heros Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 -Αφεντικο εργοδοτει υπαλληλο ως διανομεα, χωρις ομως ο υπαλληλος να εχει διπλωμα οδηγησης. -Υπαλληλος ξεκιναει δουλεια οδηγου-διανομεα χωρις διπλωμα οδηγησης. -Οδηγος παραβιαζει στοπ και βαζει σε κινδυνο τη ζωη διερχομενου και στη συνεχεια δεν παραδεχεται τιποτα. -Η αστυνομια απουσα απο ολα αυτα. -Κι ολοι αυτοι συνεχιζουν τη ζωη τους ανενοχλητοι. Μπουρδελο απλα. Σορρυ για την εκφραση, αλλα δεν υπαρχει κατι πιο ευστοχο να χαρακτηρισει την τριτοκοσμικη Ελλαδαρα. Καθεται μετα ο καθε Ιαβερης και χαλαει τη ζαχαρενια του φωναζοντας για οδηγικη παιδεια κλπ. Καμια ελπιδα, καμια σωτηρια. Σε οτι αφορα τον ts, σε αυτη τη φαση δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο απο περαστικα. Νομίζω ότι το παραπανω post φανερώνει πλήρως το μπάχαλο της τριτοκοσμικής αυτής της χώρας... Χωρίς να είμαι και ειδικός 1.το ότι δεν είχε δίπλωμα ο παθών ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΆΣΣΕΙ τον άλλο οδηγό... 2.επειδη δεν υπήρξε φυσική επαφή θα πρέπει η υπαιτιοτητα του άλλου οδηγού να τεκμηριωθεί με μαρτυρίες και από την έκθεση της τροχαίας....αλλιώς ΔΕΝ.. 3.Σε επίπεδο αστικής ευθύνης (οικονομικό) από τον υπαίτιο δεν θα πάρεις τίποτα παρά μόνο από την ασφαλιστική του εταιρεία, εφόσον βέβαια ήταν και αυτός ασφαλισμένος... 4. Το πιο πιθανό η ασφαλιστική του εταιρεία με τους δικηγόρους της να τρενάρει την όποια αποζημίωση επιδικάσει δικαστήριο σε βάθος χρόνου.... Αν αποδειχθεί ευθύνη του υπαίτιου ..... και όταν αυτή τελεσιδικήσει θα υπάρχει ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ γιατι χωρίς αμφιβολία το δικαστήριο θα δεχθεί την έλλειψη διπλώματος από μέρους σου ώς συνυπεύθυνο για την πρόκληση του ατυχήματος..... 5. Σε επίπεδο ποινικό μπορείς να στραφείς με σκοπό να του επιβάλεις κάποια ποινή, η οποία με το τρενάρισμα των ελληνικών δικαστηρίων θα πάρει 5-10ετία..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μην λες τετοια γιατι υπαρχει ο shreder που θα σου πει αισχος!πρεπει να ντρεπεσαι.. Νομίζω ότι οι ειρωνίες είναι περιττές και έχεις αρχίσει να γίνεσαι ολοφάνερα εριστικός και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο.Πράγματι αν πηγαίνεις το όχημα σου με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν που πρέπει φυσικά και υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να σκοτώσεις κάποιον είτε είναι πεζός είτε οδηγός άλλου οχήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ο Liakjim εκανε στην προηγουμενη σελιδα ενα ποστ περι σχεσης STOP και ταχυτητας κίνησης. Πολλοι θα το περάσανε στα ψηλά, αλλά ειναι όλη η ουσία στο ατύχημα. Αν ετρεχε ο οδηγος της μηχανής με αρκετα παραπανισια χιλιόμετρα, στο τελος αντι να του ζητησουν συγνώμη, θα ζητήσει κιολας. Στο δικαστήριο καλα θα κάνει να μην πάει ο φίλος μας γιατι και δικιο δεν έχει και λεφτά δεν έχει για να χαραμισει (οπως ειπε ηταν στενα οικονομικα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ο Liakjim εκανε στην προηγουμενη σελιδα ενα ποστ περι σχεσης STOP και ταχυτητας κίνησης. Πολλοι θα το περάσανε στα ψηλά, αλλά ειναι όλη η ουσία στο ατύχημα. Αν ετρεχε ο οδηγος της μηχανής με αρκετα παραπανισια χιλιόμετρα, στο τελος αντι να του ζητησουν συγνώμη, θα ζητήσει κιολας. Στο δικαστήριο καλα θα κάνει να μην πάει ο φίλος μας γιατι και δικιο δεν έχει και λεφτά δεν έχει για να χαραμισει (οπως ειπε ηταν στενα οικονομικα). Φίλε μου δεν έχεις δίκιο γιατί πολύ απλά το ότι είχε παραπανήσια ταχήτητα δεν ρποκύπτει απο πουθενά αποδεδειγμένα και επιπλέον καμιά πάνω στο άγχος μας να μην πέσουμε από το μηχανάκι πάταμε ελαφρώς το γκάζι για να κάνουμε ελιγμό και να την γλυτώσουμε.