vairass Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αν παίρνεις μόνο για 6 μήνες πρωτεΐνη σκεύασμα κλπ δνε θα παθεις κάτι, έπαιρνα επί 3 χρόνια 6 μήνες όμως μόνο. Τώρα αν παίρνεις πολλά χρόνια λογικά θα έχεις θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 και θα εχεις μονιμα αποτελεσματα η θα ξεσουσκωσεις καποια στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 γιατί μόνο με την πρωτεΐνη έχεις θέματα με τα άλλα όχι αμινοξέα ,ηλεκτρολυτες τη είναι? Ολα τα συμπληρώματα διατροφης θα ηταν καλο να αποφεύγονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 αν κάνεις βάρη κάθε μέρα χωρίς σκευάσματα δεν θα δεις αποτελέσματα? γιατί μόνο με την πρωτεΐνη έχεις θέματα με τα άλλα όχι αμινοξέα ,ηλεκτρολυτες τη είναι? Αν γυμνάζεις κάθε μέρα τους ίδιους μύες δεν τους αφήνεις περιθώριο να επισκευάσουν τις φθορές που προκύπτουν από τη προπόνηση με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσονται και να μη δυναμώνουν. Η προσαρμογή των μυών και η ανάπτυξή τους είναι αποτέλεσμα της επιδιόρθωσης που γίνεται μετά την άσκηση. Η ανάπαυση είναι μέρος της προπόνησης,εγώ είμαι δρομέας αλλά κάνω ενδυνάμωση ποδιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό,ένα κάθε 2η μέρα προπόνησης,οι μέρες που γίνονται οι προπονήσεις έντασης είναι αυτές μετά το ρεπό.την επόμενη μέρα αυτή πριν το επόμενο ρεπό γίνεται χαλάρωμα ή χαμηλής έντασης προπόνηση. Η ανάπαυση είναι εξ'ίσου σημαντική με τη προπόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αν παίρνεις μόνο για 6 μήνες πρωτεΐνη σκεύασμα κλπ δνε θα παθεις κάτι, έπαιρνα επί 3 χρόνια 6 μήνες όμως μόνο. Τώρα αν παίρνεις πολλά χρόνια λογικά θα έχεις θέμα θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό ? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό ? thanks Αυτά μας λέγανε οι γυμναστές οταν πήγαινα, αυτά μου λεει κ τώρα φίλος 25 ετών. Αυτος παίρνει μόνο για 6 μήνες για να ξεκουράζει συκώτια νεφρά κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αυτά μας λέγανε οι γυμναστές οταν πήγαινα, αυτά μου λεει κ τώρα φίλος 25 ετών. Αυτος παίρνει μόνο για 6 μήνες για να ξεκουράζει συκώτια νεφρά κλπ. Τρώγε μόνο 6μηνες το χρόνο μην πάθεις τίποτα, να ξεκουράζεις συκώτι, νεφρά κλπ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τρώγε μόνο 6μηνες το χρόνο μην πάθεις τίποτα, να ξεκουράζεις συκώτι, νεφρά κλπΆλλο το ένα άλλο το άλλο φίλε. Μιλάμε για σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Άλλο το ένα άλλο το άλλο φίλε. Μιλάμε για σκόνη. σε ρώτησα και μου είπες πως στο είχε πει ο γυμναστής και ένας φίλος σου θέλεις να μας το εξηγήσεις καλύτερα με επιχειρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 σε ρώτησα και μου είπες πως στο είχε πει ο γυμναστής και ένας φίλος σου θέλεις να μας το εξηγήσεις καλύτερα με επιχειρήματα? Τα είπα, ξεκουράζεις τα όργανα έτσι. Αυτο μου είπε αυτό σου λέω, μπορεί να μην ξέρει αλλά έχω αλλάξει 4 γυμναστήρια και όλοι έλεγαν με μέτρο όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εαν γυμναζεσαι και δεν ξεπερνας κατα πολυ το γραμμαρια που χρειαζεσαι δεν εχεις προβλημα.Προσωπικα παιρνω απο το 12.Και τα τελευταια τρια χρονια καθημερινα μονο κρεας( ολον τον χρονο αντε φαω 5-6 φορες οσπρια κτλ) Τα συκωτια/νεφρα μου ειναι κομπλε και η χοληστερινη μου με οριο το 200 110... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ παίρνω πρωτεινη πάνω απο 2γρ ανα κιλό σωματικού βάρους χωρίς να τρώω καθε μερα κρέας και χωρίς να παίρνω σκόνη. Άμα τρως σωστά δεν έχεις ανάγκη για συμπλήρωμα. Οχι πως κανει κακό η σκόνη, κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ολα τα συμπληρώματα διατροφης θα ηταν καλο να αποφεύγονται. Και για πιο λόγο αυτό; Υπάρχει κάποιος καλύτερος λόγος από το να αποφεύγονται τα καθημερινά διατροφικά λάθη παρά τα συμπληρώματα. Όπως: Λευκά ψωμιά και υδατάνθρακες παντού, βαριά επεξεργασμένα τρόφιμα με τόνους αλάτι, καφέδες με ζάχαρη, αναψυκτικά, μακαρόνια, μαργαρίνες, τρανς λιπαρά που υπάρχουν παντού; Επίσης κόκκινα κρέατα ΤΙΓΚΑ στις αντιβιώσεις και στις ορμόνες. Επίσης από τις ορμόνες δεν έχουν ξεφύγει ΟΥΤΕ τα κοτόπουλα. Εγώ προτιμάω να τρώω κάποια τρόφιμα που μπορώ να βρώ όσο το δυνατόν καθαρά και τα υπόλοιπα συμπλήρωμα. Κακά τα ψέματα, δεν περισσεύουν σε όλους 300-400 ευρώ το μήνα ΜΟΝΟ για διατροφή... Και αυτά περι σκόνης και νεφρών, αν δε μιλάμε για περίεργες φόρμουλες κ υπερβολικές ποσότητες, είναι κουραφέξαλα. Είτε το τρώς στο αυγό κ το κρέας, είτε το πίνεις σε shake ο οργανισμός το βλέπει ίδιο. Είναι σαν να λές μη βάζεις παγάκια στο νερό γιατί ο οργανισμός δε θέλει νερό σε στερεή μορφή. Το θέμα είναι να καταναλώνεις παράλληλα και επαρκείς ποσότητες εδώδιμων ινών (από βρώμη, σίκαλη, ζέα, λαχανικά κ φρούτα). Γνώμη μου πάντως, αν κάποιος έχει λεφτά για διατροφή η paleo diet είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μάγκες εγώ απλώς είπα τι μου είπαν οι γυμναστές κατά καιρούς... Αφού έπαιρνα κ εγώ Δενν έπαθα κάτι, τώρα αν αυτό βγει σε 20 χρόνια δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ο οργανισμος δεν βλεπει στερεα η υγρη μορφη αλλα σιγουρα δεν μπορουμε να πουμε οτι η πρωτεινη του μοσχαριου ειναι η ιδια με την πρωτεινη ορου γαλακτος.Σιγουρα του μοσχαριου ειναι πολυ ανωτερη ποιοτηκα και για αυτο ακομα και οι beef πρωτεινες ειναι πολυ πιο ακριβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα