Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω μια samsung ue46es5500 από τις πρώτες smart tv χωρίς επιλογές WI fi direct και miracast και ειναι συνδεδεμένη ενσύρματα με το ρούτερ. Επίσης το κινητό που έχω είναι huawei mate 20 lite. Θα ήθελα να κάνω πλήρη απεικόνιση του τηλεφωνου μου στην τηλεόραση.διαφορα apps που δοκίμασα το μόνο που κατάφερα είναι να βλέπω στην tv τα βίντεο και τις εικόνες όχι όμως mirroring. Καμία ιδέα κανείς? Ξέχασα να αναφέρω πως με ενδιαφέρει μόνο ασύρματη συνδεση

Επεξ/σία από sakis_to
Δημοσ.
Στις 2/1/2020 στις 9:35 ΠΜ, navigation είπε

Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία . Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν κατάφερα να λύσω μια απορία που έχω σχετικά με την σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση είτε με miracast είτε με chromecast. Αν κάποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα πολύ να με βοηθήσει για να μην αγοράζω τσάμπα κάποια συσκευή. Η απορία λοιπόν είναι η εξής, αφού αγοράσεις είτε το ένα είτε το άλλο και του κάνεις την εγκατάσταση με wifi μετά για να κάνεις κάθε φορά την σύνδεση (smart view κατά την samsung) χρειάζεσαι wifi? Το κινητό μου υποστηρίζει smart view η τηλεόραση όμως όχι. Επίσης το κινητό μου δεν υποστηρίζει το MHL. 
Δεν υπάρχει η δυνατότητα μόνιμου wifi (λόγω του ότι μιλάω για καμπίνα ναυτικού σε καράβι- οπότε το wifi είναι περιορισμένο) .  ουσιαστικά θέλω να προβάλω τις κατεβασμένες ταινίες του netflix στην τηλεόραση.
Στο σπίτι μου που έχω και smart tv και μόνιμο wifi έκλεισα το router και έκανα smart view στην τηλεόραση και την πήρε. Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται wifi για να κάνεις mirroring?   Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. 

Να'μαι κι εμένα. Δυστυχώς, χωρίς WiFi δεν κατάφερα να κάνω αυτό που θέλεις...

Αλήθεια τι κινητό έχεις; Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα ένα HDMI adaptor για να βγάζω απ ' ευθείας εικόνα στη τηλεόραση. Δεν είναι ακριβοί, κι αν το κινητό σου το υποστηρίζει, με κάτω από 20 ευρώ θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.
Στις 6/1/2020 στις 1:53 ΜΜ, mariosCS είπε

Αλήθεια τι κινητό έχεις; Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα ένα HDMI adaptor για να βγάζω απ ' ευθείας εικόνα στη τηλεόραση. Δεν είναι ακριβοί, κι αν το κινητό σου το υποστηρίζει, με κάτω από 20 ευρώ θα κάνεις τη δουλειά σου.

έχω το samsung galaxy A6 2018. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει MHL όποτε δεν γίνεται με καλώδιο η σύνδεση. Αγόρασα και καλώδιο και αντάπτορα . Γιαυτο είπα να ξεκινήσω να ρωτήσω κανέναν πριν  ξανα-αγοράζω τσάμπα διάφορα. Τώρα πρέπει να ψαχτώ σε κάποιον με miracaste μήπως και κάνω δουλίτσα!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!!!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορώ να κάνω ασύρματη προβολή από το κινητό μου σε καμία smart τηλεόραση. 

Μέχρι τώρα συνδέονταν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...