Προς το περιεχόμενο

Norton Antivirus h Mcafee?

Ηλίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mcafee αλλα το πιο κορυφαιο ακομα ειναι το f-secure γι'αυτο αν το βρεις μη διστασης καθολου να το δοκιμασης!! :o

Δημοσ.

Προτιμω παντως τα Panda, Pc Killin, Nod32.... πολυ ποιο ελαφρα και λιγοτερο integrated με το συστημα. Κανενα λοιπον απο Mcaffee και Νορτον... τα δοκιμασα και να μου λειπουν!

Δημοσ.

Προτιμω παντως τα Panda, Pc Killin, Nod32....

Θα συμφωνήσω με το Nod32... Τα δοκίμασα όλα και τελικά έμεινα σ'αυτό. Πολύ καλό και ελαφρύ.

Δημοσ.

Stin thesi sas de tha apantousa toso efkola paidia...To na koitate to forto ergasias pou epivalei mia efarmogi sto CPU sas ap'ti mia einai vasiko omos stim periptosi enos antivirus exo mathei apo tin megali peira pou exo sta ipologistika sistimata oti den einai to vasikotero...To Norton einai to sovarotero antivirus software pou iparxei kai den einai mono o tropos pou einai grammeno pou to kanei to korifaio...Einai ki i ipostiriksi tis Symantec i opoia exei olokliro sistima eponomazomeno SARA vasismeno se UNIX pou ftiaxnei me ti voitheia programmatiston Virus definitions 24 hrs/day...An afta fainontai anousia stous mi gnorizontes,tote na prostheso tin ikanotita tis ekdosis 2004 na "pianei" Hack Tools,Dialers,Remote Access kai Joke Programs...An pali den epeisa ton erotisanta gia to poio na epileksei tote tha tou po apla oti me ti logiki tou "dialego tin elafriteri lisi" ego tha dialega to Panda...Otan i McAfee ksekolisei ligo apo tin Microsoft tote isos na ginei top pali...Oxi oti exo kati me tin Microsoft(isa-isa) alla opoios exei treksei UNIX tha me katalavei...

Δημοσ.

Panda είχαμε βάλει στην εταιρία που έκανα Πρακτική (70 υπολογιστές στο κεντρικο κτίριο και καμιά 30ρια περιφερειακά), και δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Κυριότερο το ότι φόρτωνε πολύ τα αδύναμα μηχανήματα, ειδικά όταν έκανε scan. Όσο για το Norton, αποδείχτηκε για άγνωστο λόγο αναξιόπιστο στο κατέβασμα των προγραμματισμένων updates. Σε όλο το κεντρικό κτίριο, ο μόνος υπολογιστής που ήταν καθε μέρα updated ήταν ο δικός μου :shock: . Τωρα έχουν περασμένο McAfee.

Όσο για τον Norton, ήταν η πρώτη επιλογή που προσπάθησα να περάσω στο PC μου. Αλλά αυτή η εταιρία με το τεράστιο δυναμικό από πίσω της, η Symantec (δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Inkjjl) δεν με βοήθησε να εγκαταστήσω την εφαρμογή της στο PC μου. Αν ψάξετε παλιότερο thread μου, θα δείτε ότι είχα ένα πρόβλημα το οποίο υποτίθεται αντιμετωπιζόταν στο FAQ του Norton, στο site της Symantec. Τώρα έχω περασμένο McAfee...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...