Προς το περιεχόμενο

Έμπλεξα σε τροχαίο !

Punker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φίλε punker ,περαστικά κ ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στή ζωή σου ,

γνωρίζεις αν η αστυνομία ηρθε στό σημείο τού ατυχήματος ? δηλ. τήν κάλεσες εσύ η ο οδηγός τού αυτοκινήτου ?

γνωρίζουμε μόνο οτι ο punker δέν ειχε δίπλωμα - δέν γνωρίζουμε ομως αν ο οδηγός τού ι.χ.

α) εχει δίπλωμα η εχει λήξη

β) αν εχει ασφάλεια  κ γ) αν τό αμάξι δέν ηταν κλεμμένο...,

σίγουρα μπερδεμένη η ιστορία αυτή αφού δέν υπήρξε σύγκρουση κ μόνο αν υπάρχει κάποια κάμερα στό εκεί σημείο 

(από κάποιο μαγαζί κλπ) μπορεί νά βγεί ακρη  - συμβουλέψου δικηγόρο punker  κ πάλι περαστικά σου

Εγώ έχασα τις αισθήσεις μου ,κάποιος άλλος όμως την κάλεσε,στο νοσοκομείο μου έκαναν και αλκοτέστ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως είναι λυπηρό νέα παιδιά να κάνουν τέτοιες απερισκεψίες, χωρίς διπλώματα κλπ, καλό θα ηταν πλεον να συμβουλευτεί ενα δικηγόρο

...και ο εργοδότης καταληκτικός, αυτός πρέπει να πάει φυλακή

• Like 3

Αν έχει λήξη σημαίνει ότι έχει επαγγελματικό δίπλωμα αρα Δενν υπάρχει πρόβλημα, δίνει τα λεφτά και το κάνει ανανέωση, το πρόβλημα είναι σε αυτόν που δεν έχει.

Δεν έιναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αν έχεις ληγμένο επαγγελματικό δίπλωμα, ληγουν αυτομάτως και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες οπότε ούτε αμάξι μπορείς να οδηγείς.

Αν εμπλακείς σε τροχαίο και δούν ότι έχεις ληγμένο επαγγελματικό δίπλωμα εκτός απο χρηματικό προστιμο θα υπάρχουν και άλλες κυρώσεις.

Ξεφευγουμε όμως το θέμα ...

πχ

Αυτός που προκάλεσε το ατύχημα θα μπορούσε να κυκλοφορεί και αυτός χωρίς δίπλωμα λόγω αφαιρέσεις του απο τις αρχές για προηγούμενη παρανομία του.

Πολλές περιπτώσεις υπάρχουν.

Δεν έιναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αν έχεις ληγμένο επαγγελματικό δίπλωμα, ληγουν αυτομάτως και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες οπότε ούτε αμάξι μπορείς να οδηγείς.

Αν εμπλακείς σε τροχαίο και δούν ότι έχεις ληγμένο επαγγελματικό δίπλωμα εκτός απο χρηματικό προστιμο θα υπάρχουν και άλλες κυρώσεις.

Ξεφευγουμε όμως το θέμα ...

πχ

Αυτός που προκάλεσε το ατύχημα θα μπορούσε να κυκλοφορεί και αυτός χωρίς δίπλωμα λόγω αφαιρέσεις του απο τις αρχές για προηγούμενη παρανομία του.

Πολλές περιπτώσεις υπάρχουν.

Δεν είπα αυτό.. Αν έχεις ληγμένο μπορείς να το βγάλεις σχετικά γρήγορα.. Αν δεν έχεις καθόλου όμως ; την πάτησες.

Παρε την νομικη προστασια αν ειχες κ θα βγαλεις ακρη το τι ισχυει...

Αρκετα που γραφτηκαν ειναι μλκς

Καποιοι νομιζουν οτι η φυλακη ειναι καμπινγκ..

Δεν είπα αυτό.. Αν έχεις ληγμένο μπορείς να το βγάλεις σχετικά γρήγορα.. Αν δεν έχεις καθόλου όμως ; την πάτησες.

Αν καταγραφεί σε ατύχημα ότι το δίπλωμά σου έχει λήξη δεν νομίζω ότι μπορείς να γλυτώσεις τις κυρώσεις με το να πας να του κάνεις ανανέωση.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καθόλου ναι εκεί είναι χειρότερα τα πράγματα.

Δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις ανήλικων παιδιών που πιάνοντα σε τυπικούς ελέγχους να οδηγούν μηχανάκια χωρίς να κατέχουν δίπλωμα και που μετά απο 3 χρόνια που γίνονται τα δικαστήρια παρουσιάζονται πλέον ώς ενήλικες και με δίπλωμα στα χέρια και αθωώνονται.

Αν καταγραφεί σε ατύχημα ότι το δίπλωμά σου έχει λήξη δεν νομίζω ότι μπορείς να γλυτώσεις τις κυρώσεις με το να πας να του κάνεις ανανέωση.

Δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις ανήλικων παιδιών που πιάνοντα σε τυπικούς ελέγχους να οδηγούν μηχανάκια χωρίς να κατέχουν δίπλωμα και που μετά απο 3 χρόνια που γίνονται τα δικαστήρια παρουσιάζονται πλέον ώς ενήλικες και με δίπλωμα στα χέρια και αθωώνονται.

Αυτό είναι μέγα λάθος θα έπρεπε να καταδικάζονται γιατί δεν είχαν δίπλωμα όταν πιάστηκαν να μην έχουν επομένως και να το έχουν βγάλει τρία χρόνια μετά θα πρέπει και πάλι να καταδικαστούν γιατί τρία χρόνια πριν οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.

Οκ δεκτό, εμένα δεν με αθώωσε κανένα δικαστήριο και είχα πολλά.

Η παραβίαση STOP δεν έχει πάντα την...παραβίαση μέσα. Το STOP υπάρχει πιθανότητα να μη το παραβιάσουμε.

Εξηγούμαι:

Πάω σε STOP, σταματώ και ελέγχω, δεν βλέπω κάποιον. Πάω να ξεκινήσω. Και τότε έρχεται μηχανάκι που κινείται με 22μέτρα το δευτερόλεπτο ( ναι "μόλις" 80 χλμ/ώρα) το οποίο ήταν αδύνατο να το δώ... και σκάει πάνω μου ή με αποφεύγει και σκοτώνεται.

Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν για ένα λόγο.

Δεν ξέρω με πόσο πήγαινε το παιδί, αλλά αν όντως έπεσε με 60-70 σε κάδους, σημαίνει ότι πήγαινε με πάνω από 80 μέσα στον αστικό ιστό, οπότε καλά να πάθει και ευτυχώς που δεν πήρε κ κανά περαστικό αμπάριζα.

Αδερφέ όπως τα λες θα έπρεπε να είναι αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν αυτά.

Πριν από 9 χρόνια με το μόλις 3 εβδομάδων Honda Civic μου πάω να διασχίσω μια διασταύρωση 3 στενά από το σπίτι μου.

Εκεί είναι κάποιος παρκαρισμένος πάνω στην γωνία και έχω πολύ κακή ορατότητα .Βγαινω σιγά σιγά αλλα όταν έφτασα στο σημείο που είχα ορατοτητα ήμουν ήδη στην μέση του δρόμου.

Βλέπω ένα Passat να έρχεται με όλα,πάω να περάσω αλλά το Passat πραγματικά με διεμβολίζει χωρίς να φρενάρει με 80 χλμ στην πόρτα μου και με στέλνει πάνω σε άλλο παρκαρισμένο.Οταν ρώτησα τον άλλον οδηγό γιατί δεν φρέναρε μου απάντησε ότι φοβήθηκε επειδή είχε αρχίσει να βρέχει...

Ολική καταστροφή το Passat 8 χιλιαρικα ζημιά το δικό μου.

Όταν ήρθε η τροχαία τους είπα ότι ο άλλος έτρεχε υπερβολικά και υπήρχαν και μάρτυρες και αν μπορούσα να διεκδικήσω κάτι.

Μου απάντησαν να το ξεχάσω από την στιγμή που έχω στοπ είναι τελειωμένη υπόθεση.

Μέσα στην αναμπουμπούλα δεν πήγα κατευθείαν να κυνηγήσω τον καριόλη που είχε παρκάρει διαγώνια στην γωνία και την κοπάνησε μέσα σε 2 λεπτά.

Διάβασα με προσοχή όλες τις τοποθετήσεις και αποφάσισα να "γράψω", ως πιό "ειδικός".

Το ατύχημα χαρακτηρίζεται ως "ανευ επαφής" και το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί σε αίθουσα δικαστηρίου η οποιαδήποτε διεκδίκηση.

Εχει μεγάλη σημασία η περιγραφή στο Βιβλίο Συμβάντων, αντίγραφο του οποίου πρέπει να πάρει στα χέρια του ο ts άμεσα.

Ατυχώς, η απουσία διπλώματος οδήγησης αλλά και η "μη επαφή" καθιστά ιδιαίτερα "δύσκολη" την ικανοποίηση του αιτήματος αποζημίωσης, ενώ αν αυτή επιβληθεί απο Δικαστήριο μόνο επακόλουθο είναι η άσκηση αγωγής επανείσπραξης απο την Ασφαλιστική.

Η Τροχαία θα κινηθεί αυτεπάγγελτα ως οφείλει, απλά μεσολάβησε ο τραυματισμός.

Αν ο ts είναι "επίσημα" εργαζόμενος ή/και το μηχανάκι ανήκει στην επιχείρηση, τότε επίσης σε δεινή θέση είναι και ο εργοδότης.

ts, αρχικά εύχομαι περαστικά και στη συνέχεια "γρήγορα" για δίπλωμα.

Παρε την νομικη προστασια αν ειχες κ θα βγαλεις ακρη το τι ισχυει...
Αρκετα που γραφτηκαν ειναι μλκς
Καποιοι νομιζουν οτι η φυλακη ειναι καμπινγκ..

Ποιά Νομική Προστασία να καλέσει?

Ακόμα και αν ήταν ασφαλισμένο το μηχανάκι κανονικά, η απουσία άδειας ικανότητας "ακυρώνει" το ίδιο το ασφαλιστήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατσε, ηρθε ασθενοφορο και σε παρελαβε απο τον τοπο του δυστυχηματος; λουκουμι σου εκατσε. ναι, μπορεις να βγαλεις ακρη και ας μην εχεις διπλωμα οδηγησης. αρκει να το κυνηγησεις. παρε οπωσδηποτε τα χαρτια απο το νοσοκομειο που να πιστοποιουν την σωματικη βλαβη που υπεστης και οτι σε παρελαβαν απο εκει. βρες τους μαρτυρες αν μπορεις, η βαλε καποιον δικο σου. και παρε εναν καλο δικηγορο. στειλε τον οδηγο στο δικαστηριο, θα την κερδισεις σιγουρα την δικη.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Αδερφέ όπως τα λες θα έπρεπε να είναι αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν αυτά.

Πριν από 9 χρόνια με το μόλις 3 εβδομάδων Honda Civic μου πάω να διασχίσω μια διασταύρωση 3 στενά από το σπίτι μου.

Εκεί είναι κάποιος παρκαρισμένος πάνω στην γωνία και έχω πολύ κακή ορατότητα .Βγαινω σιγά σιγά αλλα όταν έφτασα στο σημείο που είχα ορατοτητα ήμουν ήδη στην μέση του δρόμου.

Βλέπω ένα Passat να έρχεται με όλα,πάω να περάσω αλλά το Passat πραγματικά με διεμβολίζει χωρίς να φρενάρει με 80 χλμ στην πόρτα μου και με στέλνει πάνω σε άλλο παρκαρισμένο.Οταν ρώτησα τον άλλον οδηγό γιατί δεν φρέναρε μου απάντησε ότι φοβήθηκε επειδή είχε αρχίσει να βρέχει...

Ολική καταστροφή το Passat 8 χιλιαρικα ζημιά το δικό μου.

Όταν ήρθε η τροχαία τους είπα ότι ο άλλος έτρεχε υπερβολικά και υπήρχαν και μάρτυρες και αν μπορούσα να διεκδικήσω κάτι.

Μου απάντησαν να το ξεχάσω από την στιγμή που έχω στοπ είναι τελειωμένη υπόθεση.

Μέσα στην αναμπουμπούλα δεν πήγα κατευθείαν να κυνηγήσω τον καριόλη που είχε παρκάρει διαγώνια στην γωνία και την κοπάνησε μέσα σε 2 λεπτά.

Φίλε μου πόσο λάθος είσαι!Δεν ξεκινάμε καν σε αυτή την περίπτωση.Σταματάμε, κατεβαίνουμε κάτω από το αυτοκινητό μας και πάιρνουμε το 100 να έρθει να απομακρύνει το αμάξι που είναι παρκαρισμένο πάνω στην στροφή.Είναι παράνομο να παρκάρεις πάνω στην στρόφη πρώτον γιατί σε περίπτωση αστικού οδικού δικτύου κλείνεις τις ράμπες του πεζοδρομίου και μειώνεις σημαντικά την ορατότητα στους άλλους οδηγούς.Δεύτερον πάνω σε οδό ταχείας κυκλοφορίας είναι επίσης παράνομο διότι ο άλλος μπορεί να μην δει αυτόν που είναι πάνω στην στροφή και να πέσει επάνω του.Μην περνάτε έτσι σε στοπ με μειωμένη ορατότητα, προτίμήστε να κλείσετε το στενό και να φέρεται το 100 να κόψει καμια κλήση και να σηκώσει με γερανό κανα αυτοκίνητο για να μαζευτούνε όλοι αυτοί οι δολοφόνοι οδηγοί.

• Like 1

Φίλε μου πόσο λάθος είσαι!Δεν ξεκινάμε καν σε αυτή την περίπτωση.Σταματάμε, κατεβαίνουμε κάτω από το αυτοκινητό μας και πάιρνουμε το 100 να έρθει να απομακρύνει το αμάξι που είναι παρκαρισμένο πάνω στην στροφή.Είναι παράνομο να παρκάρεις πάνω στην στρόφη πρώτον γιατί σε περίπτωση αστικού οδικού δικτύου κλείνεις τις ράμπες του πεζοδρομίου και μειώνεις σημαντικά την ορατότητα στους άλλους οδηγούς.Δεύτερον πάνω σε οδό ταχείας κυκλοφορίας είναι επίσης παράνομο διότι ο άλλος μπορεί να μην δει αυτόν που είναι πάνω στην στροφή και να πέσει επάνω του.Μην περνάτε έτσι σε στοπ με μειωμένη ορατότητα, προτίμήστε να κλείσετε το στενό και να φέρεται το 100 να κόψει καμια κλήση και να σηκώσει με γερανό

κανα αυτοκίνητο για να μαζευτούνε όλοι αυτοί οι δολοφόνοι οδηγοί.

Προφανώς δεν οδηγείς καν, στα στενάκια τα παρκάρουν όπου βρουν, βρίσκω ένα μπάτσο στο στενό του λέω κλήση δεν θα του κόψεις; μου λέει όχι, έχουν πρόβλημα τα στενάκια στις γειτονιές δεν έχουν που να τα βάλουν.

Ελλάδα ρε Ελλάδα

• Like 1

Προφανώς δεν οδηγείς καν, στα στενάκια τα παρκάρουν όπου βρουν, βρίσκω ένα μπάτσο στο στενό του λέω κλήση δεν θα του κόψεις; μου λέει όχι, έχουν πρόβλημα τα στενάκια στις γειτονιές δεν έχουν που να τα βάλουν.

Ελλάδα ρε Ελλάδα

Οδηγώ φίλε μου για αυτό ακριβώς τα λέω αυτά και στην περιοχή μου έχουμε πρόβλημα γιατί ενώ υπάροχυν παντού πυλωτές απο την βαρεμάρα τους και μόνο παρκάρουν ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια μόνο και μόνο για να μην τα βάλουν μέσα και εμείς οι φουκαράδες που παρκάρουμε κανονικά μέσα στο γκαράζ μας δεν μπορούμε να βγούμε με ασφάλεια στο δρόμο εξ'αιτίας τους γιατί έτσι και χωρίς λόγο μηδενίζουν την ορατότητά μας επειδή βαριούνται να κάνουν το αυτονόητο δηλαδή να βάαλουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στο γκαράζ τους.Όσον αφορά τον μπάτσο κρατάς τον αριθμό του οχηματός του που είχε υπηρεσιακώς για να κάνει την δουλειά του και πας τμήμα κάνεις αίτηση και μαθαίνεςι τα στοιχεία του είανι νόμιμο δικαιώμα σου αυτό και μετά πας καρφί εισαγγελέα και του κάνεις καταγγελία για παράβαση καθήκοντος καταθέτοντας και φωτογραφίες του δρόμου με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τα οποία καταγγέλεις επίσης.Και εκεί να δεις αν θα τρέξει να τους κόψει κλήση ο μπάτσος για να μην τον γ@αμήσουνε μετά δικαστικά και πάει στο σπίτι του μία και καλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...