shadowmann Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 είχα το nexus 6p αλλα μετά από μια ταλαιπωρία με το service έχω πλέον πιστωτικό στα public. χρόνια τώρα έχω μείνει σταθερός στη σειρά nexus κυρίως για το pure android και τα γρήγορα update αλλα πέρσι με το pixel το παράκανε στο θέμα τιμής αλλα όπως και να έχει δεν υπάρχει στα public οποτε πρέπει να κοιτάξω για κάτι άλλο. κοίταγα το huawei p10 plus και τώρα είδα το s8 αν και φοβάμαι πολύ το samsung λόγο του UI που έχει, τουλάχιστον στα προηγούμενα μοντέλα. το UI τις huawei που το είδα λίγο στο p9 και στο mate 9 που είναι λίγο πιο παλιό μου φάνηκε αρκετά καλο χωρίς κωλύματα κτλ και σχετικά εύχρηστο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 650 από το πιστωτικό + 150 = 800 +- 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τις κλασικές εφαρμογές για επικοινωνία,social κτλ ,κάποιες για επεξεργασία φωτογραφίας κυρίως όμως θέλω να μπορώ να έχω πολλές εφαρμογές και να μπορώ να πάω από την μια στην άλλη γρήγορα και χωρίς κολλήματα όπως επίσης να έχω ανοιχτές αρκετές σελίδες στον chrome μερικά pdf κτλ και σίγουρα κάνα παιχνιδάκι για τις ώρες βαρεμάρας στο δρόμο. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5 και πάνω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; αδιάφορο 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να κρατάει μια μέρα τουλάχιστον με φυσιολογική προς βαριά χρήση και να μην με κρεμάσει όπως επίσης να έχει και γρηγορη φόρτιση. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); public 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 με τέτοιο budget χτυπάς το s8 που θα εμφανιστεί τώρα στα public
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Χτυπά το s8 Δίνεις πολλά € οπότε πάρε το πιο καινουργιο που υπάρχει.
shadowmann Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 το UI έχει αλλάξει/ βελτιωθεί? σε σύγκριση με το p10 plus εξακολουθεί να υπερτερεί το s8? ακόμα και με την διαφορα στην ram που έχει το p10 plus στα 6gb?
fotislado Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το ενα φοραει kirin ομως και το αλλο exynos.οποτε πανω κατω μιλαμε για ιδια αποδοση.εγω προσωπικα τοσα λεφτα για huawei δεν θα τα εδινα.
shadowmann Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 άρα λόγο τον 6gb ram θα είναι λίγο καλύτερο όταν θα τρέχουν πολλές εφαρμογές μαζί κτλ το p10? η αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτηκα αυτό για το huawei αλλα αυτά που με έκαναν να το συμπεριλάβω στις επιλογές μου ήταν, η καλή εξυπηρέτηση που είχα από την ίδια την εταιρία μιας και το 6p φτιαχνόταν από την huawei,το ui που το είδα βεβαια στο p9 και το mate 9 και ήταν αρκετά καλο για τα δικά μου δεδομένα και με αυτά που είχα δει από galaxy που ποτε δεν είχα βεβαια αλλα όπως και με το huawei και αυτά τα είδα στιγμιαία και μου άφησαν καλή εντύπωση σε αντίθεση με το touchwiz όπως επίσης και τα 3 χρονια εγγύηση που δίνει η huawei στα ακριβά τις μοντέλα. από την άλλη έχει κάτι ιδιαίτερο το s8 ειδικά η οθόνη αλλα για αυτά τα λεφτά θα ήθελα να έχει και αυτό dual camera setup και 6gb ram.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το μεγαλο υπερ του S8 ειναι η οθονη του. Αν η συγκεκριμενη σε αφηνει παγερα αδιαφορο τοτε κοιταξε προς Huawei μερια αφου βλεπω και σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα. Και εγω προσωπικα ξενερωσα που η 6Gb εκδοση του S8 δεν θα κυκλοφορησει εκτος Ασιας,μεγαλη βλακεια της Samsung. 1
shadowmann Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 σίγουρα η οθόνη του είναι πολύ καλή από τις εικόνες και τα βίντεο τουλάχιστον, ίσως είναι λίγο υπερβολή να συζητάμε για 6gb ram αλλα για αυτά τα λεφτά και τι στιγμή που αλλα κινητά στο προσφέρουν με λιγότερα χρήματα γιατί να μην το έχεις. πάρο όλα αυτά συνεχίζω να είμαι μπερδεμένος.. επίσης ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι η έλλειψη stereo στο s8 όπως επίσης σκέφτομαι και το ποσο καλά θα κάθεται ένα tempered glass στο s8 με τέτοια οθόνη. πραγματικά αν δεν είχε βγει έτσι και έμοιαζε στο s7 δεν θα το συζητούσα αλλα η αλήθεια είναι πως μου έκανε καλή η εντύπωση η οθόνη.
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλά με ποιο σκεπτικό δεν θα βγει εκτός Ασίας το μοντέλο με τα 6gb ram;
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλά με ποιο σκεπτικό δεν θα βγει εκτός Ασίας το μοντέλο με τα 6gb ram; Με την ιδια λογικη που το note 5 δεν ηρθε ποτε στην Ευρωπη.
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Με την ιδια λογικη που το note 5 δεν ηρθε ποτε στην Ευρωπη. Παράλογο δηλαδή.
shadowmann Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 μπορεί να μου πεις κάποιος μέσα στις άκρες φυσικά μιας και δεν κυκλοφορεί καμια από τις δυο συσκευές τα υπέρ και τα κατά τους? με τις κάμερες έχω μπερδεύεται έχω δοκιμάσει το mate 9 και το s7 (που υποτίθεται ότι το p10 έχει ίδια με του mate 9 όπως και το s8 με του s7) και δεν βλέπω τρομερές διαφορες. επιπλέον το p10 έχει 3 χρονια εγγύηση και stereo ηχεία από την άλλη το s8 έχει φοβερή οθόνη από άποψη ποσοστού σε σύγκριση με το μέγεθος τις συσκευής αλλα με προβληματίζει η κατασκευή με μπρός πίσω γυαλί μιας και το s7 στο πίσω μέρος αποκτούσε σημάδια πολύ εύκολαόπως επίσης και αν θα μπορέσω να βρω γυαλάκι για τέτοια οθόνη το οποιο να κάθεται σωστά από άκρη σε άκρη, βεβαια αυτό είναι δευτερεύον το θέμα είναι να πάρω κάτι που δεν θα το μετανιώσω
fotislado Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ρε αδερφε τις διαφορες τους μονος σου τις ειπες κ συμφωνω μαζι σου.απο εκει κ περα ειναι υποκειμενικο το που θελεις να υπερτερει το κινητο σου.για μενα π.χ. οθονη (μεγεθος-αναλυση) και καμερα ειναι το α και το ω.γι αυτο πηρα s7 edge.επισης εγω τοσα λεφτα για huawei δεν τα εδινα.αλλα κ αυτο ειναι υποκειμενικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα