logo15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 κοιταω προς κινα λογο τιμης. Αλλα ποια τα συν και πλην του καθε OS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgarasG Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εξαρτάται σε ποιό συγκεκριμένο κομμάτι κοιτάς. Αν χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ,για παράδειγμα για επαγγελματικό σκοπό, και αυτή η εφαρμογή-πρόγραμμα υπάρχει μόνο σε windows ,όπως καταλαβαίνεις θα προτιμήσεις windows. Οπότε το πρώτο που κοιτάς είναι αν καλύπτεσαι από το συγκεκριμένο λογισμικό. Στη συνέχεια άποψή μου είναι οτι αν θέλεις κάτι για ίντερνετ, social media, ταινίες, μουσική και κάποιες εφαρμογές που θα χρησιμοποιείς καθημερινά επιλέγεις android, λόγω "ευκολίας". Από tablet έχω εμπειρία από android ,ενώ από windows έχω δοκιμάσει μόνο από tablet φίλων, δηλαδή δεν τα έχω δουλέψει πολύ. Γίνε και εσύ ποιό συγκεκριμένος ως προς τις ανάγκες σου και τι απαιτήσεις έχεις ,για να ακούσουμε και άλλες προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για παρουσιασεις βιντεο και φωτογραφιων σε πελατες αν ειμαι εκτος γραφειου και καμια ταινια. Social media δεν με νοιαζουν καθολου. μεχρι 250ε... μεγεθος δεν με νοιαζει, αλλα υποθετω 9-10''? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2017 από logo15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 κοιταω προς κινα λογο τιμης. Αλλα ποια τα συν και πλην του καθε OS?Αν κοιτας απο Κινα μερια,δε σε νοιαζουν τα πλην και τα συν των δυο λογισμικων γιατι το πιο πιθανο με dual os θα καταληξεις! Απλα πες budget,μεγεθος και για τι χρηση προοριζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Αν κοιτας απο Κινα μερια,δε σε νοιαζουν τα πλην και τα συν των δυο λογισμικων γιατι το πιο πιθανο με dual os θα καταληξεις! Απλα πες budget,μεγεθος και για τι χρηση προοριζεται. Εγραψα απο πανω ακριβως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγραψα απο πανω ακριβως... Απλα πες budget,μεγεθος ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 και αυτο το ειχα γραψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 τα ταμπλετ με 2gb ραμ θα μου κανουν δουλιτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα