Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ChrisChris εσυ ρε φιλε εισαι τεραστιο νουμερο ! HTC αγορι μου ; Εισαι σοβαρος ; Η HTC απο το HTC 10 και μετα θεωρειται η Apple του Android ! Που ζεις αγορι μου εσυ ; HTC = ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !

φίλε, δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά πραγματικά δεν έχω μπορέσει να βρω και να μιλήσω με σέρβις της htc. Μίλησα με Αμερική και μου στέλνουν αριθμό για Αθήνα που δεν χρησιμοποιείτε. Αναγκάστηκα να πουλήσω τη συσκευή γιατί δεν βρήκα να συνεννοηθώ με υποστήριξη. Συμφωνώ πως είναι τα ποιοτικότερα smartphones αλλά ....

Δημοσ.

αγοράζει κανείς ακόμα htc στην Ελλάδα?

Υ.Γ. Αν βρεθεί τηλέφωνο που να χρησιμοποιείτε, για το τμήμα σέρβις της htc(αν υπάρχει) ενημερώστε με παρακαλώ.

Φίλε, arvato πανω απο το ΚΤΕΛ του Κηφισού και ναι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν HTC, ίσως η εταιρεία με τις καλύτερες και πιο τίμιες συσκευές.

• Like 2
Δημοσ.

Απο εποχη M8 ειναι apple των android.υπερτιμιες κ ποιοτικοτερες συσκευες.για ναυαρχιδες μιλαμε παντα

• Like 2
Δημοσ.

άμα δεν σαρέσει μην το πάρεις,έλεος με τους υποχόνδριους με τα biezel εδω μέσα λες και δεν υπάρχει άλλο πράγμα που να μετράει εκτός απο τα bezels.....

Σε ενα δυο χρονια ολες οι ακριβες συσκευες θα εχουν bezels αλα S8. Οποιος δεν ακολουθησει, δε θα πουλησει

Δημοσ.

Σε ενα δυο χρονια ολες οι ακριβες συσκευες θα εχουν bezels αλα S8. Οποιος δεν ακολουθησει, δε θα πουλησει

ποιος τα λέει αυτά ? επειδή κάποιοι εδω μέσα στο Insomnia θεωρούν ντεμοντέ τα bezels και τους χαλάνε το μάτι ? για ρώτα κανέναν απο τους περισσότερους που τα παίρνουν ξέρουν καν τι είναι τα bezels ? 

• Like 2
Δημοσ.

Η εξέλιξη του σχεδιασμού smart, ταμπλετ, τηλεοράσεων, μόνιτορ, φορητών υπολογιστών τα τελευταία χρόνια έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Δημοσ.

Καλά αν έβαζαν touch-sensitive σε Samy η iPhone θα πετάγατε τη σκούφια σας και θα λέγατε για καινοτομίες. Τώρα κράζετε όλοι. Εγώ δύο φορές έχω πάρει παλιότερα HTC θεωρώ ότι είναι από τις πιο ποιοτικές συσκευές συν του ότι από πλευράς ήχου ήταν αξεπέραστα...

• Like 2
Δημοσ.

αγοράζει κανείς ακόμα htc στην Ελλάδα? 

Υ.Γ. Αν βρεθεί τηλέφωνο που να χρησιμοποιείτε, για το τμήμα σέρβις της htc(αν υπάρχει) ενημερώστε με παρακαλώ.

Ναι, κάποιοι που "ξέρουν"  :P

• Like 3
Δημοσ.

Δηλωνω εντυπωσιασμενος απο τα σχολια. Πραγματικα δλδ! Τουλαχιστον 3-4 σχολια να λενε τα καλυτερα για την HTC?? Mωρε μπραβο...Λοιπον τα 2 cents μου. Το κινητο ειναι υπεροχο, θα ειναι ακομα πιο υπεροχο απο κοντα και μετα απο λιγες μερες ερωτευσιμο οπως καθε HTC που σεβεται τον εαυτο του. ΗΤC οντως παιρνουν οσοι ξερουν και ειναι εταιρεια με @@ που δε φοβαται την αποτυχια. Μαθημα ιστοριας για οσους δεν ξερουν...το θρυλικο Desire ηταν το καλυτερο smartphone του 2010. Τα Desire S και Sensation του 2011 ηταν επισης φοβερα αλλα ειχαν ενα πολυ καλο ανταγωνιστη, το S2 φυσικα που αντικειμενικα ηταν καλυτερο. Το HTC One X του 2012 ηταν η απολυτη ναυαρχιδα παλι και κλασεις ανωτερο απο το κολλημενο S3. To 2013 βγηκε το υπεροχο Μ7, το πρωτο κινητο με full metal design, stereo ηχεια, ultrapixel camera, live photos (ναι απο κει το πηρε η Apple) που ολα εχουν αντιγραφει απο σχεδον ολους τους κατασκευαστες. Το 2014 ηταν η χρονια του Μ8, ισως του καλυτερου κινητου που εχει βγαλει ποτε η HTC και σιγουρα ενα απο τα καλυτερα της ιστοριας. Επισης καινοτομια με dual camera που φυσικα εχουν υιοθετησει ποσοι πλεον. To 2015 ηταν η μονη χρονια που ηταν αποτυχια για την HTC καθως το Μ9 ηταν κατωτερο των προσδοκιων και το S6 ηταν επιτελους ενα ποιοτικο, ομορφο και σφαιρατο κινητο αξιο για ναυαρχιδα (με θεματα λογισμικου και Ram φυσικα, κλασσικο Touchwiz). Το 2016 επιστρεφει με το μοναδικο και παλι ΗTC 10 που αν δεν υπηρχε το υπερτατο ΟΡ3-ΟΡ3Τ θα ηταν και παλι το καλυτερο Android κινητο της αγορας. To ρεσουμε : η ΗΤC ειναι οντως η Apple στα Android, ειναι τα ποιοτικοτερα, εχουν το καλυτερο λογισμικο με διαφορα (Sense και παλι Sense, απολαυση), εχουν χαρακτηρα, καινοτομουν κι ας αποτυγχανουν και καλα θα κανει ο καθε ασχετος να προσεχει πως μιλαει για την HTC γιατι αν δεν υπηρχε δε θα ειχαν φτασει τα κινητα εδω που ειναι οτι μαρκα κι αν προτιμαει. Μονο λαθος της εταιρειας η τιμολογιακη πολιτικη της, ειδικα πλεον που υπαρχουν Κινεζικα διαμαντια οπως Huawei, Xiaomi, OP.

• Like 4
Δημοσ.

Δηλωνω εντυπωσιασμενος απο τα σχολια. Πραγματικα δλδ! Τουλαχιστον 3-4 σχολια να λενε τα καλυτερα για την HTC?? Mωρε μπραβο...Λοιπον τα 2 cents μου. Το κινητο ειναι υπεροχο, θα ειναι ακομα πιο υπεροχο απο κοντα και μετα απο λιγες μερες ερωτευσιμο οπως καθε HTC που σεβεται τον εαυτο του. ΗΤC οντως παιρνουν οσοι ξερουν και ειναι εταιρεια με @@ που δε φοβαται την αποτυχια. Μαθημα ιστοριας για οσους δεν ξερουν...το θρυλικο Desire ηταν το καλυτερο smartphone του 2010. Τα Desire S και Sensation του 2011 ηταν επισης φοβερα αλλα ειχαν ενα πολυ καλο ανταγωνιστη, το S2 φυσικα που αντικειμενικα ηταν καλυτερο. Το HTC One X του 2012 ηταν η απολυτη ναυαρχιδα παλι και κλασεις ανωτερο απο το κολλημενο S3. To 2013 βγηκε το υπεροχο Μ7, το πρωτο κινητο με full metal design, stereo ηχεια, ultrapixel camera, live photos (ναι απο κει το πηρε η Apple) που ολα εχουν αντιγραφει απο σχεδον ολους τους κατασκευαστες. Το 2014 ηταν η χρονια του Μ8, ισως του καλυτερου κινητου που εχει βγαλει ποτε η HTC και σιγουρα ενα απο τα καλυτερα της ιστοριας. Επισης καινοτομια με dual camera που φυσικα εχουν υιοθετησει ποσοι πλεον. To 2015 ηταν η μονη χρονια που ηταν αποτυχια για την HTC καθως το Μ9 ηταν κατωτερο των προσδοκιων και το S6 ηταν επιτελους ενα ποιοτικο, ομορφο και σφαιρατο κινητο αξιο για ναυαρχιδα (με θεματα λογισμικου και Ram φυσικα, κλασσικο Touchwiz). Το 2016 επιστρεφει με το μοναδικο και παλι ΗTC 10 που αν δεν υπηρχε το υπερτατο ΟΡ3-ΟΡ3Τ θα ηταν και παλι το καλυτερο Android κινητο της αγορας. To ρεσουμε : η ΗΤC ειναι οντως η Apple στα Android, ειναι τα ποιοτικοτερα, εχουν το καλυτερο λογισμικο με διαφορα (Sense και παλι Sense, απολαυση), εχουν χαρακτηρα, καινοτομουν κι ας αποτυγχανουν και καλα θα κανει ο καθε ασχετος να προσεχει πως μιλαει για την HTC γιατι αν δεν υπηρχε δε θα ειχαν φτασει τα κινητα εδω που ειναι οτι μαρκα κι αν προτιμαει. Μονο λαθος της εταιρειας η τιμολογιακη πολιτικη της, ειδικα πλεον που υπαρχουν Κινεζικα διαμαντια οπως Huawei, Xiaomi, OP.

Επιτελους ενα ατομο που νιωθει την πραγματικοτητα ! Ακριβως οπως τα λες ειναι φιλτατε ! Στο μονο που ισως διαφωνω ειναι οτι το 2016 ηταν καλυτερο εστω και λιγο το OnePlus 3 απο το HTC 10... Το One Plus 3 δεν ειχε διαρκεια φιλε... Η μαγκια ειναι ΠΩΣ θα καταφερεις να κρατησεις το Performance σε μια συσκευη οσο περναει ο καιρος... οχι να γαμαει τον πρωτο χρονο και μετα να κλαιμε :) HTC For The Win :)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα επειδη εχω τρελα με τα κινητα ποτε δεν τα κραταω καιρο οποτε δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να πω αν πεφτει η αποδοση τους με τον καιρο. Παρολα αυτα ειχα το ΟP3 1,5 μηνα και ηταν τουμπανο. Επισης υπαρχουν παρα πολλοι χρηστες που το εχουν πολλους μηνες και δεν εχω δει ουτε ενα παραπονο για πτωση αποδοσης. Την One Plus ποτε δεν την πηγα, θεωρω το ΟΡΟ και το ΟΡ2 σχεδον αποτυχιες αλλα το ΟΡ3 ειναι υπερτατο κινητο απ οπου κι αν το δεις. Ακομα και σε software φαινεται οτι εχει πεσει δουλεια και ειναι απ τις ελαχιστες εταιρειες που δινει updates καθε μηνα. Οτι αξιζει θα το πω ακομα κι αν ειναι Samsung που παντα την εβριζα. Για την HTC δεν ακουω κουβεντα ομως. :) 

• Like 2
Δημοσ.

To νέο χαρακτηριστικό είναι εντυπωσιακό! Ξεφεύγει από τα συνήθη που όλοι έχουν, και θεωρώ ότι θα κερδίσει σημαντικό μέρος του κοινού. Η χρήση του μεταλλικού πλαισίου, μου θυμίζει αναλογικό ραδιοφωνάκι καθώς γίνεται η επιλογή συχνότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...