Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω τοσα λεφτα για huawei δεν τα εδινα.αλλα κ αυτο ειναι υποκειμενικο.

Αυτα τα στερεοτυπα ειναι που θα μας φανε. Γιατι τι εχει αγαπητε η Huawei δεν καταλαβα?Και δικο της service επισημο στην Ελλαδα εχει,και 3χρονια εγγυηση δινει και απο τις εταιρειες με τις μεγαλυτερες πωλησεις στην Ευρωπη(και παγκοσμιων)ειναι,και πανεμορφα κινητα βγαζει.

Μονο στις αναβαθμισεις δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα και η samsung δεν παει πισω.

Γνωμη μου ειναι να παει ο ενδιαφερομενος να τα δει απο κοντα και τα δυο κινητα σε οποιες αλυσιδες τα φερουν και να αποφασισει με βαση τα δικα του κριτηρια.

Οκ το Huawei p9 ηταν κατωτερο σε specs απο το αντιστοιχο S7 αλλα φετος αυτη η ψαλιδα εχει κλεισει.

Περυσι και εγω με κλειστα ματια θα κοιταζα σε Samsung μερια,αλλα φετος τα πραγματα ειναι λιγο πιο περιπλοκα.

Σε γενικες γραμμες το μονο που εχω να πω ειναι οτι παιρνεις samsung αν σε ενδιαφερει η οθονη που εχει(και ο μπροστινος σχεδιασμος)και η αδιαβροχοποιηση ή huawei p10 plus με τα 6gb ram,τα 128gb χωρου,τα στερεο ηχεια και τα 3χρονια εγγυηση .

Δημοσ.

Γι αυτο διευκρινησα οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο που ειπα για την huawei...εγω τα δικα μου 800 ευρω δεν θα τα εδινα σε huawei.πως να το κανουμε;σε 3-4 χρονια μπορει.τωρα οχι.αλλα το ειπα...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.επισης το επισημο σερβις της εαν θυμαμαι το εχει η αρβατο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Δημοσ.

Γι αυτο διευκρινησα οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο που ειπα για την huawei...εγω τα δικα μου 800 ευρω δεν θα τα εδινα σε huawei.πως να το κανουμε;σε 3-4 χρονια μπορει.τωρα οχι.αλλα το ειπα...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.επισης το επισημο σερβις της εαν θυμαμαι το εχει η αρβατο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Επειδη ειμαστε σε forum ομως και συγκεκριμενα σε θεμα που ο αλλος ρωταει για αγορα καλο ειναι να γραφονται δυο κουβεντες παραπανω και φυσικα να αιτιολογουμε τι λεμε,οχι τιποτα αλλο αλλα για να βοηθησουμε στον αλλον που ρωταει.

Εγω πχ δεν θα αγοραζα ποτε κινητο απο Κινα γιατι αν τυχει κατι στο θεμα εγγυησης μπλεκεις ασχημα και πλεον υπαρχουν και φθηνες επιλογες απο Ελλαδα. Δεν θα επαιρνα ποτε Lenovo επειδη ειναι τραγικη με τις αναβαθμισεις της και γιατι ειχε βγει και πιο παλια θεμα με bloatware που ειχε μεσα σε ορισμενα κινητα.

Ετσι βοηθας τον αλλον σε τετοια θεματα,οχι με σχολια του τυπου''εγω δεν θα αγοραζα ποτε Xiaomi,Oneplus,Htc,mls γιατι ετσι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...