Προς το περιεχόμενο

πρωτεινη

Gwgos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ κακο το μελι εχει ΓΔ 126...Ξουτ ξουτ ξουτ 666

Καταρχήν οι φρουτοκρεμες δεν κάνουν τόση δουλειά όσο μια κρέμα με μπισκότο...
Γομάρι θα γίνεις σε συνδυασμό μπισκοτοκρεμα συν βάρη.

Μια χαρά στα λέει ο φίλος.

Και επαναλαμβανω, γιατι να μην κατεβαζει ενα λιτρο ουισκι που εχει 2.400 θερμιδες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτίθεστε μαζέψου

Προφανώς και δεν θα σου απαντήσω σοβαρά γιατί μάλλον είσαι άτομο που δεν έχει σχέση με την γυμναστική

Κάτσε και ψάξε για ΓΔ και φάε φρουτοκρεμα όλοι μέρα.

Δεν υπαρχει χειρότερο απο το να βλέπεις οτι είσαι λαθος και να επιμένεις.

• Like 1

Πολυ κακο το μελι εχει ΓΔ 126...Ξουτ ξουτ ξουτ 666

Και επαναλαμβανω, γιατι να μην κατεβαζει ενα λιτρο ουισκι που εχει 2.400 θερμιδες?

Εν μέρη έχεις δίκαιο..

Θέλει πρωτεΐνη από πρωτογενή προϊόντα αλλά αν δεν έχεις χρόνο η χρήμα οι κρέμες κάνουν πολύ καλή δουλειά..

Για αρχή σταματα να πηγαίνεις γυμναστήριο κάθε μέρα πρέπει να αφήνεις το σώμα σου να ξεκουράζεται

Εγώ πήγαινα κάθε μέρα και έχω πόνους από τενοντίτιδα πάνω από 3 χρόνια.

Σταμάτησα έβαλα κ τα κιλά κ τώρα ψάχνομαι.

Οτι τρώνε τα μωρά είναι το καλύτερο φίλε

Αν κοιτάξεις τα γάλατα για τα μωρά είναι σαν να κοιτάς συστατικά από πρωτεϊνών όγκου
  • Like 1

Φιλε πρωτα καλυτερα θα ηταν να μαθεις λιγο για διατροφες κτλ γιατι φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα.

Η πρωτεινη το μονο που κανει ειναι να ενισχυει την διατροφικη αξια του γευματος σου και τιποτα παραπανω. Τα κιλα ειναι απορροια extra θερμιδων. Οταν αυτες οι θερμιδες ειναι "καλες" και κανεις γυμναστικη παραλληλα τοτε θεωρητικα βαζεις μυς. (αλλα οχι παντα, γι αυτο λεω θεωρητικα).

Δλδ ακομα και 5 κουβαδες πρωτεινη να πιεις σε 1 μηνα δεν θα παρεις κιλα αν δεν φας.

Αυτο που θελεις να κανεις δεν χρειαζεται κανενα συμπληρωμα διατροφης, αλλα αποκλειστικα φαγητο.

Και κατι τελευταιο, λες οτι πηγαινεις 5-6 φορες την βδομαδα gym + 3 φορες kick boxing. Αυτο ειναι υπερβολικο και στο μελλον θα σου βγαλει και προβληματα υπερκοπωσης κτλ 

Αν θελεις να κανεις  kick boxing και παραλληλα gym για ενδυναμωση τοτε να κανεις 3 φορες kick και 2 gym. Δλδ συνολο 5 φορες την βδομαδα.

Οι μυς χτιζονται στην κουζινα και οταν ο οργανισμος ξεκουραζεται. 

• Like 1

Δεν υπαρχει χειρότερο απο το να βλέπεις οτι είσαι λαθος και να επιμένεις.

Και θα συμπληρωσω εγω δεν υπαρχει χειροτερο του να εισαι ημιμαθης και να δινεις συμβουλες...καταστροφικο!

• Like 1

Και θα συμπληρωσω εγω δεν υπαρχει χειροτερο του να εισαι ημιμαθης και να δινεις συμβουλες...καταστροφικο!

Ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς. Και πάλι.
  • Like 1

ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! 

Ειμαι 17 ετων ,57 κιλα ,1,77 υψος , (δυστυχως)

Τον σεπτεμβρη αρχισα γυμναστηριο και το κικ μποξινγκ και ημουν 51 κιλα

Γυμναστηριο παω 5με 6 φορες την εβδομαδα (σηκωνω περιπου 40-45 κιλα) και κικ μποξινγκ εχω 3 προπονησεις την βδομαδα (δηλαδη γυμναζομαι αρκετα..) 

Θελω να βαλω 10 κιλα με συμπληρωματα και μετα να συνεχισω """καθαρος"""

Για οσους που να τα παρω με διατροφη , τρωω κανονικα ,και ειμαι ολη μερα στο ποδι ,επισης δεν γινεται να μου μαγειρευουν συγκεκριμενα φαγητα στο σπιτι λογω εργασια κτλ ...

Ευχαριστω 

****Δεν εχω ιδεα σχετικα με τα συμπληρωματα****

Καθαρος λεει... Δεν ειναι κοκα ρε, προιον ειναι οπως προιον ειναι και το κρουασαν. Παρε και πινε κανα σκουπ την μερα, παρε καμια αργη.

Ξεκίνα να πίνεις την ημέρα , ΕΧΤΡΑ , 4 λίτρα πλήρες γάλα την ημέρα και να τρως κανονικά τα υπόλοιπα που τρως.

Ορίστε το highlight της εβδομάδας...!
  • Like 2

ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! 

Ειμαι 17 ετων ,57 κιλα ,1,77 υψος , (δυστυχως)

Τον σεπτεμβρη αρχισα γυμναστηριο και το κικ μποξινγκ και ημουν 51 κιλα

Γυμναστηριο παω 5με 6 φορες την εβδομαδα (σηκωνω περιπου 40-45 κιλα) και κικ μποξινγκ εχω 3 προπονησεις την βδομαδα (δηλαδη γυμναζομαι αρκετα..) 

Θελω να βαλω 10 κιλα με συμπληρωματα και μετα να συνεχισω """καθαρος"""

Για οσους που να τα παρω με διατροφη , τρωω κανονικα ,και ειμαι ολη μερα στο ποδι ,επισης δεν γινεται να μου μαγειρευουν συγκεκριμενα φαγητα στο σπιτι λογω εργασια κτλ ...

Ευχαριστω 

****Δεν εχω ιδεα σχετικα με τα συμπληρωματα****

Φιλε μου καλυτερα να ρωτησεις στο bodybuilding.gr/com .Ανοιξε θεμα εκει και θα σε βοηθησουν καλυτερα.

Απο εκει και περα σου προτεινω να τρως πολυ φαγητο.Ρυζι,κοτοπουλο,αυγα,πατατες(οχι τηγανιτες) και γενικα τα παντα σε μεγαλη ποσοτητα.

Εγω πριν μερικα χρονια στην 2α γυμνασιου ξεκινησα το γυμναστηριο και ημουν περιπου 50-52 κιλα .Πολυ αδυνατος.Μεσα σε 6 μηνες πηρα περιπου 8 κιλα.5 μερες την εβδομαδα πηγαινα και το σαββατο τρεξιμο με φιλους στο βουνο.Κυριακη αραλικι.

Θα σου προτεινα επισης εαν εχεις μαθει τα βασικα απο το kickboxing να τα παρατησεις.Εχω παει και εγω για 3 μηνες αλλα τελικα καταλαβα οτι ειναι χασιμο χρονου και χρηματος.Εκτος και αν θες να το πας σοβαρα για αγωνες κτλ.

• Like 1

Ορίστε το highlight της εβδομάδας...!

Και όμως, κάντο λίγο google στα αγγλικά. Gomad

Αυτά που λέτε για καθαρά φαγητά κλπ, για 17 χρόνων με αυτή τη δραστηριότητα είναι απλοϊκά. Ειδικά αυτοί που έχουν θέμα με θερμίδες, η ευκολότερη λύση είναι να τις πίνουν καθώς το να αλλάξεις τις διατροφικές συνήθειες με ακατάπαυστο μάσημα δεν είναι εύκολο. Είναι πιο δύσκολο από το τρως λιγότερο όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Ένα άλλο θέμα είναι πώς θα μάθει να τρώει περισσότερο. Εγώ πρότεινα μια απλούστατη μέθοδο, υψηλής πρωτεΐνης την οποίο έχουν δοκιμάσει πολλά παιδιά. Ας τη γκουγκλαρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...