snow22 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για 125 και ελεγα να παρω ενα απο αυτα τα δυο μηχανακια,εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα κυβικα? μπορω να διαθεσω μεχρι 1500ε με ενδιαφερει η οδηγηση για μεγαλες αποστασεις για αυτο και καταληγω πιο πολυ στην cbf
snow22 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 όταν λες μεγάλες αποστάσεις; κανενα μισαωρο οδηγηση,30-40χιλιομετρα
AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 135cc δεν είναι το Crypton X; Πώς θα σε καλύπτει το δίπλωμα που θα βγάλεις;
snow22 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλύπτει αλλά τελικά μετά από συζήτηση με έναν φίλο αποφάσισα να πάρω την cbf η την cbr 125,νομίζω το δίλλημα έγινε δυσκολότερο Ξέρετε ποιο έχει λιγότερη κατανάλωση ;
torq Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 όχι ρε φίλε το cbr. απομίμηση supersport. εγώ θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με αυτό το κουνούπι. λες και είναι kids edition για 17χρονους που το παίζουν μηχανόβιοι καλό είναι. κατανάλωση καλύτερη έχει το cbf. με διαφορά μάλιστα. εξάλλου στο cbr έχει περισσότερο προσανατολισμό επιδόσεων. είναι και υγρόψυκτο ενώ το cbf αερόψυκτο. γι απλή μετακίνηση πάρε cbf το παπί καλά έκανες και το απέρριψες. να είσαι κάθε 2η μέρα στο πρατήριο δε λέει με τέτοια ρεζερβουάρ που έχουν έχω οδηγήσει cbf αλλά όχι cbr. 2
visualizer Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Για μεγαλες διαδρομες το cbf 125 δεν λεει ..ειδικα αμα σκεφτεσαι να βγεις εθνικη κτλπ θα δεις τον χαρο με τα ματια σου, αν το θες για αστικες διαδρομες ειναι αψογο και πολυ πιο ανετο απο παπι.
mokas1234567 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Είμαι και εγώ ακριβώς στο ίδιο δίλλημα μεταξύ CBR 125 και CBF 125. Η CBR με φτιαχνει λιγο παραπανω λογο του σπορ υφους της βεβαια
snow22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Είμαι και εγώ ακριβώς στο ίδιο δίλλημα μεταξύ CBR 125 και CBF 125. Η CBR με φτιαχνει λιγο παραπανω λογο του σπορ υφους της βεβαια Ναι η εμφάνιση και η παραπάνω ταχύτητα είναι στα υπέρ της
BigJoJoc Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αχ και να σε πετυχει κανα crypton x στο φαναρι... 2
Tompgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αχ και να σε πετυχει κανα crypton x στο φαναρι... Τι θα γίνει αν τον πετύχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα