vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @xgol: Ποια άποψη ρε φίλε; Τη σελίδα της κλινικης παρέθεσες. Δείξε μου κάποιο paper του διευθυντή της κλινικής (υποθέτω ότι σε αυτόν αναφέρεσε) που να ισχυρίζεται ότι η πρωτείνη σε σκόνη κάνει κακό. Ένα, βρες ένα. Μια επίσημη δήλωση, κάτι. Εσύ από κάπου τσίμπησες αυτή την άποψη και τη περιφέρεις χωρίς καμία υποστήριξη. Εγώ σου λέω για επιστημονικές απόψεις. Π.χ. τελευταία παρακολούθησα μαθήματα διατροφής από το πανεπιστήμιο του Wageningen και ο ίδιος ο καθηγητής Sander Kersten ανέφερε τη χρησιμότητα του σκευάσματος ως συμπλήρωμα αν αυτό απαιτεί το εκάστοτε διατροφικό πλάνο (εγω ακολουθώ αλλο πλάνο και καλύπτω τις ανάγκες σε πρωτείνη χωρίς σκόνη αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα). Μάλιστα ο ίδιος παίρνει 2 scoop πριν κοιμηθεί γιατί είναι χορτοφάγος κι η πρωτείνη σε σκονη είναι μια απλή λύση για να πάρεις πρωτείνη χωρίς να φας κρεας. Καλημέρες. Ερωτηση : το σκευασμα προτεινεται και χωρις να κανουμε γυμναστικη ; Γιατι σκεφτομαι να κοψω και εγω το κρεας για καποιο διαστημα αλλα γυμναστηριο δεν λεω να παω εδω και 2 χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αν δεν γυμνάζεσαι οι απαιτήσεις για πρωτείνη δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές και καλύπτονται εύκολα αν τρως σωστά (μη τη βγάζεις δηλαδή με πίτσες και πιτόγυρα αλλά κανονικό φαι). Τα σκευάσματα πρωτείνης στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν χρειάζονται. Είναι ένας ευκολος και βολικός τρόπος αλλά όχι ο βέλτιστος καθώς παίρνοντας το σκεύασμα σημαίνει ότι δε θα φας και θα χάσεις έτσι όλα τα οφέλη που προσφέρει η τροφή (διάφορα ανοργανα στοιχεία, βιταμινες, κτλ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα