CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Όχι ρε 'συ, πέρα της πλάκας τώρα, μπήκα εδώ και μια εβδομάδα στον πειρασμό να κατεβάσω τα καλύτερα antivirus και firewalls που υπήρχαν ώστε να τα δοκιμάσω (με ποικίλους τρόπους) - Είχα βαρεθεί άλλωστε αυτή την πλήση εγκεφάλου με τα επαναλαμβανόμενα topics 'ποιο είναι το καλύτερο' και 'ποιο είναι το καλύτερο'... Έτσι έκανα ένα search στο insomnia και ξέθαψα μερικά και έκατσα, τα ΞΑΝΑδιάβασα και κατέληξα να κατεβάσω ορισμένα... Δύο μέρες διάβαζα... Τι διάβαζα;! :roll: -"Αχ, τι δυνατά που καθαρίζει!" -"Ναι, και τι όμορφα που μυρίζει...!" Χε! Ε, έτσι ξεκίνησε το κακό... Κατέβασα μερικά και αποφάσισα να τα ελέγξω : μερικά μου έβγαλαν την πίστη ανάποδα στις παραμετροποιήσεις, άλλα δοκίμασαν να 'επιτεθούν' σε χρήσιμα αρχεία, άλλα μπήκαν με σκοπό να ριζώσουν, άλλα πάλι δεν κατέβαιναν... αλλά τώρα όλα ΟΚ. Τα δοκίμασα και ησύχασα! Βέβαια η μόνη μου ανταμοιβή ήταν η γνώση του ότι αυτό που είχα ήδη τόσο καιρό με βόλεψε καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα... Τι να κάνω κι εγώ;! :idea: Σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος για να πάρω εκδίκηση σε όλα αυτά τα σπαστικά και αναποφάσιστα topic που μου έκαναν διαφημιστική πλύση εγκεφάλου καθώς ξεπετάγονταν καθημερινά μπροστά μου, ήταν να τα αναδείξω από τη λήθη του χρόνου με ένα ακόμα post μου! Έτσι τα ανέβασα για ακόμα μια φορά 'στον αφρό' για να την σπάσω με τη σειρά μου κι εγώ λιγάκι σε όλους όσους κατα καιρούς postαραν τις προτιμήσεις τους! Νιαχ νιαχ νιαχ....ζζχ.χχ..ζζ...! :twisted: [ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ!] :oops:
GIA_Blackmore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 auto pou de mas eipes einai se poio antivirus telika katelikses
st4vr0s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει Νοrton 2003 pro ,Norton 2004 pro,Mcafee v8 pro,f-secure 2004 και ΝΟD 32 v2 kai v2.000.1beta. Tο ποιό αποτελεσματικό ήταν το norton 2003 pro kai to nod32 v2. To norton 2004 πολύ βαρύ αλλά όχι χάλια. Το Mcafee έφαγε πέταμα γιατι μου εβγαζε την πίστη να κάνει update και γενικώς δεν μου άρεσε. norton 2003 pro vs Nod32 v2 THE WINNER IS NOD32! :)
CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Το είχα πει και σε προηγούμενο post αλλά anyway. Το Norton 2004 είχα και αυτό ξαναέβαλα. Είμαι άλλωστε και νόμιμος κάτοχος. st4vr0s, μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί διαβάζοντας όσα γράφεις είναι σα να περιγράφεις ότι ακριβώς έκανα ή πιστεύω κι εγώ! Με μόνη διαφορά ότι δεν κράτησα το NOD32 γιατί ....πως να το θέσω; Δεν είναι free! Αν έχεις καμιά ιδέα... [με το θέμα των definitions επίσης...] ΥΓ : Το Pc-cillin πρέπει να είναι πράγματι καλό όσο λένε κάποιοι αλλά δυστυχώς δε θα του κάνω τη χάρη να με παιδέψει άλλο... Θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή, στανταρ! Το TDS-3 της DiamondCS φαίνεται επίσης καλό (και κατά περιπτώσεις 'ύποπτο' στο μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι να κάνει) αλλά δυστυχώς παρόλο που είναι δυνατό μοιρά-ζεται τη μοίρα του NOD32! :roll:
badvariemai Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Kai egw to NOD32 evala k to pc xalafrwse pou glitwsa apo ton norton 2003... ton 2004 ton eixa valei dokimastika k sernwtane... Meta po ligo psaximo k egw katelixa sto nod32. An exeis provlima gia ta definition pou les cyberwalker gia steile ena pm...
sarisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Εγώ πάντως όταν είχα το McAfee δεν μου έβλεπε ιούς σε αντίθεση με το Norton που με το που το εγκατέστησα βρήκε 4-5 μαζεμένους. Μία ψήφος στο Norton λοιπόν.
mindtrapper Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Είχα κάνει ένα ποστ εδω στην αρχη του τοπικ και σβηστηκε. Γιατι;
SpY Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Kaspersky 5 den to allazw me tipota! Exw dokimasei Norton, Mcafee ,F-secure(sernei kai karavi mazi ektos apo enan P4 sta 7GHz!) Panda ,F-prot, Nod32, Pc-cillin kai exw katalixei sto Kaspersky!
gv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 F-secure kai Kaspersky (mono tin prof ekdosi) DEN sernoun karavi ... OYTE KAN enan P4 sta 2,4GHz :wink:
greekzero Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 exontas dokimasi ta panta ke eno den eixa provlhma an itane vari kapio apo ta proanaferomena antivirus tha protimousa makran to kaspersky personal pro ta dio parapano einai gia ta mpaza. filika.
javanidhs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 εγω ειμαι ενα ικανοποιημενος χρηστης Symantec Corporate Client 8.x.x. Εχω ταλαιπωρηθει και εγω πολλες φορες..με τα διαφορα A/V ..εχω την εντυπωση οτι το NAV2004 ειναι λιγο...παραξενο και εχει καποιες ευαισθησιες...χεχεχε..χρησιμοποιουσα την σειρα αυτη απο το 2002-> 2003 και η εκδοση 2004 την βρηκα λιγοτερη καλη απ'τις αλλες.... οσο για firewall..αφου δοκιμασα διαφορα.,..λογο συνηθειας...δοκιμασα ξανα το νεο Zonealarm Pro 5. Το οποιο νομιζω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βημα οσο αναφορα την σταθεροτητα και το workload στο μηχανημα σε σχεση με την 4.5 Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.