Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω ασυρματα το κινητο (android) με την τηλεοραση η οποια δεν εχει wi-fi και δεν ειναι smart και να δειχνουν τα ιδια. Η τηλεοραση εχει θυρα hdmi. Νομιζω πως γινεται με καποιο ανταπτορα wi-fi αλλα δεν ξερω ακριβως πως. Ποια λυση φθηνη και ποιοτικη προτεινετε;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Και με tv box μπορεις να το κανεις.μπορεις να το αγορασεις κ απο εδω μεταχειρισμενο για να σου ερθει φθηνα.

Δημοσ.

Και με tv box μπορεις να το κανεις.μπορεις να το αγορασεις κ απο εδω μεταχειρισμενο για να σου ερθει φθηνα.

Δεν με ενδιαφερει να κανω την τηλεοραση smart, μονο να μεταφερω στην τηλεοραση με wi-fi οτι δειχνει το κινητο μαζι με ηχο.

Δημοσ.

Με το Chromecast

Κάνει σε οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει θυρα hdmi

Δες εδώ http://www.doctorandroid.gr/2016/01/gadget-review-chromecast-audio.html?m=1

Και κάνει 50€ περίπου.

Εγώ αυτό έχω και κάνω τη δουλειά μου

Δημοσ.

Με το Chromecast

Κάνει σε οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει θυρα hdmi

Δες εδώ http://www.doctorandroid.gr/2016/01/gadget-review-chromecast-audio.html?m=1

Και κάνει 50€ περίπου.

Εγώ αυτό έχω και κάνω τη δουλειά μου

saruman διαβασα το link και θελω να ρωτησω αν μπορεις με το chromecast να εμφανισεις στην τηλεοραση οτιδηποτε δειχνει η οθονη του κινητου. Το λεω αυτο γιατι στο link που εδωσες διαβασα το παρακατω:

Τι μπορούμε να stream-άρουμε με το Chromecast; Περιεχόμενο από οποιαδήποτε εφαρμογή είναι Google-cast ready, έχει δηλαδή το εικονίδιο "cast" στο μενού της. Μπορούμε για παράδειγμα να στείλουμε βίντεο μέσω του ΥouTube, του Google Play Movies και του Netflix, μουσική μέσω του Spotify και του Google Play Music, αλλά και φωτογραφίες μέσω του Google Photos.

Εχω συνδεσει ενα tablet με θυρα hdmi στην τηλεοραση με καλωδιο hdmi και οτιδηποτε βλεπω στο tablet το βλεπω και στην τηλεοραση χωρις κανενα περιορισμο. Αυτο ακριβως θελω να κανω ασυρματα.

Δημοσ.

Chromecast και καλώδιο εχουν αναφερθει. Απο εκεί και πέρα μπορεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο απο τα παρακατω που δεν απατουν κοινή σύνδεση wifi (δηλαδή ήδη υπάρχον δίκτυο wifi) αλλά συνδεονται ασύρματα μεταξύ τους (πρωτόκολλο wifi direct ή κατ αλλους miracast)

Microsoft wireless display adapter. Βγαίνει σε εκδόσεις 1 και 2. Πριν μια εβδομάδα το ειχε το eshop προσφορά στα 12,90 ( http://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-display-adapter-p-PER.570941 )καιοσοι προλαβανμ τον Κύριο είδαν. Η αλήθεια. Παρόλο που καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία περιπτώσεων υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις που ειτε δεν γινονταν συνδεση ή υπήρχε lag/καθυστερηση κλπ. Πχ αντιμετώπισα προβλημα με sam j5 φίλου και toshiba (παλιο) tablet. Υπάρχει σχετική συζήτηση για το παπαρακι αυτό

Android tv box (καλά στο είπε ο fotis που τον αποπήρες). Τα περισσότερα tv box εχουν το πρόγραμμα miracast (εφόσον εχουν και το αναλογο τσιπάκι) και συνδεεσαι σε αυτό και βλέπεις οτι θελεις στην τηλεόραση. Πολύ πιο αποτελεσματικό και εκεί ειδα λιγοτερες ασυμβατότητες. 

Και στα δυο δυο υποτίθεται υπάρχει περιορισμό 3 μετρων, αλλά εγώ δουλευα σε αρκετά περισσότερα και το gadget ήταν πίσω απο την τηλεόραση (οχι οπτική επαφή). Δεν δοκίμασα/δεν ξέρω για πίσω απο τοίχους

Δημοσ.

saruman διαβασα το link και θελω να ρωτησω αν μπορεις με το chromecast να εμφανισεις στην τηλεοραση οτιδηποτε δειχνει η οθονη του κινητου. Το λεω αυτο γιατι στο link που εδωσες διαβασα το παρακατω:

Εχω συνδεσει ενα tablet με θυρα hdmi στην τηλεοραση με καλωδιο hdmi και οτιδηποτε βλεπω στο tablet το βλεπω και στην τηλεοραση χωρις κανενα περιορισμο. Αυτο ακριβως θελω να κανω ασυρματα.

Κάνεις τα πάντα βλέπεις τα πάντα μέσω τις εφαρμογής streaming που έχει.

Δεν ξέρω για Nova go γιατί δεν έχω.

Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος πάντως.

Είχα ένα S3 και μέσω TV out hdmi έκανα με το καλώδιο αυτό που κάνεις εσύ τώρα.

Απο τη στιγμή που βρήκα το Chromecast χωρίς καλώδιο τα παράτησα όλα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Θα ηθελα την βοηθεια σας , αν ειναι δυνατον....

Αγορασα ενα anycast και ενω με το τηλεφωνο (HONOR PLAY-android 9) δεν εχω κανενα προβλημα

οταν προσπαθω να συνδεθω με το tablet (HUAWEI MediaPad T3 10-android 7) και ενω το "βλεπει"

το anycast , μολις παταω συνδεση, την ωρα της προσπαθειας της συνδεσης ξανααρχιζει

την ανιχνευση συσκευων...

Γνωριζει κατι, καποιος για το εν λογω προβλημα;

Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια...

Ευχαριστω !!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα ταμπλετ samsung tab 3 αρκετά παλιό έχει mhl και θέλω να το συνδέσω στην τηλεόραση να βλέπω έργα. Τι είναι καλύτερο καλώδιο η ασύρματη σύνδεση και εαν ξέρετε τι εξαρτημα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Νικμαλ είπε

Έχω ένα ταμπλετ samsung tab 3 αρκετά παλιό έχει mhl και θέλω να το συνδέσω στην τηλεόραση να βλέπω έργα. Τι είναι καλύτερο καλώδιο η ασύρματη σύνδεση και εαν ξέρετε τι εξαρτημα

Αφού έχει tv oute τότε το καλώδιο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία . Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν κατάφερα να λύσω μια απορία που έχω σχετικά με την σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση είτε με miracast είτε με chromecast. Αν κάποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα πολύ να με βοηθήσει για να μην αγοράζω τσάμπα κάποια συσκευή. Η απορία λοιπόν είναι η εξής, αφού αγοράσεις είτε το ένα είτε το άλλο και του κάνεις την εγκατάσταση με wifi μετά για να κάνεις κάθε φορά την σύνδεση (smart view κατά την samsung) χρειάζεσαι wifi? Το κινητό μου υποστηρίζει smart view η τηλεόραση όμως όχι. Επίσης το κινητό μου δεν υποστηρίζει το MHL. 
Δεν υπάρχει η δυνατότητα μόνιμου wifi (λόγω του ότι μιλάω για καμπίνα ναυτικού σε καράβι- οπότε το wifi είναι περιορισμένο) .  ουσιαστικά θέλω να προβάλω τις κατεβασμένες ταινίες του netflix στην τηλεόραση.
Στο σπίτι μου που έχω και smart tv και μόνιμο wifi έκλεισα το router και έκανα smart view στην τηλεόραση και την πήρε. Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται wifi για να κάνεις mirroring?   Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. 

Επεξ/σία από navigation
Δημοσ.
Στις 2/1/2020 στις 9:35 ΠΜ, navigation είπε

Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία . Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν κατάφερα να λύσω μια απορία που έχω σχετικά με την σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση είτε με miracast είτε με chromecast. Αν κάποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα πολύ να με βοηθήσει για να μην αγοράζω τσάμπα κάποια συσκευή. Η απορία λοιπόν είναι η εξής, αφού αγοράσεις είτε το ένα είτε το άλλο και του κάνεις την εγκατάσταση με wifi μετά για να κάνεις κάθε φορά την σύνδεση (smart view κατά την samsung) χρειάζεσαι wifi? Το κινητό μου υποστηρίζει smart view η τηλεόραση όμως όχι. Επίσης το κινητό μου δεν υποστηρίζει το MHL. 
Δεν υπάρχει η δυνατότητα μόνιμου wifi (λόγω του ότι μιλάω για καμπίνα ναυτικού σε καράβι- οπότε το wifi είναι περιορισμένο) .  ουσιαστικά θέλω να προβάλω τις κατεβασμένες ταινίες του netflix στην τηλεόραση.
Στο σπίτι μου που έχω και smart tv και μόνιμο wifi έκλεισα το router και έκανα smart view στην τηλεόραση και την πήρε. Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται wifi για να κάνεις mirroring?   Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. 

Απ' όσο θυμάμαι γίνεται, αλλά όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω αυτό που λες (να κατεβάσω κάτι στο netflix και μετά να κάνω setup το chromecast έχοντας κλείσει το WiFi από το Access Point (router)) και θα σου πω. Αν δεν απαντήσω μέχρι αύριο στείλε μου μήνυμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...