Τώρα όσον αφορά την παραβίαση του στοπ έχει ήδη αποδειχθεί από τους μάρτυρες όπότε νομίζω πως ο φίλος μας θα δικαιωθεί αν και κατά πάσα πιθανότητα θα θεωρηθεί συνυπαίτιος λόγω του ότι δεν έχει δίπλωμα αλλά ο άλλος οδηγός ο παραβάτης του στοπ θα βρεθεί μπλεγμένος κανονικότατα και θα την πλρωσεί κανονικά και με το νόμο για την παραβίαση του στοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Φίλε μου δεν έχεις δίκιο γιατί πολύ απλά το ότι είχε παραπανήσια ταχήτητα δεν ρποκύπτει απο πουθενά αποδεδειγμένα και επιπλέον καμιά πάνω στο άγχος μας να μην πέσουμε από το μηχανάκι πάταμε ελαφρώς το γκάζι για να κάνουμε ελιγμό και να την γλυτώσουμε.Τώρα όσον αφορά την παραβίαση του στοπ έχει ήδη αποδειχθεί από τους μάρτυρες όπότε νομίζω πως ο φίλος μας θα δικαιωθεί αν και κατά πάσα πιθανότητα θα θεωρηθεί συνυπαίτιος λόγω του ότι δεν έχει δίπλωμα αλλά ο άλλος οδηγός ο παραβάτης του στοπ θα βρεθεί μπλεγμένος κανονικότατα και θα την πλρωσεί κανονικά και με το νόμο για την παραβίαση του στοπ. Τι να πληρώσει ρε ; ο άλλος έφυγε με στοπ με τράκαρε και του πήρα κάτι ψιλά τα οποία τα έδωσα στην τροχαία γιατί δεν είχα δίπλωμα. Δεν βγαίνει άκρη μάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τι να πληρώσει ρε ; ο άλλος έφυγε με στοπ με τράκαρε και του πήρα κάτι ψιλά τα οποία τα έδωσα στην τροχαία γιατί δεν είχα δίπλωμα. Δεν βγαίνει άκρη μάγκες. Θα σε πληρώσει πρώτα από όλα για σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν εξ'αιτίας της επικίνδυνης οδηγησής του επιπλέον κινδυνεύει να χάσει το δίπλωμα του, θαυποστεί ποινή φυλάκισης πιθανός και χωρίς αναστολή ή και με αναστολή και θα σου πληρώσει και τις ζημιές στο οχημά σου.Επιπλέον μην οδηγείτε χωρίς δίπλωμα δεν είναι μαγκιά διότι δεν ξέρετε να οδηγείτε επομένως μπορεί να σκοτώσετε και να σκοτωθείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Θα σε πληρώσει πρώτα από όλα για σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν εξ'αιτίας της επικίνδυνης οδηγησής του επιπλέον κινδυνεύει να χάσει το δίπλωμα του, θαυποστεί ποινή φυλάκισης πιθανός και χωρίς αναστολή ή και με αναστολή και θα σου πληρώσει και τις ζημιές στο οχημά σου.Επιπλέον μην οδηγείτε χωρίς δίπλωμα δεν είναι μαγκιά διότι δεν ξέρετε να οδηγείτε επομένως μπορεί να σκοτώσετε και να σκοτωθείτε. 17 ήμουν έγινε πάει. Δεν θα του κάνουν τίποτα γιατί δεν υπήρξε επαφή ούτε τράκα ούτε τίποτα. Εδώ σου λέω ο άλλος κόντεψε να με καθαρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ίσως όχι και τόσο σχετικό: http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=016068 Πάντως με ταχύτητα και STOP το έχω πάθει και εγώ. Σημειωτών, κάποιος έχει παρκάρει και έχω μειωμένη ορατότητα, ο δρόμος έχει σημείο καμπής. Πρέπει να πάω στο αντίθετο ρεύμα (να στρίψω δηλαδή αριστερά). Ξεκινάω για να πάρω τη στροφή και να φύγω , ακούω κόρνα, χωρίς να καταλάβω από που έρχεται ο θόρυβος. Ακινητοποιώ αμέσως το όχημα. Μηχανάκι ξεκινάει το φρενάρισμα 20 μέτρα πριν από μένα περνάει από μπροστά μου με ελιγμό συνεχίζει για κάμποσα μέτρα και πάει να πέσει επάνω σε άλλο αμάξι. Εντός κατοικημένης περιοχής εννοείται. Για πολλή ώρα σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να αποφύγω το συμβάν. Αυτό που θα μπορούσα να κάνω καλύτερα θα ήταν να στρίψω δεξιά και να οδηγήσω παραπάνω. Μήπως θα έπρεπε να βάλω κάμερα όπως οι Ρώσοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Η παραβίαση STOP δεν έχει πάντα την...παραβίαση μέσα. Το STOP υπάρχει πιθανότητα να μη το παραβιάσουμε. Εξηγούμαι: Πάω σε STOP, σταματώ και ελέγχω, δεν βλέπω κάποιον. Πάω να ξεκινήσω. Και τότε έρχεται μηχανάκι που κινείται με 22μέτρα το δευτερόλεπτο ( ναι "μόλις" 80 χλμ/ώρα) το οποίο ήταν αδύνατο να το δώ... και σκάει πάνω μου ή με αποφεύγει και σκοτώνεται. Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν για ένα λόγο. Δεν ξέρω με πόσο πήγαινε το παιδί, αλλά αν όντως έπεσε με 60-70 σε κάδους, σημαίνει ότι πήγαινε με πάνω από 80 μέσα στον αστικό ιστό, οπότε καλά να πάθει και ευτυχώς που δεν πήρε κ κανά περαστικό αμπάριζα. Ναι εννοείται αυτό περι ταχύτητας... Δυστηχώς κυκλοφορούν αρκετοί με scooters που περνάνε με φόρα απο τα στενά. Τώρα τελευταία έχουμε και τα μικρά αυτόματα ντιζελοκίνητα αμάξια που τα οδηγούν κάποιοι που δεν έχουν καθόλου αίσθηση της ταχύτητας και είναι όποιον πάρει ο χάρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ναι εννοείται αυτό περι ταχύτητας... Δυστηχώς κυκλοφορούν αρκετοί με scooters που περνάνε με φόρα απο τα στενά. Τώρα τελευταία έχουμε και τα μικρά αυτόματα ντιζελοκίνητα αμάξια που τα οδηγούν κάποιοι που δεν έχουν καθόλου αίσθηση της ταχύτητας και είναι όποιον πάρει ο χάρος. Νταξει οκ φταίει αλλά σε καμία περίπτωση καλά να πάθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Νταξει οκ φταίει αλλά σε καμία περίπτωση καλά να πάθει. ???? Μάλλον έχεις κάνει λάθος παράθεση στο δικό μου σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν διάβασα ολα τα ποστ, αλλα να υποθέσω οτι δεν εχει γινει καν πρόσληψη και ειναι και ανασφάλιστος(σαν υπάλληλος εννοώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν διάβασα ολα τα ποστ, αλλα να υποθέσω οτι δεν εχει γινει καν πρόσληψη και ειναι και ανασφάλιστος(σαν υπάλληλος εννοώ)Διαβασε μονο το πρωτο ποστ του ts.. τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 φίλε punker ,περαστικά κ ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στή ζωή σου , γνωρίζεις αν η αστυνομία ηρθε στό σημείο τού ατυχήματος ? δηλ. τήν κάλεσες εσύ η ο οδηγός τού αυτοκινήτου ? γνωρίζουμε μόνο οτι ο punker δέν ειχε δίπλωμα - δέν γνωρίζουμε ομως αν ο οδηγός τού ι.χ. α) εχει δίπλωμα η εχει λήξη β) αν εχει ασφάλεια κ γ) αν τό αμάξι δέν ηταν κλεμμένο..., σίγουρα μπερδεμένη η ιστορία αυτή αφού δέν υπήρξε σύγκρουση κ μόνο αν υπάρχει κάποια κάμερα στό εκεί σημείο (από κάποιο μαγαζί κλπ) μπορεί νά βγεί ακρη - συμβουλέψου δικηγόρο punker κ πάλι περαστικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 φίλε punker ,περαστικά κ ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στή ζωή σου , γνωρίζεις αν η αστυνομία ηρθε στό σημείο τού ατυχήματος ? δηλ. τήν κάλεσες εσύ η ο οδηγός τού αυτοκινήτου ? γνωρίζουμε μόνο οτι ο punker δέν ειχε δίπλωμα - δέν γνωρίζουμε ομως αν ο οδηγός τού ι.χ. α) εχει δίπλωμα η εχει λήξη β) αν εχει ασφάλεια κ γ) αν τό αμάξι δέν ηταν κλεμμένο..., σίγουρα μπερδεμένη η ιστορία αυτή αφού δέν υπήρξε σύγκρουση κ μόνο αν υπάρχει κάποια κάμερα στό εκεί σημείο (από κάποιο μαγαζί κλπ) μπορεί νά βγεί ακρη - συμβουλέψου δικηγόρο punker κ πάλι περαστικά σου Αν έχει λήξη σημαίνει ότι έχει επαγγελματικό δίπλωμα αρα Δενν υπάρχει πρόβλημα, δίνει τα λεφτά και το κάνει ανανέωση, το πρόβλημα είναι σε αυτόν που δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις