geo29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 καλησπέρα εχω τα win xp pro γνήσια αλλά δεν εχω το CD εγκατάσταση από που να τα κατεβάσω ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 τι εννοεις τα εχεις?που τα εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μάλλον εννοεί το κλειδί. @ Ts ρώτα κάποιον φίλο σου, όλο και κάποιος θα 'χει κανα δισκάκι των xp αλλιώς ψάξε στα γνωστά λημέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 είπα να τα κατέβασα από την microsoft αλλά λίγο που έψαξα δεν βρήκα download για xp τα υπόλοιπα μέρη τα ξέρω χαχαχα Ναι το κλειδί εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Κατέβασε από τα γνωστά αλλά πρόσεχε να είναι verified το δισκάκι. Ούτως ή άλλως εσύ την άδεια-κλειδί αγόρασες οπότε νομιμος είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ευχαριστώ για την βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 είπα να τα κατέβασα από την microsoft αλλά λίγο που έψαξα δεν βρήκα download για xp τα υπόλοιπα μέρη τα ξέρω χαχαχα Ναι το κλειδί εννοώ Θα γνωρίζεις φαντάζομαι πως τα XP δεν υποστηρίζονται πλέον από την Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Θα γνωρίζεις φαντάζομαι πως τα XP δεν υποστηρίζονται πλέον από την Microsoft.το γνωρίζω αλλά το μηχανάκι δεν είναι για παραπάνω ειναι 10 ετηας και σέρνεται οπότε ειναι η μόνη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 βρήκα κι έκανα εγκατάσταση win xp sp3 pro στην εγκατάσταση μου ζήτησε κλειδί γράφω το γνήσιο και δεν το δέχεται βρήκα ένα στο και τελειώνω την εγκατάσταση ξεκινάνε τα win μ ειδοποιούν ότι η υποστήριξη σταματήσει τον Απρίλιο του 14 και μου ζητάνε ενεργοποίηση ξανά περνάω το γνήσιο κλειδί και δεν το δέχεται.... να πάρω τηλεφωνώ θα βγάλω άκρη η να πάω κατευθείαν στη έσχατη λύση....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν είναι όλα τα δισκάκια/ISO το ίδιο . Υπάρχουν και εκδόσεις OEM. Για τσέκαρε. Συνήθως το κλειδί πάει πακέτο με το δισκάκι , παρολα αυτά μπορεί το ISO που κατέβασες να έχει γίνει απλά slipstreamed από παλιό ISO σε SP3 κ για κάποιο λόγο να μην αναγνωρίζει το κλειδί . Αν το κλειδί σου είναι από μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows θα κατεβάσεις OEM έκδοση που να εμπεριέχει τον κατασκευαστή . Πολύ πιθανό να μην στο δεχτεί σε άλλο μηχάνημα . Προτίμησε ISO ατόφιο από MSDN. Ψάξε στα γνωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν είναι όλα τα δισκάκια/ISO το ίδιο . Υπάρχουν και εκδόσεις OEM. Για τσέκαρε. Συνήθως το κλειδί πάει πακέτο με το δισκάκι , παρολα αυτά μπορεί το ISO που κατέβασες να έχει γίνει απλά slipstreamed από παλιό ISO σε SP3 κ για κάποιο λόγο να μην αναγνωρίζει το κλειδί . Αν το κλειδί σου είναι από μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows θα κατεβάσεις OEM έκδοση που να εμπεριέχει τον κατασκευαστή . Πολύ πιθανό να μην στο δεχτεί σε άλλο μηχάνημα . Προτίμησε ISO ατόφιο από MSDN. Ψάξε στα γνωστά ναι δίκιο έχεις τώρα έδωσα σημασία που το ανέφερες είναι οεμ τα εγκατέστησα και τελείωσα ούτως η άλλος υποστήριξη δεν έχουν πλέον update δεν θα πάρουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ερωτηση. Οκ καταλαβαινω εχεις αυθεντικο κλειδι. Τι ακριβως εργασιες κανεις με το συγκεκριμενο μηχανημα? Δοκιμασες να βαλεις μια ελαφρια διανομη linux? Και θα εχεις και ενα πληρως ενημερωμενο λειτουργικο που θα παιρνει και Updates, σε συγκριση με τα xp. Θες να μας πεις τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και να προσθέσω οτι αν τον θες για χρήση internet, ρισκάρεις πολλά. Ειναι σαν να πηγαίνεις σε "κυρία σε σπιτάκι" φορώντας κάλτσα αντί για σκουφακι. Αν ειναι για offline και τιποτα περιεργα λογιστικά προγράμματα, αβέρτα και χωρίς ενδιασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και να προσθέσω οτι αν τον θες για χρήση internet, ρισκάρεις πολλά. Ειναι σαν να πηγαίνεις σε "κυρία σε σπιτάκι" φορώντας κάλτσα αντί για σκουφακι. Αν ειναι για offline και τιποτα περιεργα λογιστικά προγράμματα, αβέρτα και χωρίς ενδιασμους. για internet το θέλει (είναι της αδερφής μου) άλλα όχι για πολλά πολλά email κυρίως και λίγο facebook youtube και κανένα κουτσομπολίστικο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 χαχαχαχα γυναίκα σε social media και windows xp ωραία, το επομενο τηλεφώνημα θα ειναι τύπου "μου κλέψανε τους κωδικους" ή "μαλλον κολλησα ιο" κλπ Αν θες να βρεις εσυ την ησυχία σου, βάλε της μια διανομή linux με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον και δείξε της απο που μπαινει στο internet. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα