jim0912 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια Εδω και βδομαδες εχω στο μυαλο μου να φτιαξω ενα καινουριο pc για games αλλα και για video editing. Ομως οι τιμες εδω ειναι λιγο τσιμπημενες σε σχεση με καποια μαγαζια στο εξωτερικο οπως το OutletPc για παραδειγμα. Δεν ξερω ομως τι ειναι καλυτερο να παραγγειλω απ το εξωτερικο ή θα μου βγει με τελωνεια και δεν ξερω τι επιπλεον παραπανω απ οτι θα ηταν εδω στην Ελλαδα? Τα εξαρτηματα ειναι τα εξης: Intel Core i5 6600K Cooler Master Hyper EVO Cpu Cooler Asus Prime Z270-A Corsair Vengeance LPX 8GB WD 1TB ή καποιον SSD (δεν ξερω ακομα) EVGA GTX 1050Ti 4GB EVGA SuperNOVA NEX 650W NZXT S340 Elite Δεν με ενδιαφερει το overclocking (για την ωρα)
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως μόλις μπήκα στο site που ανέφερες και είδα τον ryzen 1700 στα 489 δολλάρια ενώ στο σκρουτζ τον έχει με 369 ευρω.
jim0912 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως μόλις μπήκα στο site που ανέφερες και είδα τον ryzen 1700 στα 489 δολλάρια ενώ στο σκρουτζ τον έχει με 369 ευρω. Δικο μου λαθος φιλε,OutletPc 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δικο μου λαθος φιλε,OutletPc Τώρα μιλάς σωστά. Όντως έχει πιο φθηνά πράγματα από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλη αγορά απ έξω.. Ας μας πει κάποιος που έχει κάνει μπας και..
jim0912 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τώρα μιλάς σωστά. Όντως έχει πιο φθηνά πράγματα από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μεγάλη αγορά απ έξω.. Ας μας πει κάποιος που έχει κάνει μπας και.. Ειμαι περιεργος γιατι ειναι περιπου 850 δολαρια στο συνολο και με μια γρηγορη μετατροπη σε ευρω βγαινει 800. Με τα ιδια πραγματα εδω θες 1000+,εκτος αν παιζεται με τα μεταφορικα και τους φορους και βγει το ιδιο,αλλιως ειναι μεγαλη η διαφορα 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ειμαι περιεργος γιατι ειναι περιπου 850 δολαρια στο συνολο και με μια γρηγορη μετατροπη σε ευρω βγαινει 800. Με τα ιδια πραγματα εδω θες 1000+,εκτος αν παιζεται με τα μεταφορικα και τους φορους και βγει το ιδιο,αλλιως ειναι μεγαλη η διαφορα Μεγάλο ρίσκο γενικά, βέβαια ίσως λέμε και μαλακίες. Θα δείξει αν απαντήσει κανείς 1
Millennium Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ρωτα εδω αν εχεις αποριες για καταστηματα εκτος Ελλαδος http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-268? και εδω-> http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-289? Αν θες προτασεις και ιδεες για συστημα συμπληρωσε τη φορμα. i) Το ποσό που διαθέτουμε: ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: 1
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ας μας πει κάποιος που έχει κάνει μπας και.. https://www.mindfactory.de/ Eγγυημενο καταστημα! 3
jim0912 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 https://www.mindfactory.de/ Eγγυημενο καταστημα! Ωραιος φιλε! Ξερεις μηπως λεπτομεριες για μεταφορικα,τελωνειο κλπ?
Millennium Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 jim0912 ρωτα εκει που σου δειξα.Ρωτα και τι μεταφορικα θελει το καθενα (κοιτα και στο καθε site αν θες). Τις αγορες απο εξωτερικο μην τις εχουμε ως τις απολυτα καλυτερες και βολικες λυσεις γιατι και λαθη γινονται και αν κατσει στραβη μπλεκεις και χανεις χρονο. Απο mindfactory που θεωρειται και απο τα καλυτερα πχ εχω παρει στο παρελθον πραγματα και τη μια φορα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος και βγηκα ζημιωμενος ενω μου χαν υποσχεθει συγκεκριμενο ελεγχο που δεν εκαναν.Τελειο καταστημα βεβαια δεν υπαρχει αλλα πρεπει να λαμβανει κανεις υποψιν του ολες τις παραμετρους. 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Συμφέρει ανάλογα το τι θέλεις να αγοράσεις. Συμφέρει βέβαια ακόμα περισσότερο να αγοράσεις ολόκληρα parts από Γερμανία με ένα order. Ακόμη καλό θα ήταν να είσαι διπλά προσεκτικός στο να επιλέξεις εταιρείες ( πχ EVGA ) που γενικά έχουν και από μόνες τους καλό after sales support όπου σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση να νιώθεις λίγο πιο ασφαλής αν για χψ λόγο γίνει κάτι με το κατάστημα. Όπως και να'χει κάθε αγορά είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό κρύβει εν τέλει την έννοια του ρίσκου. Έχω ψωνίσει από Caseking.de καθώς και computeruniverse #The Good Από το caseking.de πήρα την κάρτα γραφικών μου, άψογη εξυπηρέτηση, πολλές επιλογές αποστολής καθώς και πληρωμής (visa, paypal κλπ ). Το πακέτο ήρθε με Γενική ταχυδρομική Κούριερ, σε περίπου 2 εβδομάδες ( λόγω διαθεσιμότητας ). Αψογη συσκευασία, κουτάρα με κατάλληλα προστατευτικά μέσα που και μπάλα να έπαιζαν πάλι θα έμενε ασφαλής η κάρτα. Συχνή ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας. Μεταφορικά 19 ευρώ. #The Bad, for me Από την άλλη το computeruniverse, έκανε λίγο λιγότερο να μου στείλει μία ψύχτρα, σαν συσκευασία δεν το είχαν προσέξει αρκετά με αποτέλεσμα να έρθει η ψύχτρα με στραβό ψυγείο ( υδρόψυξη ). Δεν το κυνήγησα καθώς δεν έχω πιστεύω κάποιο αποδεικτικό ότι όντως ήρθε έτσι. Πάνω στη βιασύνη μου δεν είχα βγάλει βίντεο - απόδειξη την στιγμή που άνοιγα το πακέτο. Αν είχα ένα βιντεάκι ότι ανοίγοντας το ήρθε έτσι πιστεύω θα είχα και λόγο να τους ζητήσω τα ρέστα που ήρθε όπως ήρθε. Δε ξέρω αν σε άλλους έχει έρθει με συσκευασία της προκοπής αλλά σε μένα ήρθε απλά ένα κουτί σαν αυτό που σου βάζουν πχ όταν παραλαμβάνεις βιβλία Η ψύχτρα δουλεύει πληροφοριακά. Εν ολίγοις. Από Γερμανία προτείνω πρώτο το Caseking.de για μένα. 1
dimi5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 εχω φιλους που αγορασαν parts απο το computeruniverse και μου ειπαν οτι τα στελουν με DHL και ποτε δεν ειχαν κανενα προβλημα ουτε ειχαν παραλαβει κατι ελλατωματικο.Συνκεκριμενα ο ενας απο αυτους αγορασε ολοκληρωτικα ολο το pc απο εκει.Ακομα μου ειπαν οτι αν παραλαβεις κατι ελλατωματικο το στενλεις πισω και σου στενλουν αλλο.
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 εχω φιλους που αγορασαν parts απο το computeruniverse και μου ειπαν οτι τα στελουν με DHL και ποτε δεν ειχαν κανενα προβλημα ουτε ειχαν παραλαβει κατι ελλατωματικο.Συνκεκριμενα ο ενας απο αυτους αγορασε ολοκληρωτικα ολο το pc απο εκει.Ακομα μου ειπαν οτι αν παραλαβεις κατι ελλατωματικο το στενλεις πισω και σου στενλουν αλλο. Και γω με DHL παρέλαβα. Ετυχε η περίπτωση σε μένα καθώς και η ίδια η συσκευασία της Arctic είναι πάρα πολύ απλοϊκή 1
jim0912 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Συμφέρει ανάλογα το τι θέλεις να αγοράσεις. Συμφέρει βέβαια ακόμα περισσότερο να αγοράσεις ολόκληρα parts από Γερμανία με ένα order. Ακόμη καλό θα ήταν να είσαι διπλά προσεκτικός στο να επιλέξεις εταιρείες ( πχ EVGA ) που γενικά έχουν και από μόνες τους καλό after sales support όπου σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση να νιώθεις λίγο πιο ασφαλής αν για χψ λόγο γίνει κάτι με το κατάστημα. Όπως και να'χει κάθε αγορά είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό κρύβει εν τέλει την έννοια του ρίσκου. Έχω ψωνίσει από Caseking.de καθώς και computeruniverse #The Good Από το caseking.de πήρα την κάρτα γραφικών μου, άψογη εξυπηρέτηση, πολλές επιλογές αποστολής καθώς και πληρωμής (visa, paypal κλπ ). Το πακέτο ήρθε με Γενική ταχυδρομική Κούριερ, σε περίπου 2 εβδομάδες ( λόγω διαθεσιμότητας ). Αψογη συσκευασία, κουτάρα με κατάλληλα προστατευτικά μέσα που και μπάλα να έπαιζαν πάλι θα έμενε ασφαλής η κάρτα. Συχνή ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας. Μεταφορικά 19 ευρώ. #The Bad, for me Από την άλλη το computeruniverse, έκανε λίγο λιγότερο να μου στείλει μία ψύχτρα, σαν συσκευασία δεν το είχαν προσέξει αρκετά με αποτέλεσμα να έρθει η ψύχτρα με στραβό ψυγείο ( υδρόψυξη ). Δεν το κυνήγησα καθώς δεν έχω πιστεύω κάποιο αποδεικτικό ότι όντως ήρθε έτσι. Πάνω στη βιασύνη μου δεν είχα βγάλει βίντεο - απόδειξη την στιγμή που άνοιγα το πακέτο. Αν είχα ένα βιντεάκι ότι ανοίγοντας το ήρθε έτσι πιστεύω θα είχα και λόγο να τους ζητήσω τα ρέστα που ήρθε όπως ήρθε. Δε ξέρω αν σε άλλους έχει έρθει με συσκευασία της προκοπής αλλά σε μένα ήρθε απλά ένα κουτί σαν αυτό που σου βάζουν πχ όταν παραλαμβάνεις βιβλία Η ψύχτρα δουλεύει πληροφοριακά. Εν ολίγοις. Από Γερμανία προτείνω πρώτο το Caseking.de για μένα. Θα μπω να κοιταξω φιλε,γιατι θελω να παραγγειλω τα κομματια και να τον συναρμολογισω με το πασο μου και σωστα εδω. Απλα απο γερμανια μαζι με τα μεταφορικα αντε να βγει κανα 50αρι πιο κατω απ οτι εδω,μαζι με τα μεταφορικα μπορει και να βγει παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα