Παντάξενος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Χαίρετε. Τώρα που δεν υπάρχει η (εργοστασιακή) επιλογή να ενεργοποιήσει κάποιος στο Android του το Mass Storage (δηλαδή όχι MTP ούτε PTP), ο μόνος τρόπος είναι με κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτόματα; Ή γίνεται κι αλλιώς; Γιατί: manually, ό,τι βρήκα είναι για παλιότερες συσκευές (στις οποίες μάλιστα υπήρχε ακόμα το "USB Utilities" στις Ρυθμίσεις τού κινητού), ενώ η εφαρμογή αυτή (την οποία αναφέρουν παντού) ζητάει root access και, παρεκτός κι αν δεν γίνεται αλλιώς, θα ήθελα να αποφύγω το rooting. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μάλλον θα φταίει η έκδοση του λογαριασμού (Marshmallow)που δεν την έχει.
Παντάξενος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σε κανένα δεν υπάρχει πλέον εργοστασιακά, γι' αυτό ρωτάω αν γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο να ενεργοποιηθεί.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μάλλον θα φταίει η έκδοση του λογαριασμού (Marshmallow)που δεν την έχει. Το Mass Storage είναι η επιλογή «εντοπισμός σφαλμάτων usb» και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τα MTP και MTP; Ποιά η διαφορά του Usb Mass Storage,έχει κάποιο πλεονέκτημα;
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το μόνο που ξέρω είναι ότι η επιλογή «εντοπισμός σφαλμάτων usb» είναι στις ρυθμίσεις εκεί που λέει επιλογές για προγραμματιστες. Το οποίο είναι κρυφή επιλογή και για να ενεργοποιηθεί πας εκεί που λέει σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς 3 φορές την έκδοση του τηλεφώνου
Παντάξενος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τον εντοπισμό σφαλμάτων τον έχω ανοιχτό, έχω ενεργοποιήσει τις επιλογές προγραμματιστή χωρίς πρόβλημα. Το Mass Storage (και όχι MTP ή PTP) το χρειάζομαι για να "διαβάσει" τη συσκευή μου μια εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων. Με αυτές τις επιλογές usb δεν γίνεται. Αν ρωτούσατε κάποιον που γνωρίζει θα σας ήμουν υπόχρεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα