vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Οδηγώ φίλε μου για αυτό ακριβώς τα λέω αυτά και στην περιοχή μου έχουμε πρόβλημα γιατί ενώ υπάροχυν παντού πυλωτές απο την βαρεμάρα τους και μόνο παρκάρουν ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια μόνο και μόνο για να μην τα βάλουν μέσα και εμείς οι φουκαράδες που παρκάρουμε κανονικά μέσα στο γκαράζ μας δεν μπορούμε να βγούμε με ασφάλεια στο δρόμο εξ'αιτίας τους γιατί έτσι και χωρίς λόγο μηδενίζουν την ορατότητά μας επειδή βαριούνται να κάνουν το αυτονόητο δηλαδή να βάαλουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στο γκαράζ τους.Όσον αφορά τον μπάτσο κρατάς τον αριθμό του οχηματός του που είχε υπηρεσιακώς για να κάνει την δουλειά του και πας τμήμα κάνεις αίτηση και μαθαίνεςι τα στοιχεία του είανι νόμιμο δικαιώμα σου αυτό και μετά πας καρφί εισαγγελέα και του κάνεις καταγγελία για παράβαση καθήκοντος καταθέτοντας και φωτογραφίες του δρόμου με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τα οποία καταγγέλεις επίσης.Και εκεί να δεις αν θα τρέξει να τους κόψει κλήση ο μπάτσος για να μην τον γ@αμήσουνε μετά δικαστικά και πάει στο σπίτι του μία και καλή. Δεν μπορω να του κάνω τίποτα γιατί θα με σκίσει αν του κάνω καταγγελία, είναι η δουλειά μου εμένα όλη μέρα στο δρόμο.
shreder Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να του κάνω τίποτα γιατί θα με σκίσει αν του κάνω καταγγελία, είναι η δουλειά μου εμένα όλη μέρα στο δρόμο. Λάθος είσαι φίλε μου γιατί επειδή ακριβώς αυτός δεν κάνει την δουλειά του και εσύ οδηγείς όλη μέρα κινδυνεύεις.Άρα φυσικά και θα του κάνεις καταγγελία όσες φορές χρειαστεί και προφανώς εσύ θα το σκίσεις με τις καταγγελίες και όχι αυτός εσένα.Αν τώρα σου κάνει κάτι που έιναι λάθος τότε πας καρφί εισαγγελέα και τον δίνεις κανονικά και μετά θα δεις ποιος θα σκίσει ποιον.Εσύ θα τον σκίσεις για να μάθει να κάνει την δουλειά του αλλιώς να πάει σπίτι του.Αυτός προφανώς δεν τους γράφει γιατί είναι γνωστοί του οπότε σου δίνει και ένα λόγο παραπάνω για να τον καταγγείλεις χωρίς να πεις ότι είναι γνωστόι του έτσι ώστε να φοβηθούν και οι γνωστόι του και να μην παρκάρουν όπως παρκάρουν.Είναι σύνηθες το φαινόμενο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2017 από shreder 1
moure Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Φίλε μου πόσο λάθος είσαι!Δεν ξεκινάμε καν σε αυτή την περίπτωση.Σταματάμε, κατεβαίνουμε κάτω από το αυτοκινητό μας και πάιρνουμε το 100 να έρθει να απομακρύνει το αμάξι που είναι παρκαρισμένο πάνω στην στροφή.Είναι παράνομο να παρκάρεις πάνω στην στρόφη πρώτον γιατί σε περίπτωση αστικού οδικού δικτύου κλείνεις τις ράμπες του πεζοδρομίου και μειώνεις σημαντικά την ορατότητα στους άλλους οδηγούς.Δεύτερον πάνω σε οδό ταχείας κυκλοφορίας είναι επίσης παράνομο διότι ο άλλος μπορεί να μην δει αυτόν που είναι πάνω στην στροφή και να πέσει επάνω του.Μην περνάτε έτσι σε στοπ με μειωμένη ορατότητα, προτίμήστε να κλείσετε το στενό και να φέρεται το 100 να κόψει καμια κλήση και να σηκώσει με γερανό κανα αυτοκίνητο για να μαζευτούνε όλοι αυτοί οι δολοφόνοι οδηγοί. Ωραια ολα αυτα φιλε μου αλλα ειναι για εναν κοσμο ιδανικα φτιαγμενο. Εδω αν σταματας και καλεις την τροχαια για καθε εναν που ειναι παρανομα παρκαρισμενος θα πρεπει να μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο ολη μερα. Επισης νομιζω ξερεις ποια θα ειναι η αντιδραση αυτων που θα ειναι πισω σου οταν θα κλεισεις τον δρομο και θα τους πεις οτι δεν το κουνας μεχρι να ερθει η τροχαια... 2
shreder Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ωραια ολα αυτα φιλε μου αλλα ειναι για εναν κοσμο ιδανικα φτιαγμενο. Εδω αν σταματας και καλεις την τροχαια για καθε εναν που ειναι παρανομα παρκαρισμενος θα πρεπει να μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο ολη μερα. Επισης νομιζω ξερεις ποια θα ειναι η αντιδραση αυτων που θα ειναι πισω σου οταν θα κλεισεις τον δρομο και θα τους πεις οτι δεν το κουνας μεχρι να ερθει η τροχαια... Και τι θα κάνεις θα περάσεις απο στοπ χωρίς καν να έχεις πλήρη ορατότητα με ενδεχόμενο τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού τροχάιου ατυχήματος;Είσαι σοβαρ΄ςο βέβαια και θα φωνάξεις την τροχαία και δεν θα το κουνήσεις ρούπι μέχρι να έρθει.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 και κατεβαινει ο πισω σε δερνει και μετα ανοιγεις τοπικ στο ινσομνια "οδηγος με εδειρε πως να τον κυνηγήσω" 3
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και τι θα κάνεις θα περάσεις απο στοπ χωρίς καν να έχεις πλήρη ορατότητα με ενδεχόμενο τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού τροχάιου ατυχήματος;Είσαι σοβαρ΄ςο βέβαια και θα φωνάξεις την τροχαία και δεν θα το κουνήσεις ρούπι μέχρι να έρθει. Μάλιστα, άρα κάθε φορά που θα βλέπουμε παράνομα παρκαρισμένο αμάξι στην Ελλάδα θα σταματάμε και θα περιμένουμε πότε (και αν) έρθει η τροχαία και ακόμα θα καλύτερα θα περιμένουμε τον γερανό να έρθει να το σηκώσει. Να σε ρωτήσω ρε αδερφέ στις δουλειές μας θα πάμε; Πως το βλέπεις; Να είμαστε λίγο σοβαροί και να μην πετάμε στα σύννεφα. 1
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τωρα μολις ενας με STOP εβγαλε ΟΛΗ την μουρη του εξω σε κεντρικο ΔΡΟΜΟ !!!! Ισα ισα χωρουσα να περασω και μου ειπε " Δεν εισαι ευγενης!! " Δηλαδη αυτος Εβγαλε ΟΛΗ την μουρη του εξω εγω φταιω ; Φυσικα δεν περασε μονο πανω απο το πτωμα μου τετοιοι τραχαναδες.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο δεν καταλαβαίνω. Δεν έχετε μάθει πόσο ζούγκλα είναι οι δρόμοι μας και πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι ο Έλληνας οδηγός; Μόνο στα πρώτα 5 μαθήματα που έπιασα τιμόνι είχα πιάσει όλο το Concept. Απλά προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε και φροντίζουμε να μην κάνουμε τα ίδια. 1
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο δεν καταλαβαίνω. Δεν έχετε μάθει πόσο ζούγκλα είναι οι δρόμοι μας και πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι ο Έλληνας οδηγός; Μόνο στα πρώτα 5 μαθήματα που έπιασα τιμόνι είχα πιάσει όλο το Concept. Απλά προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε και φροντίζουμε να μην κάνουμε τα ίδια. δεν καταλαβες ...ολη την ημερα ειμαι εξω τους ξερω καλα!! Αλλα αυτος ηθελε να σταματησω να περασει επειδη ειχε καινουριο αυτοκινητο !!! Με ειπε και αγενη επειδη δεν τον αφησα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και τι θα κάνεις θα περάσεις απο στοπ χωρίς καν να έχεις πλήρη ορατότητα με ενδεχόμενο τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού τροχάιου ατυχήματος;Είσαι σοβαρ΄ςο βέβαια και θα φωνάξεις την τροχαία και δεν θα το κουνήσεις ρούπι μέχρι να έρθει. Έχεις επαφή με την πραγματικότητα? Σε πχ 4km διαδρομή θα χρειάζεσαι ώρες αν κάνεις αυτό που λες. Τόσο συχνά συμβαίνει... 2
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Έχεις επαφή με την πραγματικότητα? Σε πχ 4km διαδρομή θα χρειάζεσαι ώρες αν κάνεις αυτό που λες. Τόσο συχνά συμβαίνει... Μα τι λέμε τώρα; Εδώ η τροχαία για τροχαίο σοβαρό την παίρνεις τηλέφωνο και κάνει 1+ ώρα να έρθει. Πόση ώρα θα κάνει άραγε αν την καλέσεις για παράνομο παρκάρισμα; Ο τύπος παίζει να μην οδηγεί καν... 3
shreder Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μα τι λέμε τώρα; Εδώ η τροχαία για τροχαίο σοβαρό την παίρνεις τηλέφωνο και κάνει 1+ ώρα να έρθει. Πόση ώρα θα κάνει άραγε αν την καλέσεις για παράνομο παρκάρισμα; Ο τύπος παίζει να μην οδηγεί καν... Φίλε μου όπως είπα και πιο πριν οδηγώ απλά δεν μπορώ να ανεχτώ αυτούς που δεν σέβονται καθόλου τους άλλους.Γιατί κάποιος να διπλοπαρκάρει γι ανα πιεί έναν καφέ και εγώ να μην μπορώ να πάω στην δουλειά μου με κίνδυνο να με απολύσουν;Εκεί θα τον κάνω να πληρώσει και με το παραπάνω δεν θα τον αφήσω έτσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Άλλο για ένα κι άλλο να σταματάς σχεδόν σε κάθε διασταύρωση στενών για να περιμένεις την τροχαία. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δικαιωσε αποζημιωση για ολα,κρανος κινητα μηχανακι τραυματισμο και χρηματα που δεν θα παρεις επειδη δεν μπορεις να εργαστεις με η χωρις διπλωμα.Η τροχαια μπορει να σου κανει μυνηση επειδη δεν εχεις διπλωμα,κυνηγησετο Εμενα [ειχα βεβαια διπλωμα αλλα δεν εχει σημασια],βγηκε μια απο στοπ,μου εκανε φιλικη και εγινε ακριβως αυτο που ειπες.Δεν επεσα πανω της αλλα για να την αποφυγω μπας και γλιτωσω εσκασα σε ενα παρκαρισμενο.Η ασφαλιστικη της μου ειπε το αμαξι της δεν εχει υλικη ζημια οποτε δεν σε καλυπτουμε και τους ειπα δηλαδη επρεπε να σκασω με την μαπα στο παμπριζ της για να μου δωσετε,καλα τους λεω και τους το εκλεισα.Εδωσα 200 ευρω σε ενα δικηγορο και μεσα σε 1 εβδομαδα τα μαμου που μου ελεγαν εγιναν επιταγη 7000 ευρω και μου ειπε αν θελω να τους παω δικαστικα να παρω παραπανω αλλα θα καθυστερουσε [η μηχανη κοστιζε μτχ 3500 χιλλιαδες] Φιλος χωρις διπλαμα εσκασε πανω σε βανακι που περασε απο στοπ [και ο φιλος δεν ειχε διπλωμα].8000 πηρε 3
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δικαιωσε αποζημιωση για ολα,κρανος κινητα μηχανακι τραυματισμο και χρηματα που δεν θα παρεις επειδη δεν μπορεις να εργαστεις με η χωρις διπλωμα.Η τροχαια μπορει να σου κανει μυνηση επειδη δεν εχεις διπλωμα,κυνηγησετο ΟΧΙ μονο η τροχαια ...ο δικηγορος θα μαθει απο μπατσο οτι δεν εχει διπλωμα και θα τους κανει αγωγη ... αυτο σημαινει το λιγοτερο 5-8 χρονια για να γινει το δικαστηριο.. Σε εμενα εκαναν 12 ολοκληρα χρονια και πηρα το τριτο στην ουσια
Προτεινόμενες αναρτήσεις