Προς το περιεχόμενο

πρωτεινη

Gwgos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την αυτοψία με τα αναβολικά την έχετε δει

μιλάει ένας πατέρας που το παιδί του έπαθε ανακοπή καρδιάς από τα αναβολικά και είχε φτάσει να έχει υψηλή χοληστερίνη και πρόσεχε την διατροφή μόνο από αυτά τα φάρμακα και ανέφερε πως τα έδιναν για την παχυνση βοοειδών

καλά το κάθε γυμναστήριο θα προτείνει τα δικά του σκευάσματα επειδή είναι χορηγός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

την αυτοψία με τα αναβολικά την έχετε δει

μιλάει ένας πατέρας που το παιδί του έπαθε ανακοπή καρδιάς από τα αναβολικά και είχε φτάσει να έχει υψηλή χοληστερίνη και πρόσεχε την διατροφή μόνο από αυτά τα φάρμακα και ανέφερε πως τα έδιναν για την παχυνση βοοειδών

καλά το κάθε γυμναστήριο θα προτείνει τα δικά του σκευάσματα επειδή είναι χορηγός

Εμένα δεν μου πρότεινε ποτέ κανένας... Μόνος αγόραζα από το ίντερνετ.

Αν παίρνεις μόνο για 6 μήνες πρωτεΐνη σκεύασμα κλπ δνε θα παθεις κάτι, έπαιρνα επί 3 χρόνια 6 μήνες όμως μόνο.

Τώρα αν παίρνεις πολλά χρόνια λογικά θα έχεις θέμα

Παιρνω πρωτεινη 37 χρονια ακριβως, ειμαι καλα απο υγεια.

Ο οργανισμος δεν βλεπει στερεα η υγρη μορφη αλλα σιγουρα δεν μπορουμε να πουμε οτι η πρωτεινη του μοσχαριου ειναι η ιδια με την πρωτεινη ορου γαλακτος.

Σιγουρα του μοσχαριου ειναι πολυ ανωτερη ποιοτηκα και για αυτο ακομα και οι beef πρωτεινες ειναι πολυ πιο ακριβες.

Γι αυτό και είναι καλύτερο να βρεις την πρωτείνη σαν συμπλήρωμα γιατί γλιτώνεις όλα τα υπόλοιπα. Ας συγκρίνουμε ίδια πράγματα. Είναι καλύτερο να παίρνεις την πρωτείνη του γάλακτος σαν whey ή σαν τυρί με όλα τα λίπη και το νάτριο ή σαν γάλα που θα πάρεις λιγότερο του 10% και όλο το υπόλοιπο μετουσιωμένο σε κλανίδι;

Παιρνω πρωτεινη 37 χρονια ακριβως, ειμαι καλα απο υγεια.

Καλά κάνεις φίλε μαζί σου, εξάλλου εγώ τα παράτησα, λίγο αργότερα θα δούμε αν πάω πάλι γυμναστήριο.

Χαχαχα..Πρωτεινη εσυ δεν παιρνεις;;;
Κρεατινη δεν παιρνεις;;
Και αν θες να το παμε με τον τροπο σου αναβολικο= οτι αναβολιζει τον οργανισμο.Αρα ακομα και ενα απλο κοτοπουλακι.

Τα αλλα που εσυ θες να πεις λεγονται φαρμακα.

Παιδιά φροντίζουμε το προϊόν να έχει έγκριση απο ΕΟΦ ρωταμε κάποιον γυμναστή η αθλιατρο κτλ. Ακόμα και τον μαγαζατορα με μια επιφύλαξη όμως γτ αυτός θέλει να πουλησει οποτε ενδεχομένως να χαϊδεύει αυτιά. Δεν είναι ηρωίνη μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Εγώ παρότι ασχολούμαι χρόνια με γυμναστική δεν είχα πάρει ποτε λόγω κοστους. Είχα δοκιμάσει όμως μια φορά απο τον γαμπρό μου (αυτή που αναφερω παραπανω) και ηταν μουρλια.

Και για πιο λόγο αυτό; Υπάρχει κάποιος καλύτερος λόγος από το να αποφεύγονται τα καθημερινά διατροφικά λάθη παρά τα συμπληρώματα. Όπως: Λευκά ψωμιά και υδατάνθρακες παντού, βαριά επεξεργασμένα τρόφιμα με τόνους αλάτι, καφέδες με ζάχαρη, αναψυκτικά, μακαρόνια, μαργαρίνες, τρανς λιπαρά που υπάρχουν παντού; Επίσης κόκκινα κρέατα ΤΙΓΚΑ στις αντιβιώσεις και στις ορμόνες. Επίσης από τις ορμόνες δεν έχουν ξεφύγει ΟΥΤΕ τα κοτόπουλα. Εγώ προτιμάω να τρώω κάποια τρόφιμα που μπορώ να βρώ όσο το δυνατόν καθαρά και τα υπόλοιπα συμπλήρωμα. Κακά τα ψέματα, δεν περισσεύουν σε όλους 300-400 ευρώ το μήνα ΜΟΝΟ για διατροφή... Και αυτά περι σκόνης και νεφρών, αν δε μιλάμε για περίεργες φόρμουλες κ υπερβολικές ποσότητες, είναι κουραφέξαλα. Είτε το τρώς στο αυγό κ το κρέας, είτε το πίνεις σε shake ο οργανισμός το βλέπει ίδιο. Είναι σαν να λές μη βάζεις παγάκια στο νερό γιατί ο οργανισμός δε θέλει νερό σε στερεή μορφή. Το θέμα είναι να καταναλώνεις παράλληλα και επαρκείς ποσότητες εδώδιμων ινών (από βρώμη, σίκαλη, ζέα, λαχανικά κ φρούτα). Γνώμη μου πάντως, αν κάποιος έχει λεφτά για διατροφή η paleo diet είναι μονόδρομος.

Έτερον εκάτερον.

Δε μπορω να σε πεισω για την βλαπτικοτητα των σκευασματων. Ο προεδρος της ελληνικης ηπατολογικης εταιριας Ελλαδος ειναι παντως καθετος στο οτι πρεπει να αποφεύγονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...