geo29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα. ενα μενου στα αριστερα, μια συντομευση του μοζιλα και πανω-κατω η μεταβαση ειναι ευκολη. Επισης και mint με xfce ή xubuntu δες. Επισης https://www.youtube.com/watch?v=ZA9IPyQWLFg με βάζεις στην πρίζα να τα περάσω σ έμενα σαν δεύτερο λειτουργικό ...... χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 με βάζεις στην πρίζα να τα περάσω σ έμενα σαν δεύτερο λειτουργικό ...... χαχαχαχαχα Για την ιστορια, υπαρχουν Windows XP themes για Linux. Εαν θελεις να κανεις το συστημα πιο "οικειο" για την αδερφη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 δεν είναι επειδή το λέω εγώ άπλα λέω έστω ότι έχω το cd με την oem έκδοση που συνοδεύουν το pc και του περνάω πρώτα τα s/p και μετά το κλειδί δεν θα το δεχτεί το κλειδί? το s/p είναι αναβάθμιση του είδη υπάρχον λειτουργικού και είναι γραμμένο στην εγκατάσταση κι όχι στα s/p Στο ξανά γράφω πάλι γιατί δεν το κατάλαβες. Εαν είχες αγοράσει τα win XP SP2 κανονικά με το cdακι του και το κλειδί του και κάποια στιγμή κάνεις φορματ και θέλεις να περάσεις κατευθείαν τα win XP SP3 δεν θα δεχθεί το κλειδί. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα win XP SP2 και στη συνέχεια να περάσεις το SP3. Αν σόνι και καλά θέλεις να έχεις κανονικά γνήσια και το CD και το κλειδί μπορείς να τα αγοράσεις από ebay σε πολύ χαμηλές τιμές 20-30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στο ξανά γράφω πάλι γιατί δεν το κατάλαβες. Εαν είχες αγοράσει τα win XP SP2 κανονικά με το cdακι του και το κλειδί του και κάποια στιγμή κάνεις φορματ και θέλεις να περάσεις κατευθείαν τα win XP SP3 δεν θα δεχθεί το κλειδί. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα win XP SP2 και στη συνέχεια να περάσεις το SP3. Αν σόνι και καλά θέλεις να έχεις κανονικά γνήσια και το CD και το κλειδί μπορείς να τα αγοράσεις από ebay σε πολύ χαμηλές τιμές 20-30 ευρώ. δεν γνωρίζω..... για να επιμένεις τόσο μάλλον γνωρίζεις καλύτερα άπλα έμενα δεν μου ακούγετε σωστό αυτό επειδή πρόκειται για ίδιο λειτουργικό κι όχι για ένα τελείως νέο αλλιώς είναι να πας από win xp home σε win xp pro κι αλλιώς από win xp σε win xp sp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Προφανώς και γνωρίζω. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εγω θα του εβαζα 7ρια starter παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 4/4/2017 στις 3:51 ΜΜ, geo29 είπε αλλιώς είναι να πας από win xp home σε win xp pro κι αλλιώς από win xp σε win xp sp3 Τελικά τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τελικά τι έγινε; Μετά απο 2,5 χρόνια μάλλον θα εχει αλλάξει υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί εγώ από i5 πήγα σε c2q και από ddr3 1333mhz πήγα ddr2 800mhz. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 22/8/2019 στις 10:30 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Τελικά τι έγινε; φίλε μου καλησπέρα .... το θέμα το είχα λύση αλλά δεν θυμάμαι πως ....το pc δουλεύει ακόμα με το τότε φορματ που του είχα κάνει.....και αν δεν κάνω λάθος έχει έναν χρόνο που έχει σταματήσει η υποστήριξη των xp και μέσα στο 20 σταματάει και των win 7 .....αυτό σημαίνει ότι καλόν θα είναι να μεταβούμε όλοι σιγά σιγά στα 10..... εσύ τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, geo29 είπε μέσα στο 20 σταματάει και των win 7 .....αυτό σημαίνει ότι καλόν θα είναι να μεταβούμε όλοι σιγά σιγά στα 10..... εσύ τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις ? Συμφωνώ κι εγώ καλό είναι να πάμε στα Windows 10 για να παραμένουμε ενημερωμένοι και να μην πέσουμε θύματα κάποιου ransomware. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά από αυτά που διάβασα για το σύστημά σας, μάλλον μπορείτε να του βάλετε κάποιο τετραπύρινο επεξεργαστή, περισσότερη ραμ και έναν ssd για να αναβαθμίσετε σε Windows 10 (αν διαθέτετε το οικονομικό) και να τρέχει ικανοποιητικά ο υπολογιστής της αδελφής σας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Συμφωνώ κι εγώ καλό είναι να πάμε στα Windows 10 για να παραμένουμε ενημερωμένοι, για να μην πέσουμε θύματα κάποιου ransomware. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά από αυτά που διάβασα για το σύστημά σας μάλλον μπορείτε να του βάλετε κάποιο τετραπύρινο επεξεργαστή, περισσότερη ραμ και έναν ssd για να αναβαθμίσετε σε Windows 10. η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο σύστημα χρειάζεται μια ωραία μάντρα ανακύκλωσης και κάποιον να το κουβαλήσει μέχρι εκεί χαχαχαχα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, geo29 είπε η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο σύστημα χρειάζεται μια ωραία μάντρα ανακύκλωσης και κάποιον να το κουβαλήσει μέχρι εκεί χαχαχαχα...... Αν δεν το χρειάζεστε... ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν δεν το χρειάζεστε... ενδιαφέρομαι. αν και όταν αποφασίσει να αλαλάξει pc η αδερφή μου (και θυμηθώ) θα σου στεϊλω πμ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, geo29 είπε αν και όταν αποφασίσει να αλαλάξει pc η αδερφή μου (και θυμηθώ) θα σου στεϊλω πμ..... Ο.κ., ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα