Πάντα ειχα καλό ping σταθερό 45(μες το παιχνιδι) αλλά πριν 2 μηνες συμβαίνουν ολα αυτα.Υπάρχει καμια διαφορετική μπριζα καλυτερη απο αυτες που χρησιμοποιώ?Περιμενω οποια βοηθεια γιατι δεν μπορω να εντοπισω τι φταει ακριβώς .Σας ευχαριστώ

post-439163-0-63990500-1491156726_thumb.jpg

post-439163-0-25144800-1491156790_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πριζα δεν θα πρεπε να σου κανει διαφορα.και το καλυτερο τεστ ειναι Ping σε κατι σταθερο και οχι σε server παιχνιδιου.ετσι μπορεις να δεις τι γινεται.

Δημοσ.

Η πριζα δεν θα πρεπε να σου κανει διαφορα.και το καλυτερο τεστ ειναι Ping σε κατι σταθερο και οχι σε server παιχνιδιου.ετσι μπορεις να δεις τι γινεται.

μπορεις σε παρακαλώ να μου προτείνεις καποιο τεστ.οταν λες σταθερο εννοεις σαν το speedtest?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...