Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω ένα οικονομικό κινητό για απλή χρήση (λίγο σερφάρισμα - emais κάποιες φορές, χρήση ως hotspot για μοίρασμα internet κάποιες άλλες και καμιά φωτογραφία που και που).

Θέλω να είναι dual sim, να παίρνει κάρτα μνήμης σε ξεχωριστή υποδοχή και να είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα. Η τιμή γύρω στα 70-80€ και δεν θα ήθελα να ανέβω αφού το κινητό είναι για πολύ απλή χρήση και δεν ξέρω και για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να το κρατήσω.

Έχω ξεχωρίσει τα δύο του τίτλου και λίγο περισσότερο το alcatel λόγω 5" οθόνης και android 6. Αν έχει κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα ή από κάποιο άλλο αντίστοιχο ας γράψει :)

Ευχαριστώ!

http://www.skroutz.gr/s/9445080/Huawei-Y3II-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/9419455/Alcatel-OneTouch-Pixi-4-5-3G-8GB.html

Δημοσ.

Τα αλκατελ ειναι πολυ ωραια κινητα αλλα βγαζουν προβλημματα, και η μπαταρια δεν βγαζει μια μερα με χρηση,  το huawey αυτο που ειχα εγω το συγκεκριμενο y5 δεν ειχε δυνατο ηχο και επισης η μπαταρια δεν κρατουσε,  πηρα ενα zte στα 99Ε και τελος,  η μπαταρια κραταει 2 μερες ανετα με χρηση σε αναμονη βγαζει 4 με 5 μερες,  ο ηχος ειναι παρα πολυ δυνατος και γενικα ειναι αξιοπιστο κινητο με την εκδοση 6 καθως επισης και δικαρτο το συμαντικο

• Like 1
Δημοσ.
Το κινητό έχει προ-εγκαταστημένα adware/riskware

Και με άλλη Rom να βάλει πάλι τα είδα.

Οπότε ας το αφήσει καλύτερα για να μην βαράει το κεφάλι του στο τοίχο.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις! Το tp link το είχα δει αλλά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο και νομίζω είναι και πιο αργό από τα άλλα δύο; Το cubot οκ φαίνεται, παρόμοιο με τα δύο του τίτλου πιστεύω είναι. Το doogee όταν το είχα δει μου άρεσε πολύ, είχε τα πάντα αλλά διάβασα κάτι περίεργα που γράφει και ο saruman και το απέρριψα...

Υπάρχει περίπτωση να ανέβουμε λίγο και κοιτούσα τα samsung j3 2016 duos και το lg k10 dual. Μου φάνηκαν συμπαθητικά και τα δύο!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...